ROYLA Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Εχω Αγορασει Το Laptop Toshiba Sattelite A200-14d Με Λειτουργικο Windows Vista Home Premium. Προσπαθησα Να Εγκαταστησω Χρ Αλλα Αυτο Εινα Αδυνατο Διοτι Το Συγκεκριμενο Laptop Δουλευει Μονο Με Τα Vista Διοτι Η Toshiba Δεν Εχει Βγαλει Drivers Για Xp. Μηπωσ Εχει Κανεισ Καποια Λυση Να Μου Προτεινει Η Να Το Φουνταρω Στη Θαλασσα
Manoscrete Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τρία μερόνυχτα προσπαθώ να κάνω το Toshiba Μου A200-1AE να δουλέψει με XP, κατέβασα απο παντού γύρω στα 350ΜΒ drivers και δεν δουλεψε ΤΙΠΟΤΑ....ετσι ξαναπέρασα την μ*****α τα Vista. Sorry αλλα έτσι νίωθω αυτήν την στιγμή...
kirimis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 H λυση θα ηταν να μην τα αγορασετε. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι να θελει κανεις να κανει πισωγυρισμα... αλλα anyway, ο κατασκευαστης με Vista τα πουλαει... δεν θα επρεπε να τα αγορασετε αν δεν τα θελατε.
STATHOP Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μπορεισ Να Μου Πεισ Το Α200 Ποσο Θοτυβωδεσ Ειναι Και Εννοω Σε Βαρια Cpu Χρηση. Ευχαριστω
21century Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μια χαρα ειναι και μαλιστα ιναι αρκετα ελαφρυ στα 2.5 κιλα. Περιμενω να δω και τα καινουργια μοντελα...
mayonaise Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Εχω Αγορασει Το Laptop Toshiba Sattelite A200-14d Με Λειτουργικο Windows Vista Home Premium. Προσπαθησα Να Εγκαταστησω Χρ Αλλα Αυτο Εινα Αδυνατο Διοτι Το Συγκεκριμενο Laptop Δουλευει Μονο Με Τα Vista Διοτι Η Toshiba Δεν Εχει Βγαλει Drivers Για Xp. Μηπωσ Εχει Κανεισ Καποια Λυση Να Μου Προτεινει Η Να Το Φουνταρω Στη Θαλασσα Πηγαινε εδω: http://forum.emag.ro/index.php?showtopic=850 αγνοησε τα ακαταλαβίστικα. στο κατω μέρος της σελίδας θα βρεις ενα thread με links για τους drivers που χρειαζεσαι. Δουλευουν ολοι!
21century Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Το θεμα ειναι οτι μερικοι drivers δεν ειναι υπογεγραμμενοι για Βιστα και γι αυτο παρουσιαζονται ορισμενα προβληματα παιδες..
pctechgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 κι εμένα με αυτούς τους drivers στο σχετικό link δούλεύει μια χαρά με xp
cervantes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 me tous drivers twn xp pou edwsa se antistoixo 8ema to laptop douleuei mia xara kai paei sfaira!!! to mono pou den douleuei einai h camera alla den me peirazei kai toso... http://forums.computers.toshiba-europe.com/jive3/thread.jspa?threadID=24935&messageID=91668
tasosvel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 na kano ki ego mia erothsoula !! giati thelete na gurisete sta xp? ta vista meta apo 2-3 meres xrhseis ta sunithizeis kai einai mia xara !!
tera2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Αν μας δίνατε εντυπώσεις γενικότερα απο το pc θα βοηθουσατε μιας και ειμαι κοντα στην αγορά του. το μονο που δεν ειναι σε αυτα που θέλω ειναι ο επεξεργαστης μιας και με την ίδεα μιας μετριασ (αλλα οχι onboard) κάρτας έχω συμβιβαστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.