Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικών

harry_fyt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μανιακοι συναδελφοι. Καθοτι λιγο ασχετος απο καρτες γραφικων, θα ηθελα να μου προτεινετε την καλυτερη AGP μεχρι 70? αντε το πολυ 80?.

Αν γινεται να σηκωνει και τα σVista!

Δημοσ.

Ο @topos σου προτεινε τρομερη καρτα σε αυτα τα χρηματα!

Exe υποψη σου οτι εγγυηση εχει 2 χρονια και οχι 1 οπως γραφουν οι $^$%&^%*$#%

Δημοσ.

+1 6800ΧΤ πολύ καλή για τα χρήματά της.

Πως πέρασε ο καιρός όμως ε? Η εξέλιξη της τεχνολογίας... 8600 Ultra ---> 7800GTX ---> 7900GTX ---> 7950GX2 ---> 8800 Ultra ... έτσι είναι όμως αυτά...

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα η 6800... η ΧΤ δεν νομιζω να ειναι και κατι το ιδιαιτερο... αλλα σε agp οπως και να το κανεις καλη ειναι για τα λεφτα της...

Δημοσ.
Βασικα η 6800... η ΧΤ δεν νομιζω να ειναι και κατι το ιδιαιτερο... αλλα σε agp οπως και να το κανεις καλη ειναι για τα λεφτα της...

Στα χρήματά της δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο για AGP πίστεψέ με (εκτός να ψάξεις σε μεταχειρισμένα).

Σε φθηνότερες βρίσκεις μόνο 9600Pro, 9800Pro, και 6200, και σε ακριβότερα x1550, x1650... Πάντως εγώ θα του πρότεινα να μαζέψει κάτι ακόμα και να πάει με 115ε σε 7600GS Golden Sample... από Gainward μεριά... :wink:

αλλά αν επιμένει στα 70-80 καλή η 6800XT...

• Moderators
Δημοσ.

Ε καλα, οχι οτι μπορεις να παιζεις και παιχνιδια με 9600pro και XT τη σημερον ημερα...

(εδω το dirt με την Χ1800ΧΤ μου και δεν παιζει καλα καλα...)

Δημοσ.

Ακριβώς για αυτό σου λέω, καλύτερα 6800XT... Πάντως επιμένω να μαζέψει κάτι παραπάνω και να πάρει 7600GS Golden Sample... harry_fyt δες εδώ, έχει γίνει ολόκληρος ντόρος για αυτή την κάρτα, αφού με το πρόγραμμα που η ίδια η Gainward σου δίνει, πας από stock core/memory 450/1100 @ 500/1600

και 548 έχω δει στην GS του κολλητού μου (full stable εννοείται)

άμα είσαι και τυχερός μπορεί να σε αφήσει να την πας 600/1610 χωρίς artifacts (πάλι εννοείται :wink:)

Καλή επιτυχία στην αγορά σου...

Δημοσ.

Τελικα καταληγω σε 2 καρτες.

Ποια απο αυτες μου προτείνετε τελικά και γιατι?

Πρωτη

Δεύτερη

Δηλαδη καλύτερα GDDR2 και μεγαλύτερες συχνοτητες

Ή

DDR3 και μικρότερες συχνότητες?

Ιδού η απορία!

Δημοσ.

δε παει ετσι. το να κοιτας συχνοτητες εχει νοημα ΜΟΝΟ οταν συγκρινουμε επεξεργαστες(παντως τυπου) ΙΔΙΑΣ οικογενιας. δλδ πχ πεντιουμ 4. δεν εχει νοημα να συγκρινεις εναν κορ2δουο με εναν πεντιουμ4. ειναι διαφορετικες οι αρχιτεκτονικες τους. ακμα πιο εντονο ειναι αυτο στις καρτες γραφικων. δεν τα κοιταμε ετσι. εξεταζουμε μονο τα αποτελεσματα μετρισεων. τωρα για τις μνημες εξαρταται απο τον επεξεργατη αν τις αξιοποιει. δλδ αν πας και βαλεις δδρ4 2GHZ σε μια 7100 θα ειναι το ιδιο με το να εβαζες δδρ 600Μηζ. δεν τα αξιοποιει. απο μετρισεις που εχουν γινει σε διαφορα reviews αυτες οι δυο που λες ειναι ισοδυναμες. λιγο καλυτερη η μια εδω λιγο καλυτερη η αλλη εκει....οποια και αν παρεις το ιδιο θα ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...