Προς το περιεχόμενο

I Want You

washcloud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως μας δουλεύει η τύπισσα? Μου φαίνεται πρακτικά απίθανο να "ικανοποιήσει" όλους αυτούς που θα της στείλουν mail.

Μήπως είναι κάποια λύση απελπισίας για την ψηφίσει ο κόσμος?

Η μήπως θέλουν τα email για spam σκοπούς??

Τέσπα γουστάρω αυτό το σημείο :

It started with our response to incredible claims that were made by other parties in Belgium, several parties promised new job opportunities in ridiculous amounts. We responded with a parody campaign for which I posed naked and promised our voters 400.000 new jobs.

:D Σατυρίζει και ξεφτυλίζει το εκλογικό δημοκρατικό σύστημα...

Eίμαι σίγουρος πως αν βγει δεν θα είναι χειρότεροι από τους υπόλοιπους σοβαροφανείς πολιτικους

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαχα, πέσαμε...ξεκάρφωτα στα δικά μας. Τί λέει ρε παιδιά ; Είχε κανείς κα' να τυχερό ; Ρίξατε καμμιά ;

...ψήφο :P

Δημοσ.

ρε σεις θα ξετσαγουλιαστη το ερμο το παλιοτσουπο.να μην το βοηθησουμε? πω πω ποιος γα.... την δημοκρατια μας? ε ρε γλεντια!!!!

Δημοσ.

...το στομ...ΕΕΕ...το σάιτ της είναι όμως ακόμη ανοιχτό, poscaman man :whistle: (...άσε...κατάλαβα...ηλεκτρόπιττα και συ, ε ; Και 'γω τα ίδια...κλίκαρα...κλίκαρα...Και το μόνο που κατάφερα, ήταν να μου μείνει κουσούρι, και σε κάθε χειραψία που έκανα, για καμμιά βδομάδα, να χτυπάω ελαφρά την παλάμη του αλλουνού με τον δείκτη, και να με κοιτάζουν περίεργα...)

Δημοσ.

Σαρκάζεται τους πολιτικούς που κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν..

και είναι από προηγούμενες εκλογές.. δεν βγήκε.

Δημοσ.
Σαρκάζεται τους πολιτικούς

Σαρκάζεται τους πολιτικούς ; Τί σύνταξη είναι αυτή ;

Βοστωνιανή ; :-)

...ναι βρε party pooper...το ξέρουμε ότι δεν "βγήκε"...:P

Δημοσ.
Σαρκάζεται τους πολιτικούς που κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν..

και είναι από προηγούμενες εκλογές.. δεν βγήκε.

κριμα που δε βγηκε.αν ναι θα ειχαμε καλα μαντατα απ το στομα της.εκτος σαν πολιτικος οτι μας υποσχεθει δεν θα το επρατε.κριμα!!!!

Δημοσ.

...μα γι' αυτό ΕΙΝΑΙ καλό το ότι δεν βγήκε ιονας.

Και όχι κρίμα.

Ξέρεις κανέναν που να βγαίνει και να κάνει τπτ άλλο παρά τα δικά του για 3 1/2 χρόνια ; Αράζει.

Ενώ αυτοί που δεν βγαίνουν είναι συνέχεια στην...πίπα:-D

(κυριολεκτικά στην περίπτωση αυτή όμως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...