Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση Mp3 player sto Γερμανό

AlexNet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει το λάθος να αγοράσω ενα crypto mp3 player, που κάποια στιγμή έπαψε να λειτουργεί. Να μην πολυλογώ μου το αντικατέστησαν με ένα καινούργιο στο Γερμανό. Η απορία μου είναι οτι ενώ το καινούργιο player ήρθε σε καινούργια συσκευασία, ο πωλητής κράτησε ακουστικά,καλώδια κλπ κ μου έδωσε μόνο το mp3. Λογικό ;

Δημοσ.

nai logikotato. epeidi to kanoun epistrofi stin etairia san bad stock to stelnoun me artia siskevasia. ara sou dinoun kainourio mp3 afou afto itan to provlimatiko, kai ta alla ta kratane mazi me ti siskevasia gia na to girisoun piso. kai plaisio etsi ginetai.

Δημοσ.

Εγώ βρε παιδιά θα σας πω μια πρόσφατη εμπειρία μου από Αγγλία.

Αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ένα mp3 logik 4gb.

Ανοίγω την συσκευασία και πέρνα μέσα τις μουσικές μου.

Την επόμενη φορά που πήγα να ξαναπεράσω κάποια κομμάτια κόλλησε.

Το πάω πίσω και τους ζήτω να μου το αλλάξουν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.

Ούτε καν με ρώτησαν ποιο είναι το πρόβλημα. Εκείνο που με ρώτησαν ήταν να

Θέλω την ίδια εταιρεία η κάποια άλλη… επιλέγω την ιδία. Ξανά κάνω την ίδια δουλεία και ξανακολλαει. Το πάω πάλι πίσω, δεν ρωταει κάνεις τίποτα. Παίρνω ένα άλλης εταιρείας. Ξανά τα ίδια ;-)) πάλι πίσω. Όλα αυτά σε ένα χρονικό διάστημα 2 μηνών. Στην τελική μου ζήτησαν ΧΙΛΙΑ συγγνώμη και μου έδωσαν ένα μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Δημοσ.
Εγώ βρε παιδιά θα σας πω μια πρόσφατη εμπειρία μου από Αγγλία.

Αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ένα mp3 logik 4gb.

Ανοίγω την συσκευασία και πέρνα μέσα τις μουσικές μου.

Την επόμενη φορά που πήγα να ξαναπεράσω κάποια κομμάτια κόλλησε.

Το πάω πίσω και τους ζήτω να μου το αλλάξουν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.

Ούτε καν με ρώτησαν ποιο είναι το πρόβλημα. Εκείνο που με ρώτησαν ήταν να

Θέλω την ίδια εταιρεία η κάποια άλλη… επιλέγω την ιδία. Ξανά κάνω την ίδια δουλεία και ξανακολλαει. Το πάω πάλι πίσω, δεν ρωταει κάνεις τίποτα. Παίρνω ένα άλλης εταιρείας. Ξανά τα ίδια ;-)) πάλι πίσω. Όλα αυτά σε ένα χρονικό διάστημα 2 μηνών. Στην τελική μου ζήτησαν ΧΙΛΙΑ συγγνώμη και μου έδωσαν ένα μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.

Τα συμπεράσματα δικά σας

E taxoyme ξαναπει αυτα.Αυτα γινονται μονο στην Αγγλια.

Δημοσ.

δυστυχως γινονται σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο.

αλλα και εμεις ως καταναλωτες ειμαστε αδιαφοροι...

ας τους πλακωσουμε στις μηνυσεις και θα δειτε αν μπορει να αλλαξει

αυτο το μπαχαλο που γινεται εδω.

στο κατω κατω τα αγοραζουμε δεν τα κλεβουμε:)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο τους κοστίζουν τα ακουστικά κ οι οδηγίες, που είναι τόσο σημαντικά για να τα επιστρέψουν πίσω.

Δημοσ.

Θα στα διναν αν τους πηγαινες το χαλασμενο player οπως το ειχες παρεις δλδ μαζι με ακουστικα οδηγιες το κουτι κτλ

Δημοσ.

ναι,αυτο ειναι μια παραμετρος η οποια δεν δευκρινιστηκε.

απο την αλλη παλι τους εχουμε δει ολους, λιγο η' πολυ,

στην πολιτικη τους ως προς την αντικατασταση.

Δημοσ.
Θα στα διναν αν τους πηγαινες το χαλασμενο player οπως το ειχες παρεις δλδ μαζι με ακουστικα οδηγιες το κουτι κτλ

Τους τα πήγα .... κ ο πωλητής μου τα επέστρεψε.

Δημοσ.

eixa paei mazi me ena filaraki mouy sto germano gia mp3 mexri 80 euro

kai peirame ena OSIO MP3 kai meta apo mia ebdomada stamatise na douleyei

tous to paei me akoustika kai ta olla tou kai den to pernane piso oute kan gia to servise den tou eipan kai pige monos tou sta grafeia sthn hlioupoli kai tou eipan pos eprepe na tou dosoun allo apo ton germano kai den tou to allaksan oute ekei.

meta den shnexise peige plaisio kai peire ena creative zen V PLUS

pantos apo oti shmperana me ayta pou lete oi apothikes tous einai mesa sthn igrasia gia ayto den douleyoun meta apo ena simio

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

tin paraskebi 6/7/07 h ksaderfi mou agorase ena sandisk sansa apo to germano

kai tin idia mera epapse na litourgei tous to paei piso kai den to pernane k ta eixe ola mesa kaqi ta sakou lakia apo ta akoustika kai ta e.c.t kai meta pernei sta kentrika ston dieftindi kai meta apo enan megalo tilefoniko kabga tis to alaksan oi kologiftes

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

makria apo germano kai multirama den kseroun ti tifla tous sto germano

1on fake filaddia

2on den kseroun ti einai ta pixel

3on nomizoun pws ti thires usb mporeis na tis breis se katastima pou diafora pragmata(px psilikatzidiko)

sto 1o eixa parei ena kinito sagem to opoio sto filadio eixe iperithres enw stin pragmatikotita oxi to piga gia allagi kai pira ta 3a mou

sto 2o piga me ena filo mou p tou eixan kaei ta pixel apo to kinito sto germano kai o tipas koitouse to kinito panw katw kai den iksere kan pou einai ta pixel

3o piga na agorasw ena usb wall charger gia to mp3 player mou kai i kopelia(ksanthia .. na kai o logos p den ekana fasaria) m eipe na paw apenanti sto psilikatzidiko na rwtisw m epesan ta autia

oson afora to multirama 2 bdomades gia service to pc kai otan piga me ton filo mou na rwtisw mou eipe katse na to dw miso lepto.... tous eipe to thelw etoimo se 1 wra kai efiga piga meta kai mou to eixan misoftiaksei 1000 fores plaisio kai e-shop re paides

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...