Προς το περιεχόμενο

Αυτό το είδατε;

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικο. Απλα τραγικο

Αποτελεσμα της παγκοσμιας πολιτικης οικονομιας.

Να μην βρεθει ποτε κανενας σε τετοια θεση.

Δημοσ.

Αυτό σύμφωνα με το δίκαιο των θαλασσών δεν είναι παράνομο? Δεν είναι παράνομο να μην περισυλέγεις ναυαγούς?

Δημοσ.

Δε μπορεί να είναι τόσο ζώο ο καπετάνιος. Ίσως να παίζουν άλλα σκηνικά που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Δημοσ.
Και αν είμαστε στην θέση τους;

Δεν είμαστε στη θέση τους.

Και πέρα από το πόσα λέει για το ποιόν του καπετάνιου η όλη φάση, το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που τους παρατάει να θαλασσοδέρνονται και να πεθαίνουν, είναι από μια στατιστική άποψη καλό. Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές και μαζεύουν αβέρτα λαθρομετανάστες.

Δημοσ.
Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές και μαζεύουν αβέρτα λαθρομετανάστες.

Έχει βγει για την Ελλάδα... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τους πήγαινε μέχρι το λιμάνι και τους έδιωχναν. Ο καπετάνιος μπορεί να φοβήθηκε να τους επιβιβάσει. Ας τους βάζαν σε μια εξέδρα να πλέει, σε πλαστικές βάρκες. Να τους αφήσουν στα δίκτυα;

Δημοσ.
Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές

ποιοι είναι ανθρωπιστές?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :mrgreen:

Δημοσ.

Κοιτα, ποτε δεν ξερεις τι παιζει με διακια θαλλασων, τι σημαινει να τους επιβιβασει, τι εντολες εχει παρει απο την εταιρια και αν δεν τα ξερεις αυτα, οσο και να λες "Εγω θα τους ανεβαζα" ισως καποιος να μην ειναι τοσο δυνατος που να παρακουσει ολες τις εντολες.Ισως θεωρησε πως ετσι τους δινει μια σανιδα σωτηριας και παραλληλα δεν θα χασει και την δουλεια του.Δεν θα ηταν πιο ευκολο γιαυτον απλα να κανει πως δεν τους ειδε και να αλλαξει ροτα?Εγω αυτο σκεφτομαι, αν ηταν τοσο στα @@ του γιατι δεν τους αφηνε στο πελαγος να μην εχει και μπελαδες?

Δημοσ.
Δεν είμαστε στη θέση τους.

Και πέρα από το πόσα λέει για το ποιόν του καπετάνιου η όλη φάση, το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που τους παρατάει να θαλασσοδέρνονται και να πεθαίνουν, είναι από μια στατιστική άποψη καλό. Σκεφτείτε να έσκαγε βρώμα πως οι Ευρωπαίοι είναι ανθρωπιστές και μαζεύουν αβέρτα λαθρομετανάστες.

Ρε συ Lucifer,το Lucifer είναι απλά 1 nick,ή.....ιδιότητα;;!..Μου σήκωσες την πέτσα με την άποψη αυτή...

KaizerSoze,σίγουρα υπάρχει νομοθεσία αν αφήσεις τους άλλους να πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι...Δεν νομίζω να ήταν τόσο απλό απλά να τους γειώσει...όλο και κάποιο κάρφωμα 8α έπεφτε...

Δημοσ.

Έλα μωρέ, όλα ρόλοι και συγκυρίες είναι. Αν ήμουν ο λαθρομετανάστης, θα με ένοιαζε μόνο να φτάσω στην Ευρώπη και χέστηκα για το αν πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι που είναι στο δίχτυ, αν ήμουν ο καπετάνιος θα με ένοιαζε να μην απολυθώ στα 45 μου και ας πεθάνουν όλοι στο δίχτυ, και αν ήμουν σπίτι μου και πόσταρα εδώ, θα με ένοιαζε να μην έρθουν άλλοι 3000 μετανάστες και ας ψοφούσε και ο καπετάνιος και όλοι στο δίχτυ και οι τσιπούρες που πιάσανε.

Γενικά, είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και το συμφέρον του λαθρομετανάστη, ή θα είσαι καλό παιδί με μεταναστευτικό πρόβλημα, ή καθίκι με ωραία χώρα.

Δημοσ.

Φοβερή ψαριά! :mrgreen: :mrgreen:

Το επόμενο που θα δούμε είναι ιχθυοκαλλιέργιες να ταΐζουν λαθρομετανάστες! (:twisted: λαθρομεταναστοκαλλιέργιες:twisted: )

Δημοσ.
Έλα μωρέ, όλα ρόλοι και συγκυρίες είναι. Αν ήμουν ο λαθρομετανάστης, θα με ένοιαζε μόνο να φτάσω στην Ευρώπη και χέστηκα για το αν πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι που είναι στο δίχτυ, αν ήμουν ο καπετάνιος θα με ένοιαζε να μην απολυθώ στα 45 μου και ας πεθάνουν όλοι στο δίχτυ, και αν ήμουν σπίτι μου και πόσταρα εδώ, θα με ένοιαζε να μην έρθουν άλλοι 3000 μετανάστες και ας ψοφούσε και ο καπετάνιος και όλοι στο δίχτυ και οι τσιπούρες που πιάσανε.

Γενικά, είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και το συμφέρον του λαθρομετανάστη, ή θα είσαι καλό παιδί με μεταναστευτικό πρόβλημα, ή καθίκι με ωραία χώρα.

Καλώς η κακώς έχει ένα δίκιο ο Lucifer...ειδικά στις τελευταίες κουβέντες.

Δημοσ.

...Εγώ πάντως του εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει ποτέ του είτε λαθρομετανάστης,είτε καπετάνιος,είτε καν τσιπούρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...