Προς το περιεχόμενο

Tριτη 29-5-1453

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικα ανοιξε κανα βιβλιο και μαθε ιστορια....που αμφιβαλω αν ξερεις τι γιορταζουμε την 28η....θα δεις οτι εχω δικιο.

Μη μου πεις, την πτώση της Ελλάδας στα χέρια των Ρωμαίων; Τη μάχη της Κορίνθου;

Μα τι λέω, τώρα θυμήθηκα, την εκστρατεία του Πύρρου στη νότια Ιταλία...

Έχεις δίκιο, πρέπει να ξεσκονίσω την ιστορία μου.

ΥΓ: Τουλάχιστον πήρες επιτέλους χαμπάρι και σταματησες να γράφεις με κεφαλαία.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειρωνευσαι....ανιστορητε....αει διαβασε κανε βιβλιο...και μετα πες...

Κοίτα να δεις τι γίνεται:

1) η γνώση της ιστορίας διαφέρει σαφώς από την ερμηνεία της. Με άλλα λόγια όποιος δε συμφωνεί με τις υποκειμενικές σου κρίσεις δεν είναι αυτόματα ανιστόρητος.

2) θεωρώ τραγικά ανούσιο να συζητάμε για το ποιος θα ήταν ο ρους της ιστορίας ΑΝ κάτι είχε πάει διαφορετικά. Πώς θα ήταν δηλαδή ο κόσμος αν δεν είχε εφευρεθεί ο μπακλαβάς; Ή αν αντί για σιρόπι είχε ζάχαρη άχνη;

3) θεωρώ ακόμα τραγικότερο να προσπαθήσουμε να συμπεράνουμε ποιος ξένος δυνάστης φταίει για τη σημερινή σκατοκατάστασή μας, αντί να ασχολούμαστε με την πάρτη μας. Ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για πράγματα που συνέβησαν κάτι λιγότερο από 2000 χρόνια νωρίτερα. Λέγεται μετάθεση ευθυνών.

Δημοσ.
Μη μου πεις, την πτώση της Ελλάδας στα χέρια των Ρωμαίων; Τη μάχη της Κορίνθου;

Μα τι λέω, τώρα θυμήθηκα, την εκστρατεία του Πύρρου στη νότια Ιταλία...

Έχεις δίκιο, πρέπει να ξεσκονίσω την ιστορία μου.

ΥΓ: Τουλάχιστον πήρες επιτέλους χαμπάρι και σταματησες να γράφεις με κεφαλαία.

Α) θα γραφω οπως γουσταρω και

Β)τα λαθη δεν εγιναν στην εποχη του Πυρρου αλλα στη εποχη των ΡωμαιοΜακεδονικων πολεμων 200-168πΧ νομιζω που θα μπορουσαν οι Μακεδονες να ειχαν συντριψει τους Ρωμαιους....οπως βλεπεις ειμαι μια κλαση παραπανω απο σενα στην ιστορια...αντε γεια...

Δημοσ.
Α) θα γραφω οπως γουσταρω και

Β)τα λαθη δεν εγιναν στην εποχη του Πυρρου αλλα στη εποχη των ΡωμαιοΜακεδονικων πολεμων 200-168πΧ νομιζω που θα μπορουσαν οι Μακεδονες να ειχαν συντριψει τους Ρωμαιους....οπως βλεπεις ειμαι μια κλαση παραπανω απο σενα στην ιστορια...αντε γεια...

1. Δε θα γράφεις όπως γουστάρεις, υπάρχουν κανόνες.

2. Το δικό μου ποδήλατο είναι πιο ωραίο από το δικό σου. Άντε παίξε λάστιχο με τα άλλα κοριτσάκια τώρα.

ΥΓ: Οι Μακεδονικοί Πόλεμοι έγιναν μεταξύ 215 και 148 αγοράκι.

Δημοσ.
1. Δε θα γράφεις όπως γουστάρεις, υπάρχουν κανόνες.

2. Το δικό μου ποδήλατο είναι πιο ωραίο από το δικό σου. Άντε παίξε λάστιχο με τα άλλα κοριτσάκια τώρα.

ΥΓ: Οι Μακεδονικοί Πόλεμοι έγιναν μεταξύ 215 και 148 αγοράκι.

