παναγιώτης_καζε Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 paidia mia apli erotisi na kano i mitriki mou sto chipset exei pathitiki psixtra mono to xalko .........an balo ena anemistiraki tha exei problima i isa isa tha einai kalitera???????????????????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
totti Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω να βρεις κάποιο να ασχοληθεί με το θέμα που άνοιξες, να σου πω την αλήθεια και 'γω νιώθω λίγο μαλάκας.... αλλά μάλλον θα είναι καλύτερα!!!
tolis_01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ε, λογικο ειναι. Καλυτερα θα ειναι. Παντα η ενεργητικη ψυξη ειναι καλυτερη απ την παθητικη ψυξη (δες για παραδειγμα και τις καρτες γραφικων )
palawiaris Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Άμα ασχολήσε με υπερχρονισμό κτλ. βάλε αν όχι μην βάλεις για να μην έχεις επιπλέον θόρυβο.Αλλά μπορείς να βάλεις καλύτερη πάστα ή να βρεις καλύτερη παθητική ψύξη.Άμα βρεις
george_o/c Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 paidia mia apli erotisi na kano i mitriki mou sto chipset exei pathitiki psixtra mono to xalko .........an balo ena anemistiraki tha exei problima i isa isa tha einai kalitera???????????????????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Για πες τι μητρική έχεις πρώτα και μετά βλέπουμε :wink:
pcos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 εγώ έχω μοντάρει δυο "ανεμιστιρια" σε NB και SB. (επειδή το δουλεύω οριζόντια το PC απλός τα αφίσα πάνω στις ψήκτρες) και είναι τελείως αθόρυβα με 7V ισα-ισα να υπάρχει roi αέρα. Ειδικά το NB επειδή σε εμενα έχει και την onboard VGA δεν μπορούσα να το αγγίξω από τι ζεστη (απαράδεκτο).
παναγιώτης_καζε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 nai ok brika ena kalo einai athoribo:-Daplos epsaxna me leds toso kairo kai den ebriska:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.