Προς το περιεχόμενο

Settings meta tin katoxyrwsi domain

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia pou prpeei an apw gia na katoxyrwsw domain .gr kai meta i allegs prepei na kane sto pc mou pou trexw WinXP SP2?

Kapoia settings isws sxetika me to dns?

To web design kai to hosting tha to kanw egw mia pou prokeitai gia proswpiki istoselida kai thelw na mathw pws ginetai kai an ginetai kati tetoio se xp.

ps. Poio eiani to pio ftino site gia katoxyrwsi ellinikou domain .gr ?

Δημοσ.

Dynamic ADSL exw me router poue xei embedded dyndns functionality kai etis vazw ekei tin address tou no-ip.org

Δημοσ.

Νίκος δέν είναι τόσο απλό και δέν νομίζω να μπορέσεις να το κάνεις στο pc σου.

Για να το κάνεις στο pc σου πρέπει να έχεις 2 static ip adreeses που θα παίζουν το ρόλο των nameservers και να εγκαταστήσεις και DNS Server.

Θα σου πρότεινα να νοικιάσεις κάπου χώρο αλλιώς μείνε με το no-ip.org γιατί είναι μεγάλη διαδικασία που ούτε εγω την ξέρω πολύ καλά.

Δημοσ.

tha ithela na dokimasw,osos kosmso texei tis selides apot oc pc tou, giati oxi aki egw?

oso gia xwro exou kapou alal thelw na dokiamsw ligo se emena prwta, prepei opwdpipote na exw 2 static ip addresses?

Δημοσ.

Συνήθως οι nameservers χρειάζονται τουλάχιστον 2 διαφορετικές διευθύνσεις να έχουν. Άμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή αμά δεν χρειάζετε να τους σετάρεις σπίτι σου, δέν είμαι ιδικός να σου πω.

Άμα πάς στο http://www.gr και κάνεις αναζήτηση για ένα όνομα θα τους δείς αυτούς τους nameservers.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κάνεις κατοχύρωση ένα όνομα πρέπει να δώσεις 2 NameServers οι οποίοι είναι της μορφής ns1.otenet.gr ns2.otenet.gr

Γενικότερα είναι πολύ μπλέξιμο και άμα δεν κατέχεις και πολλά απο δίκτυα και web θα σου έλεγα να το αφήσεις.

Δημοσ.

Πάντως χρειάζεσαι μία και όχι δύο static ip διευθύνσεις για να τα έχεις όλα στο pc soy. Πρέπει να στήσεις το bind και μετά να δηλώσεις τον δικό σου nameserver στον grhostmaster. Αφού κατωχυρώσεις όνομα, πας στο administration tool που θα σου παρέχει ο registar(=η εταιρεία που σου κατωχύρωσε το όνομα) και βάζεις στο dns τον δικό σου nameserver. Αλλά πρέπει να έχεις οποσδήποτε static ip. Από την άλλη γιατί να μην έχεις την σελίδα σου σαν onoma.no-ip.org/you ? Και έτσι μια χαρά θα είναι αφού δεν θα κάνεις κάτι πολύ σοβαρό, για να μετράει τόσο πολύ το όνομα.

Δημοσ.

Κοίτα, φασσαρία είναι να μπλέκεις με ονόματα κτλ. Αν θέλεις να μάθεις 5 πράγματα και να πειραματιστείς, κάνε οτι θές για την σελίδα σου, παίξε με τον apache,... αλλά δεν χρειάζεται να έχεις και κανένα νορμαλ όνομα που θα ε'ιχε αν έκανες κάτι επαγκελματικό. Αφου βαρεθείς τα πειράματα και μάθεις αυτά που θέλεις, βάλε την σελίδα σου σε ένα server και πάρε και ένα κανονικό όνομα και ξεμπέρδεψες.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Δημοσ.
etsi tine xw twra file onoma.no-ip.org

Telika fasaria einai perissotero para exypiretisi e

auto ennoousa kai sto allo thread .... me apache dokimazeis sto pc sou to design kai allages p 8a kaneis kai meta me ftp se web server....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...