Φιλτατε γερο 30αρη...ο ρωμαικος στρατος αποβιβαστηκε στη θεσσαλια το 200πΧ και το 168 πΧ εγινε η μαχη της Πυδνας για αυτο εβαλα αυτες τις χρονολογιες....οσο για το αν ειμαι κοριτσακι....στην ηλικια σου που σιγα σιγα τα κανονια παυουν να βαρανε...σε προσκαλω να ερθεις να σου δειξω αν ειμαι κοριτσακι χοχοχοχοχοχο!!!!

Δημοσ.
Τι, που δε φωνάξαμε τον Αστερίξ να μας βοηθήσει με τους ρωμαίους;

που δν πολεμήσαμε με τη σωστή παράταξη το 39.

Δημοσ.

Ο πρώτος Μακεδονικός πόλεμος ξεκίνησε επισήμως το 215 με τη συμμαχία του Φιλίππου με την Καρχηδόνα. Οι Ρωμαίοι είχαν ας πούμε καταλάβει τη Ζάκυνθο το 211.

Ο τέταρτος τελείωσε το 146 με την ολοκληρωτική καταστροφή της Κορίνθου.

Εντάξει αγοράκι;

Δημοσ.
Ο πρώτος Μακεδονικός πόλεμος ξεκίνησε επισήμως το 215 με τη συμμαχία του Φιλίππου με την Καρχηδόνα. Οι Ρωμαίοι είχαν ας πούμε καταλάβει τη Ζάκυνθο το 211.

Ο τέταρτος τελείωσε το 146 με την ολοκληρωτική καταστροφή της Κορίνθου.

Εντάξει αγοράκι;

Α) δεν ειμαι αγορακι ειμαι αντρας και

β)το 146 πΧ δε πολεμησαν οι μακεδονες αλλα οι υπολοιποι νοτιοελληνες

και νικηθηκαν στη Σκαρφεια της Λοκριδας απο το Μομιο νομιζω μετα ισοπεδωθηκε η κορινθος....και

Γ) στο αβαταρ σου ποιος ειναι???ο βλαντ ο παλουκωτης???χαχαχαχαχαχαχα..Γιατι δεν εβαζες το Τσεγγις Χαν??? ιχιχιχιχιχχιχ!!!!

Δημοσ.

1. Το βλέπω

2. Ο τέταρτος Μακεδονικός πόλεμος ξεκίνησε από επανάσταση Μακεδόνων (υπό τον Ανδρίσκο των λεγόμενο και ψευδο-Φίλιππο) το 150 και επεκτάθηκε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

3. Το avatar μου είναι πράγματι ο Τέπες. Σου αρέσει; Αν δεν ήσουν μικρό αγόρι θα σου έλεγα κιόλας γιατί το έχω.

Δημοσ.
1. Το βλέπω

2. Ο τέταρτος Μακεδονικός πόλεμος ξεκίνησε από επανάσταση Μακεδόνων (υπό τον Ανδρίσκο των λεγόμενο και ψευδο-Φίλιππο) το 150 και επεκτάθηκε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

3. Το avatar μου είναι πράγματι ο Τέπες. Σου αρέσει; Αν δεν ήσουν μικρό αγόρι θα σου έλεγα κιόλας γιατί το έχω

Σωστα ξερεις καλη ιστορια οφειλω να ομολογησω....αλλα αυτο το μικρο αγορακι γιατι το λες συνεχεια?Μηπως σου θυμιζει περασμενα μεγαλεια....χοοχοχοχο

Δημοσ.

Μα δεν αναφέρεται στην πραγματική σου ηλικία αλλά στην πνευματική όταν βγάζεις έξω την ιστορία σου να την μετρήσεις.

Δημοσ.
Μα δεν αναφέρεται στην πραγματική σου ηλικία αλλά στην πνευματική όταν βγάζεις έξω την ιστορία σου να την μετρήσεις.

Μα ξερω οτι ειμαι καλος στην ιστορια δε θελω να κανω ανταγωνισμο με κανεναν...απλως απανταω σε διαφορους εξυπνακηδες που ειρωνευονται και που συνηθως ειναι φελοι που εχουν μεγαλοι ιδεα για τον εαυτο τους και ψαχνουν την αυτοεπιβεβαιωση μεσω της μαγκειας και της ειρωνιας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...