xrmp Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Dimiourgo arxeia dvd apo to cyberlink power director k logo tou megethous dn xorane se ena dvd..uparxei programma pou na ta simpiezei oso xreiazetai gia na xorane se ena dvd?
Cloud_7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εγώ για αυτήν την δουλέιά θα πρότεινα 1000 φορές το Nero Recode και κανένα άλλο. Άλλα προγράμματα σαν το dvd shrink ή το DVD Fab Platinum που θεωρώ υποδεέστερα, εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιώ μόνο όταν για κάποιο λόγο το nero recode τρώει φλασιά και δεν μπορεί να προχωρήσει επιτυχώς στην συμπίεση.
zavlakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δηλαδη εχεις χρησιμοποιησεις το Recode και το Shrink και εχεις καταλαβει διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ αυτων των δυο??
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Cloud_7, Το Nero Recode είναι το DVD Shrink πριν κάνει πρόταση η ahead στον προγραμματιστή του
polidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 To eidio to power director ta kanei ola file mou. Epidi to xrisimopio kai ego kai gia mena einai the best authoring programma. Pes pia version exeis kai ti diadikasia kaneis kai sou kanei poli megala ta dvd.
Cloud_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δηλαδη εχεις χρησιμοποιησεις το Recode και το Shrink και εχεις καταλαβει διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ αυτων των δυο?? Φίλε μου, έχω γράψει εκατοντάδες ταινίες με το Nero Recode και μερικές δεκάδες με το DVD Shrink. Μπορώ πω ότι, ναι, η τελική ποιότητα της εικόνας μου φαίνεται κάπως καλύτερη, ελάχιστα βέβαια το καταλαβαίνεις, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά σχετικά με την ευκρίνεια. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι με το n.recode έχεις επιλογή να περάσεις την κωδικοποίηση από 2πλό πέρασμα καθώς και να τσεκάρεις την επιλογή για αργή κωδικοποίηση με υψηλότερη πoιότητα εγγραφής. Με το DVD Shrink υπάρχει μια παρόμοια επιλογή για 2πλό πέρασμα, ποτέ όμως δεν μου έχει ολοκληρωθεί η κωδικοποίηση κάθε φορά που την είχα επιλέξει, και όχι μόνο αυτό αλλά διακοπτόταν και πολύ νωρίς. Επιπλέον η συμπίεση της ταινίας ''αυτή καθαυτή'', ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα απ'όσο με το recode και αυτό όσο να'ναι είναι άλλη μια ένδειξη ότι τα αποτελέσματα δεν είναι σαν του recode. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Cloud_7, Το Nero Recode είναι το DVD Shrink πριν κάνει πρόταση η ahead στον προγραμματιστή του. Αυτό πρώτη φορά το ακούω, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.