Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω ιντερνετ και δεν ξέρω ποιος φταίει.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 2 μέρες σχεδόν χωρίς ιντερνετ. Γραμμή dsl έχω κανονικά. Συγχρονίζομαι δηλαδή. Πήρα την forthnet τηλέφωνο χτες αργά το μεσημέρι και μου λένε ότι έχει πρόβλημα ο πΟΤΕ και τελευταία επικοινωνία που είχανε μαζί του ήταν το μεσημέρι, και δεν ξέρουν πότε θα φτιαχτεί η βλάβη!!!

 

Δύο άτομα που ξέρω μπαίνουν κανονικά με dsl. Και τα δύο με forthnet. Βέβαια σε άλλη περιοχή μένουν. Αλλά στην Μυτιλήνη βρίσκομαι… Σιγά το μέγεθος της πόλης. Βλέπω ότι ούτε με άλλου ISP dsl συνδέομαι στο ιντερνετ! Δεν παίρνω ip καθόλου.

Ούτε με το router ούτε με το dsl modem που βγάζει το error 721.

Έλεος πια. 2 μέρες και ακόμα δεν κατάφεραν να φτιάξουν την βλάβη???

 

Αφού έχω γραμμή dsl γιατί δεν συνδέομαι!!! Γιατί δεν παίρνω IP!

 

Αν κάνω ping σε ένα σιτε για πχ. Ping –a http://www.forthnet.gr ή γενικά σε όποιο σιτε κάνω ping που δίνει μια IP 207.69.188.186 που την κάνει και αντιστροφή σαν να είναι ίδια η 207.69.188.186 με την 186.188.69.207.

Δηλαδή κάτι του τύπου

Ping –a 207.69.188.186:

Pinging 186.188.69.207.in.addr.arpa [207.69.188.186]

Time out όλα…

Τι είναι τώρα αυτά δεν ξέρω. Μετάφραση???

 

Με το trace route αν κάνω δοκιμή για αυτή την IP βγάζει 2 hops άγνωστα. Αλλά 0 lost.

 

Μερικές φορές βέβαια μου λέει ping request could not find…

Δημοσ.

ε άμα έχει βλάβη λογικά θα το φτιάξουν...(το πότε είναι στα χέρια του πΟΤΕ)δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.

δοκίμασες με άλλο isp?

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα και με σύνδεση από tellas που μπαίνω κανονικά και με αυτήν και ούτε σε αυτήν παίρνει ip. ελεοσ...

 

ΥΓ. Μόλις πληροφορήθηκα ότι ακόμα ένα άτομο με 4νετ δεν έχει ούτε αυτό ιντερνετ από σήμερα. Αντί για να το φτιάξουν το χαλάνε και σε άλλες περιοχές!

Δημοσ.

Πήρα ένα τηλέφωνο πάλι την forthnet. Συνολική ώρα αναμονής κανά 40λεπτο... Μου είπε ότι ο πΟΤΕ είπε, ότι το πρόβλημα λύθηκε!!! Αλλά έχουν πολλές αιτήσεις από χρήστες ότι το πρόβλημα παραμένει... Τι να κάνω θα περιμένω πότε θα τους κάνει κέφι να το φτιάξουν. Έλεος. Σε άλλα μέρη το πρόβλημα φτιάχνετε μέσα σε 2-6 ώρες το πολύ. Εδώ θέλουν μέρες για να το φτιάξουν. Γκασμάδες.

Δημοσ.

Μια άλλη φορά που το είχα κάνει αυτό μόνο που δεν με διαολόστειλαν... Επειδή λένε δεν έχω τον οτε σαν πάροχο, πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί τους η forthnet και όχι εγώ...

 

Μου είπε αυτός απο την forthnet ότι δήλωσε και τον αριθμό μου σαν βλάβη. Ελπίζω να το έκανε όντος και να μην με κορόιδεψε.

Δημοσ.

Εχω Ακουσει Θετικα Και Αρνητικα. Αμα Βιαζεσαι Παρε Αυριο Τηλεφωνο Να Δεισ Εαν Δεν Βιαζεσαι Περιμενε 10 Μερεσ Και Αν Δεν Σου Πουν Τιποτα Άλλαξε Ετερia. Εγω Εχω Conex Ειναι Καλη Και Γρηγορη. Κανε Οτι Σε Φωτισει Ο Θεοσ.

 

Ama Einai I Ραμι Μην Αλλαξεισ Τιποτα Και Σου Ειπαν Ετσι

Δημοσ.

Ακόμα χωρίς dsl για τρίτη μέρα! Έλεος. Πήρα πάλι τηλέφωνο στην forthnet, επικοινώνησαν ξανά μαζί μου. και τίποτα! Μου είπανε να κάνω και κάτι πραγματάκια στο router που τα είχα κάνει έτσι και αλλιώς. Αλλά τα ξαναέκανα... Και πάλι τίποτα. ούτε με το router ούτε με το modem. Aν είναι δυνατόν να μην μπορούνε να φτιάξουν την βλαβη!!!

 

Ξανακάνανε και αίτηση για βλάβη. Δώσανε και τα στοιχεία μου όλα στο οτε. Μου είπανε ότι θα επικοινωνήσουν ξανά και οι ίδιοι μαζί μου αλλά και ο πΟΤΕ. Να δούμε τι θα δούμε

 

και από το router έκανα ένα τεστ που έχει

ΑΤΜ Loopback Test και βγάζει fail.

 

ΕΛΕΟΣ! Πότε θα το φτιάξουν?!?!?!

Δημοσ.

Melissa_virus,αυτο αποδεικνύει ότι απλά τόσες ημέρες δεν είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή σου σοβαρά....

παρακάλα να μην ξαναπεράσεις τέτοια ταλαιπωρία!!!!

Δημοσ.

Ξέρεις τι φοβάμαι? Μην τα ξαναχαλάσουν όλα και περάσει και το σκ χωρίς ιντερνετ και το χρειάζομαι πραγματικά! Αν και τώρα έχω κανονικά. Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Συνέχεια προβλήματα έχει το δίκτυο... Πολλά 3ωρα χωρίς ιντερνετ απο τότε που έβαλα... Και το αστείο είναι ότι πριν ένα χρόνο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Προς το χειρότερο πάμε...

Δημοσ.

εγω πάντως,με ΗΟΛ ,(αν ψάξεις παλαιότερα μηνυματά μου εδώ μέσα,θα βρεις απίστευτα προβλήματα και κράξιμο στην ΗΟΛ στην αρχή της συνδεσης μου), όσο περνάει ο καιρός είνια αισθητά καλύτερα!

τόσο πολύ,που αποφάσισα να μεταβώ εξ ολοκλήρου στο δικό τους κόμβο,με 2play!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...