Προς το περιεχόμενο

simpiesi tainias dvd


xrmp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dimiourgo arxeia dvd apo to cyberlink power director k logo tou megethous dn xorane se ena dvd..uparxei programma pou na ta simpiezei oso xreiazetai gia na xorane se ena dvd?

Δημοσ.

Εγώ για αυτήν την δουλέιά θα πρότεινα 1000 φορές το Nero Recode και κανένα άλλο. Άλλα προγράμματα σαν το dvd shrink ή το DVD Fab Platinum που θεωρώ υποδεέστερα, εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιώ μόνο όταν για κάποιο λόγο το nero recode τρώει φλασιά και δεν μπορεί να προχωρήσει επιτυχώς στην συμπίεση.

Δημοσ.

Δηλαδη εχεις χρησιμοποιησεις το Recode και το Shrink και εχεις καταλαβει διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ αυτων των δυο??

Δημοσ.

To eidio to power director ta kanei ola file mou.

Epidi to xrisimopio kai ego kai gia mena einai the best authoring programma.

Pes pia version exeis kai ti diadikasia kaneis kai sou kanei poli megala ta dvd.

Δημοσ.
Δηλαδη εχεις χρησιμοποιησεις το Recode και το Shrink και εχεις καταλαβει διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ αυτων των δυο??

 

Φίλε μου, έχω γράψει εκατοντάδες ταινίες με το Nero Recode και μερικές δεκάδες με το DVD Shrink. Μπορώ πω ότι, ναι, η τελική ποιότητα της εικόνας μου φαίνεται κάπως καλύτερη, ελάχιστα βέβαια το καταλαβαίνεις, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά σχετικά με την ευκρίνεια. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι με το n.recode έχεις επιλογή να περάσεις την κωδικοποίηση από 2πλό πέρασμα καθώς και να τσεκάρεις την επιλογή για αργή κωδικοποίηση με υψηλότερη πoιότητα εγγραφής.

 

Με το DVD Shrink υπάρχει μια παρόμοια επιλογή για 2πλό πέρασμα, ποτέ όμως δεν μου έχει ολοκληρωθεί η κωδικοποίηση κάθε φορά που την είχα επιλέξει, και όχι μόνο αυτό αλλά διακοπτόταν και πολύ νωρίς. Επιπλέον η συμπίεση της ταινίας ''αυτή καθαυτή'', ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα απ'όσο με το recode και αυτό όσο να'ναι είναι άλλη μια ένδειξη ότι τα αποτελέσματα δεν είναι σαν του recode. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

 

Cloud_7, Το Nero Recode είναι το DVD Shrink πριν κάνει πρόταση η ahead στον προγραμματιστή του.

 

Αυτό πρώτη φορά το ακούω, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...