Προς το περιεχόμενο

Καμάκι!

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο το κλειδωμα και του δευτερου topic που ανοιξα με το ιδιο θεμα, εξαιτιας ενος user που δε του αρεσε το θεμα, το ανοιγω για τρίτη φορα!

αυτη τη φορα ελπιζω να ειναι η τελευταια και να μην ξανακλειδωσει!

Οποιος διαφωνει/δε του αρεσει το θεμα, παρακαλω να μην το διαβασει και να μην απαντησει!

ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM το θεμα αυτο, γι'αυτο παρακαλω μην αναφερθει τιποτα σχετικο!

τα ποστ θα αναφερονται μονο στο θεμα μας ή στη συζητηση που θα κανουμε...

παρακαλω για ακομη μια φορα να μην δω αναγραφες υβριστικών ή προσβλητικών εκφράσεων!

το πρωτο topic ειναι : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=191961

το δευτερο δεν υπαρχει πλεον γιατι διαγραφτηκε εντελως!

Δημοσ.

AXAAXAXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAAAXXAAX

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑ

δ-ε-ν π-α-ι-ζ-ε-σ-α-ι !!!!!!!!

Δημοσ.

post-45509-129062947366_thumb.jpg

βασικα επειδη θα στο κλειδωσουν ετσι και αλλοιως βρηκα μια αλλη εικονα που σε αντιπροσωπευει πληρως.

Δημοσ.

@1980

Φίλε να σε ρωτήσω κάτι… είσαι διανοητικά καθυστερημένος? (δε χρησιμοποιώ ύβρεις!) αν δε σου αρέσει το topic τη σχόλησε;; ή μήπως σʼ αρέσει να γίνεσαι ενοχλητικός για να μπορείς να τραβάς τη προσοχή;;; ε;; Όταν ήσουν μικρός τα αλλά παιδάκια δε σε παίζανε και τώρα σου βγαίνει το τραύμα;;

Δημοσ.
@1980

Φίλε να σε ρωτήσω κάτι… είσαι διανοητικά καθυστερημένος? (δε χρησιμοποιώ ύβρεις!) αν δε σου αρέσει το topic τη σχόλησε;; ή μήπως σʼ αρέσει να γίνεσαι ενοχλητικός για να μπορείς να τραβάς τη προσοχή;;; ε;; Όταν ήσουν μικρός τα αλλά παιδάκια δε σε παίζανε και τώρα σου βγαίνει το τραύμα;;

ποιας σχολης εισαι του freud η του jung?

Δημοσ.

προβλεπω να εχει την ιδια μοιρα με τα προηγουμενα δυο - εγω ειμαι την σχολης Πυθεια! ;)

billyb_padlock.jpg

Δημοσ.

ε αφου ειναι το ιδιο θεμα και εχουν λοκαριστει και τα δυο θα λοκαριστει και αυτο απλη αναλογικη. εχω κανει πενταδα με τα infraction και τα μπαν. με βλεπω να κατεβαζω ροστερ σε λιγο με αυτα που διαβαζω.

Δημοσ.

Ρε άνθρωπε γιατί δεν φτιάχνεις ένα blog να ησυχάσεις εσύ και να ησυχάσουμε και μεις?!

Ίσως είναι μορφή ψυχοπάθειας αυτό που σου συμβαίνει,υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός απ'το καμάκι/φλερτ/σεξ/πειράγματα στο δρόμο/κτλ...

Ξεκόλλα λίιιιιγο το μυαλό σου.:-D

Δημοσ.

Χαχαχαχα όταν δε μπορείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση απλός χαμογελά, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο εσύ έχεις ξεχάσει πως γίνετε, και μην απαντάς με φτηνές εξυπνάδες του δημοτικού!

Υ.Γ. αν σε ενδιαφέρει ακόμα είμαι από τη σχολή “Μη Εκνευριστικών”

Δημοσ.
Χαχαχαχα όταν δε μπορείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση απλός χαμογελά, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο εσύ έχεις ξεχάσει πως γίνετε, και μην απαντάς με φτηνές εξυπνάδες του δημοτικού!

Υ.Γ. αν σε ενδιαφέρει ακόμα είμαι από τη σχολή “Μη Εκνευριστικών”

ναι κοιτα να δεις τι γινετε μη εκνευριστικε. η δραση φερνει αντιδραση. η μονη αντιδραση που θα μπορουσα να εχω απεναντι στο λιβελογραφημα σου ειναι α) να με πιασει νευρικο γελιο και β) να σου σπασω τα δοντια για μην μενω και εκτος φορμας κατι τετοια κομπλεξακια ειστε οτι πρεπει για προπονηση. αφου δεν γινετε το δευτερο γιατι εισαι πισω απο την οθονη ε τι να κανω ο ανθρωπος σου γραφω μια μαλακια για να τελειωνω.

Δημοσ.

Απορώ με το κόλλημα που έχει φάει ο εγκέφαλος σας και ασχολείστε με το κάθε γ@μ0 topic φαντάζομαι ποσό ελεύθερο χρόνο έχετε για να ασχολείστε με αυτού του είδους.. τα posts.. πέραν αυτού… συγνώμη που δεν είμαι φτηνός στης απαντήσεις μου… αλλά μάλλον τελικά άλλοι μπορούν να μιλάνε και άλλοι απλώς να αρθρώνουν προτάσεις όπως κάναμε κάποτε μικροί..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...