Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας ήχου

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να αγοράσω κάρτα ήχου και έχω πρόβλημα. Υπολογίζω γύρω στα 100 ευρώ αλλά μάλλον θα πάω για παραπάνω :-( . Ακόμα να πώ ότι έχω τα z5400 της logitech.

Κατ'αρχάς εδώ Ελλάδα παίzουν μόνο οι Creative. Η Xtremmusic είναι αυτή που κλείνω, αλλά δεν έχει οπτική έξοδο και δεν είναι πάρα πολύ καλή, παρά μόνο στα παιχνίδια (σε σχέση με τον ανταγωνισμό).

Οι άλλες κάρτες που κοιτάω είναι οι

Sondigo Inferno ~180$ (μικρή εταιρία, δεν έχει drivers για Vista)

HT Omega Claro (plus+) ~240$

Auzentech X-Meridian ~200$

HT Omega Striker ~130$

Auzentech X-Plosion ~120$

(οι τιμές από eBay)

Οι δύο τελευταίες είναι παλαιότερες κυκλοφορίες των αντίστοιχων εταιριών. Δεν ξέρω αν γνωρίζεται καμία από αυτές αλλά κυκλοφορούν αρκετά reviews. Σε γενικές γραμμές όλες είναι αρκετά καλύτερες από την x-fi σε μουσική και ταινίες αλλά υστερούν αρκετά στα games (δεν με ενδιαφέρουν τόσο...)

Πείτε καμιά γνώμη..

Δημοσ.

Τέλος της εβδομάδας παραλαμβάνω τα z5500 και θα σου πω πως παίζουν σε συνεργασία με την xtreme Music που πήρα.

Το καλό που σου θέλω να είναι καλά στις ταινίες :D

Δημοσ.

Ότι θα δουλεύουν καλά με τις ταινίες είναι σίγουρο, το θέμα είναι ότι οι άλλες παίζουν καλύτερα... Σε όλα τα reviews το λένε αυτό, όπως ακόμα λένε ότι η x-fi είναι μακράννννννννννν καλύτερη από τις άλλες στα παιχνίδια! Και λόγο EAX 5 (οι άλλες έχουν μόνο EAX 2) και λόγο του δυνατού επεξεργαστή που έχουν. Σε ορισμένα παιχνίδια, να σκεφτείς, μιλάμε για 40% περισσότερα FPS!!

Πάντως όπως με βλέπω εγώ θα πάω για την Χ-Plosion....

Δημοσ.

Η x-fi που χω τώρα νομίζω πως χαραμιζεται στα 6ετίας πλέον creative 4.1 οπότε δεν ανακάλυψα ακόμη τις πραγματικές τις δυνατότητες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...