Προς το περιεχόμενο

SATA missed

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα setup ενα νεο game(LA Street Racing) και οταν πηγα να παιξω μου κολλησε το pc στα ξαφνικα.Μαυρη οθονη.Κανω reset και δεν ξεκινανε τα XP.Μπαινω με safe mode και κοιταω στη διαχειρηση συσκευων και μου εχει τον SATA σαν "missed" και δεν με αφηνει να τον κανω reactivate.Οι drivers του SATA ειναι κανονικα περασμενοι μεσα.Μπαινω στο Bios,πουθενα ο σκληρος.Hδη εκανα uninstall το παιχνιδι αλλα τιποτα.Καμια ιδεα?

edit:Τον αποσυνδεσα αλλα παλι τα ιδια.

Δημοσ.

Εβγαλα κι εβαλα παλι τους Sata drivers.Τωρα τον βλεπει στο Bios αλλα κανει παλι τα ιδια.Οταν bootαρει μου βγαζει το μηνυμα:No Fastrack Drive is installed.Bios is not installed.Το μονο που μου εχει μεινει ειναι το format..

Δημοσ.

Reset bios σε default ρυθμίσεις

Αλλαγή καλωδίων ρεύματος κ σήματος στον δίσκο

Αν δεν δεις προκοπή βγάλε κ ξαναβάλε την μπαταρία της μητρικής

Αν δεν παίξουν αυτά ΚΑΙ δεν σου δώσει κανείς άλλη απάντηση .........

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω αυτο που ζω!εφτιαξα το pc με φορματ και πηγε ο Ηλιθιος ο πατέρας μου και μου φορμαρισε τον backup σκληρο μου γιατί ειπε πως εφταιγε αυτος!!!Εχασα 50.000 τραγούδια και πανω από 3.000 φωτογραφίες κι οπως καταλαβαίνετε η κατασταση μου ειναι τραγική.....Πειτε μου οτι μπορω να κανω recovery!Κοντεβω να σαλταρω!!

Δημοσ.

Εξαρτάται αν το format που έγινε ήταν quick ή κανονικό, αν ο δίσκος ήταν FAT32 και μετατράπηκε σε NTFS ή το αντίθετο, και φυσικά είναι θεμελιώδες να μην γράφτηκαν άλλα δεδομένα από πάνω. Η χειρότερη περίπτωση είναι να φορμαρίστηκε από NTFS σε FAT32 και να γράφτηκαν και δεδομένα από πάνω. Δοκίμασε ανάκτηση δεδομένων με το GetDataBack (διάλεξε την κατάλληλη έκδοση ανάλογα αν ο δίσκος σου είναι NTFS ή FAT32). Βέβαια θα χρειαστείς έναν άλλο δίσκο για να περάσεις τα δεδομένα που ενδεχομένως θα ανακτήσεις.

Δημοσ.

NTFS format εκανε και φυσικα οτι καταφερα να μαζεψω ειναι ελαχιστο μπροστα σε αυτα που ειχα.Η πλακα ειναι οτι τον σκληρο τον βλεπει σαν 7,89gb ενω ειναι 120αρης.Του εκανα ξανα format και παλι το ιδιο δειχνει.Τι τον επιασε τον πατερα μου και δεν ξερω κι εγω τι εκανε ρε γμτ.....

Δημοσ.

Εκανα παλι format τον σκληρο με το λειτουργικο παρατηρησα πως εκει που σε ρωταει που να κανει setup τα XP τον βλεπει κανονικα 120αρη ενω στα windows παλι σαν 7,8 τον βλεπει.Τωρα ξεκινησα format του σκληρου αυτου σε DOS και ειδα πως τον βλεπει και το DOS σαν 120αρη..:???:

Δημοσ.

Λοιπόν!Τον φορμαρισα από Dos και τον ειδε κανονικοτατα!Ετρεξα ξανα το GetDataBack και βρηκε τα π-α-ν-τ-α!Ευχαριστώ πολυ για την προταση του προγράμματος αυτου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...