Da Vinci Codec Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το "ηλίθιο" της ερώτησης,αλλά είμαι σχετικά "νέος" και δεν τα ξέρω καλά. Ψάχνω στις προτιμήσεις του προφίλ μου και δεν μπορώ να βρω κάποιο συγκεντρωτικό φάκελο με όλα τα post και όλες τις ερωτήσεις που έχω κάνει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει.:-?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το "ηλίθιο" της ερώτησης,αλλά είμαι σχετικά "νέος" και δεν τα ξέρω καλά. Ψάχνω στις προτιμήσεις του προφίλ μου και δεν μπορώ να βρω κάποιο συγκεντρωτικό φάκελο με όλα τα post και όλες τις ερωτήσεις που έχω κάνει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει.:-? Μάλλον αυτό λες.
Da Vinci Codec Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μάλλον αυτό λες. Αυτό εννοούσα. Δεν φαντάστηκα ότι έπρεπε να ψάξω στην αναζήτηση. Ευχαριστώ.:wink:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αυτό εννοούσα. Δεν φαντάστηκα ότι έπρεπε να ψάξω στην αναζήτηση. Ευχαριστώ.:wink: Δεν πήγα στην αναζήτηση. Πήγα στη σελίδα του προφίλ σου και πάτησα Find all posts by Da Vinci Codec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.