Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη απο forthnet σε connx.Nα την κανω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει το λαθος οταν πρωτοεβαλα adsl και δεν πηρα πακετο εταιρειας σαν adsl-in-a-box κτλ.Εκανα αιτηση ξεχωριστα για προσβαση στον οτε και συνδρομη στη forthnet.Αποφασισα να συνεχισω να δινω τα ιδια λεφτα που εδινα ως τωρα αλλα να παρω ενα πακετο πλεον στα 2048 (οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες).Αν ομως κανω αιτηση για ενα τετοιο πακετο εκτος του connx πρεπει να απενεργοποιηθει η προσβαση και να επανενργοποιηθει που ολοι (δυστυχως) ξερουμε τι αναμονη συνεπαγεται αυτο.Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε τη γνωμη σας.Να βαλω connx η εχει τιποτε προβληματα και καλυτερα να μεινω χωρις internet για λιγο καιρο και να βαλω adsl-in-a-box.(μενω πατρα οποτε για ιδιοκτητο συζητηση δεν υπαρχει ακομα)

Δημοσ.

Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.Ειναι σιγουρο οτι γινεται γρηγορα αυτη η διαδικασια?Και για ποσες μερες μιλαμε περιπου.Ελεγξα τη διαθεσιμοτητα για τη γραμμη μου στον οτε και λεει δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη διαθεσιμες πορτες.Παλι ισχυει οτι δε θα αργησει η διαδικασια?

Δημοσ.
Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.Ειναι σιγουρο οτι γινεται γρηγορα αυτη η διαδικασια?Και για ποσες μερες μιλαμε περιπου.Ελεγξα τη διαθεσιμοτητα για τη γραμμη μου στον οτε και λεει δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη διαθεσιμες πορτες.Παλι ισχυει οτι δε θα αργησει η διαδικασια?

ipotithetai oti exei egkrithei nomos apo tin eett oti kata kapoio tropo i allagi ginetai apeutheias sxedon xoris na diakoptetai o pelatis.tora kata poso isxuei stin praxi den xero.apla merikoi stamatisan na pezoun gia merikes ores.isos na ennooun oti den xaneis tin porta.tora sigouros den mporo na ime me tipota gia ton logo oti o ote einai panta Pote

Δημοσ.

Το ενδεχομενο να βαλω connx πως σας φαινεται?Ετσι δε μου κοβεται καθολου το internet.Σαν υπηρεσια ειναι καλη?

Δημοσ.

Η οτενετ ως γνωστον πριν λιγο καιρο ειχε καποια προβληματα να τα πω... κοφτες στα P2P και μονο να τα πω... ασυλληπτα ping (400+) να τα πω....τελος παντων, ειχε καποια κολληματα τα οποια στη δικια μου συνδεση δεν εχουν λυθει απολυτα ακομα. (Τη στιγμη που με demo των HOL και Forthnet η συνδεση πεταει). Επομενως γνωμη μου ειναι ουτε καν να αγγιξεις το connex, εκτος αν χρησιμοποιεις τη συνδεση μονο για σερφαρισμα...(Ακου και μενα που δε ξερω απο που να φυγω και θελω 3 μηνες για να ληξει η μλκια.)

Δημοσ.

Guys den exete dikio, o ote alla kai i otenet i opoia malista oswn oupo sugxwneuetai me ote, exei polu kali apodosi, kai to idioktito diktuo pou sas poulane, ousiastika ta "kalodia" tou ote einai pou apla exoun katsei epanw. Ti nomizetai skapsane tin ellada na perasoun dikies tous grammes? o idios xalkos einai...

Δημοσ.
Guys den exete dikio, o ote alla kai i otenet i opoia malista oswn oupo sugxwneuetai me ote, exei polu kali apodosi, kai to idioktito diktuo pou sas poulane, ousiastika ta "kalodia" tou ote einai pou apla exoun katsei epanw. Ti nomizetai skapsane tin ellada na perasoun dikies tous grammes? o idios xalkos einai...

ennoite oti einai o idios xalkos.apla ta dslam ine tou isp kai auto ine poli kalo.episis perneis to bandwidth pou plironeis iesto to 80 tis 100 apo auto oxi tis 10 tis ekato opos me otenet.

QFT που λένε κ στα Εγγλέζικα.

ti simenei auto?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...