Προς το περιεχόμενο

aDSL και κομμένο τηλέφωνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι νέος στο forum, ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ADSL και έχω μια ερώτηση να κάνω.

Έχω φουσκωμένους λογαριασμούς ΟΤΕ ( 300 EURO και πάνω, λόγω κλήσεων σε πολλά κινητά ), και συμβαίνει συχνά να εξοφλούνται εκπρόθεσμα, με αποτέλεσμα να κόβεται το τηλέφωνο.

Κατά συνέπεια μένω και χωρίς internet, αφού είμαι dial-up.

Ξέρω οτι αν αποκτήσω ADSL μέσω ΟΤΕ ( ΑΡΥΣ ), όποτε κόβεται το τηλέφωνο, μαζί θα κόβεται και το ADSL. ( ή δεν ισχύει ? )

Αν όμως έχω ADSL μέσω ιδιόκτητου κάποιας άλλης εταιρίας - και όχι ΑΡΥΣ - (π.χ. η Vivodi και η HOL με καλύπτουν όπως είδα από τον wizard τους για το δικό τους δίκτυο ), θα αντιμετωπίζω πάλι το ίδιο ίδιο πρόβλημα ;

Όποτε -και αν- θα κόβεται το τηλέφωνο, θα κόβεται και το ADSL, και ας είναι μέσω ιδιόκτητου δικτύου άλλης εταιρίας ; :?

Δεν θα μπορώ να έχω συνέχεια internet-ADSL από την άλλη εταιρία, άσχετα με το αν ο ΟΤΕ μου κόβει προσωρινά τη σύνδεση στο σταθερό ;

'Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει και ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εμενα μου εχει συμβει να ειναι κομμενο το τηλεφωνο και η γραμμη DSL να δουλευει κανονικα και να εχω εκεινη την εποχη ΟΤΕΝΕΤ μαλιστα.

Λογω οτι στον καινουργιο λογαριασμο προπληρωνεις το παγιο για το επομενο 2μηνο και οχι για εκεινη την περιοδο(ειναι πληρωμενο απο τον προηγουμενο λογαριασμο)!

Βεβαια αυτο μου εγινε μια φορα αλλα με κομμενο τηλεφωνο ειχα κανονικα 25 μερες adsl.

Μην το δεσεις και κομπο ομως γιατι πανε 2 χρονια απο τοτε και τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε.

Δημοσ.

Αφού θα έχω πληρωμένο το πάγιο γραμμής ADSL δεν μπορώ να καταλάβω γιατι θα κινδυνεύω όταν τύχει και δεν θα έχω σταθερό. :-?

Κάπου αλλού μου είπαν ότι για να κοπεί και η γραμμή ADSL, θα πρέπει να περάσουν 5-6 μήνες μετά από τη διακοπή του τηλεφώνου του ΟΤΕ, γιατί δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία όσο το τηλέφωνο.

Ευχαριστώ όσους απάντησαν και αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας προσθέσει.

Δημοσ.

Στον δευτερο απληρωτο λογαριασμο κοβουν το κυκλωμα aDSL και στον τριτο απληρωτο λογαριασμο(6 μηνες) σταματας να δεχεσαι και κλησεις.

Αν δεν πληρωθει ο τριτος σου κοβουν οριστικα το τηλεφωνο και σου στελνουν εξωδικο για να παρουν τα λεφτα τους.

Δημοσ.

Αυτή τι στιγμή έχω κομμένο τηλέφωνο εδώ και καμιά 15αριά μέρες και internet μπαίνω κανονικότατα.Μάλιστα έχω Otenet πάροχο, οπότε μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα! Σε περίπτωση όμως που βάλεις conn-x (έχει ένας φίλος μου) μαζί με το τηλέφωνο θα κόβεται και η adsl. Οπότε μπορείς να βάλεις άφοβα adsl αρκεί να μην είναι conn-x.

Δημοσ.

kanonika ine xexorista pragmata .apo ekei kai pera omos giati den bazeis kana double play styl na miosei to tilefono oste na to plironeis kanonika kai na min mpeneis se riska.300 euro tilefonma.eleos.

Δημοσ.
η γραμμη adsl του παροχου θα ισχυει κανονικα.δεν κοβεται αν σου κοψει ο οτε το τηλεφωνο...

+1

δεν κόβετε το DSL. Και ας σου έχει κόψει ο πΟΤΕ το τηλέφωνο επειδή δεν πλήρωσες.

Δημοσ.
kanonika ine xexorista pragmata .apo ekei kai pera omos giati den bazeis kana double play styl na miosei to tilefono oste na to plironeis kanonika kai na min mpeneis se riska.300 euro tilefonma.eleos.

Το double play περιλαμβανει internet και σταθερά. Έμενα το πρόβλημα μου το δημιουργούν τα κινητά. :-|

Για κινητά, αναμονή για quad play....

Δημοσ.
Έμενα το πρόβλημα μου το δημιουργούν τα κινητά.

Και 'μεις αγαπήσαμε(και κάναμε κι έτσι),αλλά το πήραμε το μάθημά μας... ;)

Παρ' το και 'συ από τώρα,για να γλυτώσεις χρόνο και χρήμα...Όσο για τη dsl,ρώτα τον κάθε πάροχο που σ' ενδιαφέρει ξεχωριστά,για να πάρεις ακριβείς πληροφορίες (1 φορά που ξεχάστηκα και μου έκοψε ο οτες τις εξερχόμενες,μου έκοψε την άλλη μέρα ΚΑΙ την dsl-πέρυσι-ενώ ένας άλλος φίλος συνέχιζε να έχει...Οπότε ψαξ' το.)

Δεν είναι όμως "λογική" αυτή του "κοψίματος"...Βάλε 1 τάξη στις κλήσεις σου(μη πω στη ζωή σου)..Διότι,τί άραγε κάνεις όταν έχεις κομμένο τηλ;Βράζεις στο ζουμί σου;Βάλε τάξη για να μην κόβεται λοιπόν......

(Με την αφορμή της dsl,τσέκαρέ το και για αγορά credits skype,με το οποίο μπορείς να καλείς φθηνότερα κινητά-πάνε στο site του και δες χρεώσεις για Ελλάδα....Αλλά το λέω:Αλλού είναι το θέμα........)

Δημοσ.
Το double play περιλαμβανει internet και σταθερά. Έμενα το πρόβλημα μου το δημιουργούν τα κινητά. :-|

Για κινητά, αναμονή για quad play....

an tora perimeneis na kaneis dorean kliseis se kinita tha perimeneis pola xronia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...