aledjo Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Υστερα απο το κλειδωμα και του δευτερου topic που ανοιξα με το ιδιο θεμα, εξαιτιας ενος user που δε του αρεσε το θεμα, το ανοιγω για τρίτη φορα! αυτη τη φορα ελπιζω να ειναι η τελευταια και να μην ξανακλειδωσει! Οποιος διαφωνει/δε του αρεσει το θεμα, παρακαλω να μην το διαβασει και να μην απαντησει! ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM το θεμα αυτο, γι'αυτο παρακαλω μην αναφερθει τιποτα σχετικο! τα ποστ θα αναφερονται μονο στο θεμα μας ή στη συζητηση που θα κανουμε... παρακαλω για ακομη μια φορα να μην δω αναγραφες υβριστικών ή προσβλητικών εκφράσεων! το πρωτο topic ειναι : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=191961 το δευτερο δεν υπαρχει πλεον γιατι διαγραφτηκε εντελως!
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ε δεν υποφερεσε. περιμενε να βρω καινουργιο χρωμα λουκετο το βαρεθηκα το μπλε.
Harkon Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 AXAAXAXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAAAXXAAX ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑ δ-ε-ν π-α-ι-ζ-ε-σ-α-ι !!!!!!!!
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 βασικα επειδη θα στο κλειδωσουν ετσι και αλλοιως βρηκα μια αλλη εικονα που σε αντιπροσωπευει πληρως.
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 βασικά καλησπέρα σας !!!! αααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα +1 στον 1980 (νο οφένς αλέτζο, πλακίτσα κανω !!!)
ngoagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 @1980 Φίλε να σε ρωτήσω κάτι… είσαι διανοητικά καθυστερημένος? (δε χρησιμοποιώ ύβρεις!) αν δε σου αρέσει το topic τη σχόλησε;; ή μήπως σʼ αρέσει να γίνεσαι ενοχλητικός για να μπορείς να τραβάς τη προσοχή;;; ε;; Όταν ήσουν μικρός τα αλλά παιδάκια δε σε παίζανε και τώρα σου βγαίνει το τραύμα;;
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 @1980 Φίλε να σε ρωτήσω κάτι… είσαι διανοητικά καθυστερημένος? (δε χρησιμοποιώ ύβρεις!) αν δε σου αρέσει το topic τη σχόλησε;; ή μήπως σʼ αρέσει να γίνεσαι ενοχλητικός για να μπορείς να τραβάς τη προσοχή;;; ε;; Όταν ήσουν μικρός τα αλλά παιδάκια δε σε παίζανε και τώρα σου βγαίνει το τραύμα;; ποιας σχολης εισαι του freud η του jung?
kattistt Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 προβλεπω να εχει την ιδια μοιρα με τα προηγουμενα δυο - εγω ειμαι την σχολης Πυθεια!
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ε αφου ειναι το ιδιο θεμα και εχουν λοκαριστει και τα δυο θα λοκαριστει και αυτο απλη αναλογικη. εχω κανει πενταδα με τα infraction και τα μπαν. με βλεπω να κατεβαζω ροστερ σε λιγο με αυτα που διαβαζω.
Harkon Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ή αρχή της δεδικασμένης!!! @1980: κορυφαίος ο ..κάγγουρας παραπάνω!
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ρε άνθρωπε γιατί δεν φτιάχνεις ένα blog να ησυχάσεις εσύ και να ησυχάσουμε και μεις?! Ίσως είναι μορφή ψυχοπάθειας αυτό που σου συμβαίνει,υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός απ'το καμάκι/φλερτ/σεξ/πειράγματα στο δρόμο/κτλ... Ξεκόλλα λίιιιιγο το μυαλό σου.
ngoagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Χαχαχαχα όταν δε μπορείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση απλός χαμογελά, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο εσύ έχεις ξεχάσει πως γίνετε, και μην απαντάς με φτηνές εξυπνάδες του δημοτικού! Υ.Γ. αν σε ενδιαφέρει ακόμα είμαι από τη σχολή “Μη Εκνευριστικών”
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 @1980: κορυφαίος ο ..κάγγουρας παραπάνω! ποιός απο τους δυο ???? ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Χαχαχαχα όταν δε μπορείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση απλός χαμογελά, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο εσύ έχεις ξεχάσει πως γίνετε, και μην απαντάς με φτηνές εξυπνάδες του δημοτικού! Υ.Γ. αν σε ενδιαφέρει ακόμα είμαι από τη σχολή “Μη Εκνευριστικών” ναι κοιτα να δεις τι γινετε μη εκνευριστικε. η δραση φερνει αντιδραση. η μονη αντιδραση που θα μπορουσα να εχω απεναντι στο λιβελογραφημα σου ειναι α) να με πιασει νευρικο γελιο και β) να σου σπασω τα δοντια για μην μενω και εκτος φορμας κατι τετοια κομπλεξακια ειστε οτι πρεπει για προπονηση. αφου δεν γινετε το δευτερο γιατι εισαι πισω απο την οθονη ε τι να κανω ο ανθρωπος σου γραφω μια μαλακια για να τελειωνω.
ngoagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Απορώ με το κόλλημα που έχει φάει ο εγκέφαλος σας και ασχολείστε με το κάθε γ@μ0 topic φαντάζομαι ποσό ελεύθερο χρόνο έχετε για να ασχολείστε με αυτού του είδους.. τα posts.. πέραν αυτού… συγνώμη που δεν είμαι φτηνός στης απαντήσεις μου… αλλά μάλλον τελικά άλλοι μπορούν να μιλάνε και άλλοι απλώς να αρθρώνουν προτάσεις όπως κάναμε κάποτε μικροί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.