bluesattack Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 εχει κανεις asus p5b-e με 6600(ι αλλο ...)? θελω να ρωτησω κατι για το βιος...
panaathas Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ego exo akrivos ta idia(P5B-e kai 6600)ti thes na matheis?
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 το βρηκα φιλε μου.... απλως ο επεξεργαστης ετρεχε στα 1600 μηζ και εψαχνα να βρω γιατι...τελικα μου ειπαν και το βρηκα και στο βιος οτι υπαρχει μια επιλογη c1e support που αμα ειναι enabled ριχνει τον επεξεργαστη για εξοικονομιση ενεργειας.... αλλα μια που προσφερθηκες να σε ρωτησω κανα δυο πραγματακια 1.εχω δυο μνημες 2*1 gb στα 667 και πιθανοτατα να εχεις και εσυ κατι αντιστοιχο...μηπως ξερεις τι αλλαζουμε ακριβως να για τις χρονισουμε αλλα με απολυτη ασφαλεια ? ρυθμισεις ραμ fsb cpu frequency volt..οτι χρειαζεται..κλπ..αν το εχεις κανει.. το ποσταρω εδω γιατι δεν με καιει και πολυ... 2.ειχες κανα προβλημα με την καρτα ηχου ?την soundmax ?αυξομειωσεις στον ηχο κλπ ?
tolis_01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 1.εχω δυο μνημες 2*1 gb στα 667 και πιθανοτατα να εχεις και εσυ κατι αντιστοιχο...μηπως ξερεις τι αλλαζουμε ακριβως να για τις χρονισουμε αλλα με απολυτη ασφαλεια ? ρυθμισεις ραμ fsb cpu frequency volt..οτι χρειαζεται..κλπ..αν το εχεις κανει.. Αν θες να χρονισεις μονο τις μνημες, αλλαξε τον διαρετη τους (SPD ή κατι τετοιο θα λεει στο BIOS), ο οποιος λογικα θα ειναι τωρα στο 2 (δηλ. FSBx2=266MHzx2=667MHz). Αν και δεν νομιζω να αντεξουν πολυ παραπανω (με τα ιδια timings). 2.ειχες κανα προβλημα με την καρτα ηχου ?την soundmax ?αυξομειωσεις στον ηχο κλπ ? Δεν εχω αυτη τη μητρικη, αλλα ναι εχω ακουσει και απο αλλους προβληματα με την καρτα ηχου. Δυστυχως δεν θυμαμαι λεπτομερειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.