Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή καλής ποιότητας divx-->dvd

pmandd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ταινία σε πολύ καλή ποιότητα (hdtv) .avi (3cd) και σκοπεύω να τη μετατρέψω σε dvd format με το convertxdvd. Υπάρχουν 2 επιλογές:

α. επιλογή απευθείας για δημιουργία dvd 4400 MB.

β. επιλογή δημιουργίας dvd 8800 ΜΒ και συμπίεση σε dvdshrink.

Ποιο πιστεύετε πως θα έχει μικρότερη επίπτωση στην ποιότητα της ταινίας;

Δημοσ.

Κανένας απ' τους δύο τρόπους που προτείνεις δεν θα σου δώσει αξιοπρεπεί αποτελέσματα.

Προτεινόμενες λύσεις η κατεργασία με προγράμματα encoding (Dvd2Svcd,Avi2Dvd,TheFilmMachine κλπ) και δη με επαγγελματικούς encoders (cce,Tsunami κλπ).Αν και οι ενσωματωμένοι freeware είναι αρκετά καλοί,προτείνεται η "ακριβή" λύση.

Αν θες ανάλυση,ρώτα,πανεύκολο είναι με ελάχιστα clicks.Αν θες τπτ "παραπάνω",με p.m. μόνο γιατί θα μας στείλουν...

Δημοσ.
Έχω μια ταινία σε πολύ καλή ποιότητα (hdtv) .avi (3cd) και σκοπεύω να τη μετατρέψω σε dvd format με το convertxdvd. Υπάρχουν 2 επιλογές:

α. επιλογή απευθείας για δημιουργία dvd 4400 MB.

β. επιλογή δημιουργίας dvd 8800 ΜΒ και συμπίεση σε dvdshrink.

Ποιο πιστεύετε πως θα έχει μικρότερη επίπτωση στην ποιότητα της ταινίας;

Εννοείται η Β!

Δημοσ.

Προτεινόμενες λύσεις η κατεργασία με προγράμματα encoding (Dvd2Svcd,Avi2Dvd,TheFilmMachine κλπ)

Δηλ. ουσιαστικά μου λες να αποφύγω το convertxdvd; Και αυτό encoding δεν κάνει; Είχα την εντύπωση ότι ήταν το καταλληλότερο για αυτή τη δουλειά. Άσε που βάζει και εύκολα τους υπότιτλους...

Δημοσ.

Σου ανέβασα έναν οδηγό, που κατά την γνώη μου βγάζει την καλύτερη ποιότητα. Μην το φοβηθείς, 1-2 φορές το κάνεις και μαθαίνεις.

http://rapidshare.com/files/34216726/48.rar.html

Απλά το πλεονέκτημα του convertxtodvd είναι ότι έχεις dvd με 2 κλικ.(και όντως αν το κάνεις για 8αρι δισκάκι και το συμπιέσεις μετά, έχεις καλύτερη ποιότητα, μην το ψάχνεις)

Δημοσ.
και όντως αν το κάνεις για 8αρι δισκάκι και το συμπιέσεις μετά, έχεις καλύτερη ποιότητα, μην το ψάχνεις

Για εξηγησε το μας ρε nodas με απλα λογια γιατι θα τρελαθουμε ετσι οπως παμε...

Δημοσ.
Για εξηγησε το μας ρε nodas με απλα λογια γιατι θα τρελαθουμε ετσι οπως παμε...

Mε απλούστατα λόγια, σου μιλάω εκ πείρας. Έχω κάψει άπειρα δισκάκια και έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Άσε που με τον τρόπο που προτείνω θα έχεις και stadar 4,4giga κι όχι κάνα 3αρι που βγάζει τις περισσότερες φορές αλλιώς.

Αλλά και πάλι λέω ότι το convertxtodvd είναι καλό λόγω του πόσο εύχρηστο είναι. Υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα αρκεί να έχεις όρξη να ασχοληθείς μέχρι να τα μάθεις.

Αν ενδιαφέρεσαι ρίξε μια ματιά στον οδηγό που ανέβασα. (Δεν τον έχω φτιάξει εγώ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...