firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Και αν είμαστε στην θέση τους; http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=458152&in_page_id=1811
dalton85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τραγικο. Απλα τραγικο Αποτελεσμα της παγκοσμιας πολιτικης οικονομιας. Να μην βρεθει ποτε κανενας σε τετοια θεση.
k_antoni Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αυτό σύμφωνα με το δίκαιο των θαλασσών δεν είναι παράνομο? Δεν είναι παράνομο να μην περισυλέγεις ναυαγούς?
kx5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δε μπορεί να είναι τόσο ζώο ο καπετάνιος. Ίσως να παίζουν άλλα σκηνικά που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Και αν είμαστε στην θέση τους; Δεν είμαστε στη θέση τους. Και πέρα από το πόσα λέει για το ποιόν του καπετάνιου η όλη φάση, το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που τους παρατάει να θαλασσοδέρνονται και να πεθαίνουν, είναι από μια στατιστική άποψη καλό. Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές και μαζεύουν αβέρτα λαθρομετανάστες.
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές και μαζεύουν αβέρτα λαθρομετανάστες. Έχει βγει για την Ελλάδα... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τους πήγαινε μέχρι το λιμάνι και τους έδιωχναν. Ο καπετάνιος μπορεί να φοβήθηκε να τους επιβιβάσει. Ας τους βάζαν σε μια εξέδρα να πλέει, σε πλαστικές βάρκες. Να τους αφήσουν στα δίκτυα;
k_antoni Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές ποιοι είναι ανθρωπιστές?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Κοιτα, ποτε δεν ξερεις τι παιζει με διακια θαλλασων, τι σημαινει να τους επιβιβασει, τι εντολες εχει παρει απο την εταιρια και αν δεν τα ξερεις αυτα, οσο και να λες "Εγω θα τους ανεβαζα" ισως καποιος να μην ειναι τοσο δυνατος που να παρακουσει ολες τις εντολες.Ισως θεωρησε πως ετσι τους δινει μια σανιδα σωτηριας και παραλληλα δεν θα χασει και την δουλεια του.Δεν θα ηταν πιο ευκολο γιαυτον απλα να κανει πως δεν τους ειδε και να αλλαξει ροτα?Εγω αυτο σκεφτομαι, αν ηταν τοσο στα @@ του γιατι δεν τους αφηνε στο πελαγος να μην εχει και μπελαδες?
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν είμαστε στη θέση τους.Και πέρα από το πόσα λέει για το ποιόν του καπετάνιου η όλη φάση, το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που τους παρατάει να θαλασσοδέρνονται και να πεθαίνουν, είναι από μια στατιστική άποψη καλό. Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές και μαζεύουν αβέρτα λαθρομετανάστες. Ρε συ Lucifer,το Lucifer είναι απλά 1 nick,ή.....ιδιότητα;;!..Μου σήκωσες την πέτσα με την άποψη αυτή... KaizerSoze,σίγουρα υπάρχει νομοθεσία αν αφήσεις τους άλλους να πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι...Δεν νομίζω να ήταν τόσο απλό απλά να τους γειώσει...όλο και κάποιο κάρφωμα 8α έπεφτε...
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ένας λόγος που συμπαθώ 'κάργα' τον Λούσι είναι το μαύρο χιούμορ του!!!
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έλα μωρέ, όλα ρόλοι και συγκυρίες είναι. Αν ήμουν ο λαθρομετανάστης, θα με ένοιαζε μόνο να φτάσω στην Ευρώπη και χέστηκα για το αν πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι που είναι στο δίχτυ, αν ήμουν ο καπετάνιος θα με ένοιαζε να μην απολυθώ στα 45 μου και ας πεθάνουν όλοι στο δίχτυ, και αν ήμουν σπίτι μου και πόσταρα εδώ, θα με ένοιαζε να μην έρθουν άλλοι 3000 μετανάστες και ας ψοφούσε και ο καπετάνιος και όλοι στο δίχτυ και οι τσιπούρες που πιάσανε. Γενικά, είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και το συμφέρον του λαθρομετανάστη, ή θα είσαι καλό παιδί με μεταναστευτικό πρόβλημα, ή καθίκι με ωραία χώρα.
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Και αν είμαστε στην θέση τους; http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=458152&in_page_id=1811 Φοβερή ψαριά! :mrgreen: Το επόμενο που θα δούμε είναι ιχθυοκαλλιέργιες να ταΐζουν λαθρομετανάστες! (:twisted: λαθρομεταναστοκαλλιέργιες:twisted: )
DrFreeman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Έλα μωρέ, όλα ρόλοι και συγκυρίες είναι. Αν ήμουν ο λαθρομετανάστης, θα με ένοιαζε μόνο να φτάσω στην Ευρώπη και χέστηκα για το αν πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι που είναι στο δίχτυ, αν ήμουν ο καπετάνιος θα με ένοιαζε να μην απολυθώ στα 45 μου και ας πεθάνουν όλοι στο δίχτυ, και αν ήμουν σπίτι μου και πόσταρα εδώ, θα με ένοιαζε να μην έρθουν άλλοι 3000 μετανάστες και ας ψοφούσε και ο καπετάνιος και όλοι στο δίχτυ και οι τσιπούρες που πιάσανε. Γενικά, είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και το συμφέρον του λαθρομετανάστη, ή θα είσαι καλό παιδί με μεταναστευτικό πρόβλημα, ή καθίκι με ωραία χώρα. Καλώς η κακώς έχει ένα δίκιο ο Lucifer...ειδικά στις τελευταίες κουβέντες.
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ...Εγώ πάντως του εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει ποτέ του είτε λαθρομετανάστης,είτε καπετάνιος,είτε καν τσιπούρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.