nick#18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 pao lipon mia mera na paro akoustika gia to mp3 mou kai mou leei to marka einai to mp3 sou kai tis leo creative kai meta ayth mou leei DEN EINAI CRYPTO ETSI??? eno tous les ti marka einai se rotane an einai crypto eleos!!!
Nomikaria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Επισης,τα multirama κατα τη γνωμη μου ειναι τα χειροτερα!!!Ειχα παρει το φθινοπωρο απο εκει το i-pod nano 4GB 1ης γενιας,αλλα επειδη εκεινες τις μερες θα εφερναν το i-pod nano 2ης γενιας,δεν το βρηκα πουθενα αλλου παρα μονο εκει...(συγκεκριμενα στα multirama του Mall..)..Δεν ξερω τι του ειχαν κανει,αλλα δεν δουλευε με τιποτα...Νομιζα πως εγω εφταιγα αλλα ευτυχως μετα ο φιλος μου που ασχολειται πολυ μ'αυτα το εφτιαξε,λεγοντας μου πως εξ'αρχης ειχε προβλημα.. ΕΛΕΟΣ!!!
AlexNet Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Επισης,τα multirama κατα τη γνωμη μου ειναι τα χειροτερα!!!Ειχα παρει το φθινοπωρο απο εκει το i-pod nano 4GB 1ης γενιας,αλλα επειδη εκεινες τις μερες θα εφερναν το i-pod nano 2ης γενιας,δεν το βρηκα πουθενα αλλου παρα μονο εκει...(συγκεκριμενα στα multirama του Mall..)..Δεν ξερω τι του ειχαν κανει,αλλα δεν δουλευε με τιποτα...Νομιζα πως εγω εφταιγα αλλα ευτυχως μετα ο φιλος μου που ασχολειται πολυ μ'αυτα το εφτιαξε,λεγοντας μου πως εξ'αρχης ειχε προβλημα.. ΕΛΕΟΣ!!! Parepiptwntws sta Multirama sto mall douleuei mia simpa8estati kinezoula...
space1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μάγγες κ εγω είμαι ελεφαντας και μπορώ κ γράφω ...να τρελαθούμε κ εμείς κοντα σ' αυτούς?.....μου έβγαλαν άχρηστο το κινητο απο υγρασία....αναρωτιέμαι κ εγώ λόγω υγρασίας στην ατμόσφαιρα ...γιατί από υπαιτιότητα μου ουδείς λόγος κ σχόλιο. Γερμανος κ....κινεζος σου λέει...ας αλλάξουν το όνομα σε κινέζος γιατί σπιλώνουν το όνομα Γερμανός
nick#18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μάγγες κ εγω είμαι ελεφαντας και μπορώ κ γράφω ...να τρελαθούμε κ εμείς κοντα σ' αυτούς?.....μου έβγαλαν άχρηστο το κινητο απο υγρασία....αναρωτιέμαι κ εγώ λόγω υγρασίας στην ατμόσφαιρα ...γιατί από υπαιτιότητα μου ουδείς λόγος κ σχόλιο.Γερμανος κ....κινεζος σου λέει...ας αλλάξουν το όνομα σε κινέζος γιατί σπιλώνουν το όνομα Γερμανός απλα ειναι παο τα χειροτερα καταστηματα....μονο για τπτ ακουστηκα ειναι και κανενα cdaki αδειο σε ωρα αναγκης....για τπτ αλλο...θελουν να πουλανε και ps3....
vasman15 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 να σας πω και εγω κατι τρελο που μου συνεβει με τα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ .παω λοιπον ενα κινητο που ειχε εγγυηση για service στο καταστημα της περιοχης μου σαν ασχετος που ειναι ο υπευθηνος το στελνει στο κεντρικο service ,μετα απο 10!!! μερες ερχεται η απαντηση οτι ειχε χαλασει απο υγρασια και οτι ηθελε 100!! ευρω για να το κανουν .φυσικα δεν δεχτηκα ,την αλλη μερα το παω σε ενα καταστημα σε μια αλλη περιοχη και ο υπαλληλος μου ειπε οτι χρειαζονταν μονο μια απλη απενεγκατασταση λογισμικου, ετσι και εγινε ,τι να πει κανεις για τα μυαλα της αλληνης?
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 να σας πω και εγω κατι τρελο που μου συνεβει με τα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ .παω λοιπον ενα κινητο που ειχε εγγυηση για service στο καταστημα της περιοχης μου σαν ασχετος που ειναι ο υπευθηνος το στελνει στο κεντρικο service ,μετα απο 10!!! μερες ερχεται η απαντηση οτι ειχε χαλασει απο υγρασια και οτι ηθελε 100!! ευρω για να το κανουν .φυσικα δεν δεχτηκα ,την αλλη μερα το παω σε ενα καταστημα σε μια αλλη περιοχη και ο υπαλληλος μου ειπε οτι χρειαζονταν μονο μια απλη απενεγκατασταση λογισμικου, ετσι και εγινε ,τι να πει κανεις για τα μυαλα της αλληνης? και το δικο μου ετσι το βγαλανε στο service του γερμανου (δεν μπορουσα να το παω σε service της se εκκινη την ωρα) και ζηταγαν 160 να το φτιαξουν (οσο δλδ εκανε καινουργιο εκκινη την εποχη).Τελικα το παω στην sony ericsson μου λεει ειναι μεν "βρεγμενο" αλαλ αυτο που εχει φτιαχνει με update service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.