ManosBar13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Γεια σας παιδιά! Για άλλη μια φορά χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Λοιπόν,ξεκινάω!Έχω ένα βίντεο σε μορφή .avi και θέλω από αυτό να πάρω μόνο τον ήχο!Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να απομονώσει τον ήχο από ένα βίντεο και να το αποθηκεύσει σε ο,τιδήποτε μορφή ήχου;; Δεν ξέρω πως μπορώ να το ψάξω στο νετ γι'αυτό και ζητάω τη βοήθειά σας! Ευχαριστώ εκ των προταίρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Γινεται με το QT Sync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louiscy Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 audio hijack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ffmpegX. Βάζεις ως είσοδο το αρχείο avi και ζητάς ως έξοδο το mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 @ nodas_21greek & v-tidus: Το πρόγραμμα που προτείνετε δεν δουλεύει σε Mac OS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Χρησιμοποίησα το ffmpegX και έγιναν όλα μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Το ffmpegX είναι πολυεργαλείο. Μετατρέπει ότι multimedia του δώσεις σε ότι format θες. Πραγματικό διαμάντι, και freeware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Επέστρεψα σε αυτό το thread μόνο και μόνο γιατί του έβαλα ένα διαφορετικό αρχείο .avi να κάνει το ίδιο πράγμα,και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να δει την μορφή του αρχείου... Φαίνεται να είναι πολυεργαλείο,αλλά θα χρειαστώ και κάτι άλλο για το συγκεκριμένο αρχειο μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μετατρέπει ότι multimedia του δώσεις σε ότι format θες. Πραγματικό διαμάντι, και freeware. Εκτος απο τη μετατροπη σε dvd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δοκίμασα και το QT Sync.Έκανε μια χαρά τη δουλίτσα του,αλλά δεν έχει τις επιλογές σε αριθμό επιλογές που έχει το ffmpegx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 To QT Sync ειναι κυριως για συγχρονισμο ηχου-εικονας και εχει μερικες επιλογες επεξεργασιας. Οπως σωστα ανεφερες δεν εχει καμια σχεση με το ολοκληρωμενο ffmpegx, αλλα για κατι τετοιες δουλειες ειναι πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.