washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αν είναι περσινά ξινά σταφύλια,αλλά εγώ απόψε το είδα στον Λαζόπουλο,και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι από τώρα αν 8α κατέβω να ψηφίσω στις βουλευτικές...Διότι αν αρχίσουν να μιμούνται,όπως συνήθως κάνουν,τις μόδες του εξωτερικού... http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm ... Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή,αλλά εντάξει να είναι καμμιά Ράπτη ή καμμιά Καϊλή - όμως φαντάζεστε να σκάσει καμμιά Αλέκα ή καμμιά Funky Πάλλη Πετραλιά;;
george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Kαλή φάση το άκουσες στο Λαζόπουλο ε? Πο πο φίλε έσκασα στα γέλια, να της μαζέψω ότι συγγενείς έχω να κερδίσω και άλλα blowjobs... φαντάσου ένας πολύτεκνος... ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λύθηκα στα γέλια όταν το άκουσα πριν από λίγο... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
poscaman Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 και γιατι μας το λες εις διπλουν ???? :mrgreen::mrgreen:
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 και γιατι μας το λες εις διπλουν ???? :mrgreen::mrgreen: ..Για την περίπτωση που θα υπάρξει 2ος γύρος εκλογών (δεν ξέρω πως τα κατάφερα,αλλά για edit πήγαινα...)
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αν είναι περσινά ξινά σταφύλια,αλλά εγώ απόψε το είδα στον Λαζόπουλο,και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι από τώρα αν 8α κατέβω να ψηφίσω στις βουλευτικές...Διότι αν αρχίσουν να μιμούνται,όπως συνήθως κάνουν,τις μόδες του εξωτερικού... http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm ... Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή,αλλά εντάξει να είναι καμμιά Ράπτη ή καμμιά Καϊλή - όμως φαντάζεστε να σκάσει καμμιά Αλέκα ή καμμιά Funky Πάλλη Πετραλιά;; αποτελεσματικοτατη η καμπανια μπορω να πω. μπραβο το κοριτσι.
BadBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μην βγει.
poscaman Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ΑΜΑΝ!!!τωρα το ειδα το λινκ!χτες ημουν νυσταγμενος!καλα,διγουρα θα βγει.... αν θελετε να γελασετε,πηγαινετε στο "blow me" πολυ γελιο...:mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 σόρρυ,αλλά έχει δίκιο η κοπέλα! τόσα χρόνια, οι πολιτικοί μας....πηδάνε, καιρός να παρουμε το αίμα μας πίσω! (στο κάτω κάτω της γραφής, αν τη φέρουμε εδώ πέρα, να τα κάνει περισσότερο σκατά,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,άρα κερδισμένοι βγαίνουμε)!
chiderboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 σόρρυ,αλλά έχει δίκιο η κοπέλα! τόσα χρόνια, οι πολιτικοί μας....πηδάνε, καιρός να παρουμε το αίμα μας πίσω! (στο κάτω κάτω της γραφής, αν τη φέρουμε εδώ πέρα, να τα κάνει περισσότερο σκατά,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,άρα κερδισμένοι βγαίνουμε)! Ντάξει, η κατάσταση εδώ είναι χάλια αλλα όχι ότι δε θα μπορούσε να γίνει και χειρότερα Άραγε αν ψηφιστεί αυτή τελικά ποιο θα είναι το προγραμμά της. Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και όραμα πάντως αν κρίνω απο την προεκλογική καμπάνια της...
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αν βγει,φαντάζομαι ότι το λιγότερο η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα γίνει μαθημα κατευ8υνσης,και να μην πω ότι πλέον οι "Εκπαιδευτικές Εκδρομές" θα γίνονται στα............................
small change Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Έλα, ομολογήστε... πόσοι από σας γράφτηκαν στη λίστα;;
theoritikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως μας δουλεύει η τύπισσα? Μου φαίνεται πρακτικά απίθανο να "ικανοποιήσει" όλους αυτούς που θα της στείλουν mail. Μήπως είναι κάποια λύση απελπισίας για την ψηφίσει ο κόσμος?
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως μας δουλεύει η τύπισσα? Μου φαίνεται πρακτικά απίθανο να "ικανοποιήσει" όλους αυτούς που θα της στείλουν mail. Μήπως είναι κάποια λύση απελπισίας για την ψηφίσει ο κόσμος? ξερεις ποσοι απελπισμενοι μολις δουν την λεξη blowjob θα την ψηφισουν?
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 προσωπικα προτρεπω τους φιλους μου στο blog μου να μετακομισουμε Βελγιο...:):mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.