chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αντιγραφικό μου και λύση δεν έχω βρει, ίσως να τα έφτυσε αλλά δεν είναι κακό να αναφερθεί το πρόβλημα μπας και υπάρχει λύση. Λοιπόν έχουμε και λέμε, είναι αναβαθμισμένο στο νεότερο firmware (1.11) ενώ και η καλωδιοταινία στην οποία είναι συνδεδεμένο τοποθετήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Χρησιμοποιώ το nero7 ως πρόγραμμα εγγραφής. Τα cd γράφονται κανονικά, τα dvd γράφονται επίσης και διαβάζονται τόσο από το dvd rom όσο και από το dvdrw όμως γράφονται υπερβολικά αργά. Επιλέγω π.χ. 16x και μου βγάζει αναμενόμενο χρόνο 4 λεπτά αλλά η όλη διαδικασία διαρκεί 30+ λεπτά. Το buffer παίζει από 5-10% μέχρι 100% όλη την ώρα, δεν είναι ποτέ σταθερό. Όταν γράφει κανονικά θα έπρεπε να αναβοσβήνει κόκκινο το λαμπάκι του. Αντιθέτως τώρα αναβοσβήνει κόκκινο, πρασινίζει για λίγο, ξανά αναβοσβήνει κόκκινο, πράσινο πάλι, κοκ. Θέλω να πω ότι η εγγραφή φαίνεται να είναι διακεκομμένη.RMA δεν υφίσταται μιας και είναι εκτός εγγύησης, μιας και πριν ένα μήνα έκλεισε τα 2 χρόνια. Καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 den mou fenetai na fteei to recorder.antithetos pigene sto device manager kai des ligaki tous controller.ekei sou grafoun an pezoun se pio mode i se dma.logika esena prepei na sou exei pesei se pio mode gia na grafei toso arga.episis to dma ego to energopoio kai mesa apo to dvd fab platinum.
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μια συσκευή (αλλά δεν γνωρίζω ποια) μου την έχει στο current trasfer mode ως pio mode, επέλεξα dma if availiable πάτησα ok αλλά δεν το αλλάζει...... Enlight me please xD!!!! EDIT: Έκανα unistall τα primary/secondary ide Channel, επανεκκίνηση και voila το plextorακι good as new. Thanx poulinos για μια ακόμη φορά!!!! Εγγύηση είσαι
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 auto piga na sou po epidi poles fores den allazei to pio mode se dma ite kaneis remove tin siskeui ite ton controller ite to kaneis apo to dvd fab.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.