liakjim Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Καλησπερα. Γεγονος ειναι οτι αυτη τη περιοδο αρκετοι ψαχνουν για αγορα νεου φορητου. Οπως και εγω. Αλλα μιας και ειναι μεταβατικη περιοδο ολοι περιμενουν (ελεω vista+directx 10). Ψαχνωντας λοιπον στο net νομιζω οτι βρηκα την τελεια λυση: http://1toppc.com/Merchant2/merchant...duct_Code=C90S Επιγραμματικα προκειται για μια λυση της γνωστης εταιριας asus η οποια μας προσφερει ενα case στο οποιο μπορουμε να κανουμε την συνθεση μας εχοντας ως βασικα πλεονεκτηματα κατα τη γνωμη μου την δυνατοτητα τοποθετησης Intel Core 2 Duo Conroe (δηλ. εκδοση desktop) και καρτα γραφικων GeForce 8600 GT 512MB MXM (δηλ. αναβαθμισιμη) και ολα αυτα με πολυ προσιτο κοστος περιπου 1800$ δη. 1350Ε!!!. Καθολου ασχημα τι λετε? Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω εταιρια στην Ελλαδα που να κανει τετοια συναρμολογηση ενω το link ανηκει σε μια εταιρια που εξηπηρετει την αλλη ακρη του Ατλαντικου. Κατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν εταιριες που λυνουν αυτο το προβλημα ως μεσολαβητες δηλ. εχουν Αμερικανικη διευθυνση και σου αποστελνουν το δεμα σε οποια χωρα και αν μενεις. Ξερετε κατι? Ευχαριστω
tasosvel Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 file mou ki ego exo ena sthmeno ths asus to s96j !! auto to montelo pou thes den xero an erxetai ellada !! to oti pernei epexergastes apo desktop den xero an einai ontos toso kalo !! genika pantos vgazei polu kala montela h asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.