Προς το περιεχόμενο

einai kala telika ta verbatim???

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το ότι συνεργάζονται με mitsubishi ή οτι παράγονται στην Ινδία δε σημαίνει κάτι για μένα. Απο την άλλη δεν εργάζομαι στην εταιρεία για να ξέρω. Εξακολουθούν να είναι ok

Aν διαβασες σωστά,δεν συνεργάζονται με Mitsubishi είναι εμπορική φίρμα της Μitsubishi και το λέει και στο site της,και στις συσκευασίες,και απορώ πως το αναφέρεις σαν να μην το ξέρεις ,αφού υποστηρίζεις της φίρμα σαν να έχεις δοκιμάσει τα προιόντα της :-D

.-Τωρα αν εσυ δεν βλέπεις διαφορές στα εργοστάσια παραγωγής,κάποιοι προφανώς ξέρουν κάτι παραπάνω όταν παραθέτουν τest:-D

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι Γιάννης ...Γιαννάκης. Δεν επιλέγω πάντα verbatim. Όχι όμως οτι είναι αναξιόπιστα. Δεν παραβλέπω τα τεστ των άλλων αλλά έχω και δική μου κρίση.

Δημοσ.

Aν τα verbatim είναι αναξιόπιστα που να δείς κ κάτι άλλες μάρκες που κυκλοφορούν.Βλέπε Princo k Βudget ....ahahahah

Μάρκες που δεν μου δημιούργησαν πότε πρόβλημα σε CD:Verbatim,T.Yuden,Philips Σε DVD:Verbatim.T.yuden,Fujifilm,Sony.

Gary τι γνώμη έχεις για τα Fujifilm?Moυ φαίνονται αρκετά ποιοτικά σαν DVD.

Δημοσ.

Να ξαναγράψουμε για άλλη μια φορά ότι εδώ και καιρό ισχύουν αυτά που αναφέρει ο Gary_Kokkin.

Οι περισσότερες εταιρείες με όνομα στο χώρο πλέον δίνουν φασόν τα cdr/dvdr τους σε άλλα εργοστάσια.

Εκτός από την Verbatim & η TDK τα ίδια κάνει από τότε που έκλεισε το ευρωπαϊκό της εργοστάσιο.

Η TDK Hellas πλέον ψωνίζει από όπου βρει "καλύτερη τιμή" κ οι καταναλωτές πληρώνουν το λογότυπο TDK μόνο σε rebranded media, χωρίς τα χρήμματα τους να πιάνουν τόπο σε αντίστοιχη ποιότητα/επιδόσεις.

Διαβάστε το media code από τα δισκάκια που χρησιμοποιείτε για να δείτε από ποιόν κατασκευάζονται.

Αυτά που συνεχίζουν & είναι "original" κ αξίζουν τα χρήμματα τους εν Ελλάδι σε cdr/dvdr είναι τα Taiyo Yuden [Made in Japan].

/sc

Δημοσ.

Να συμπληρώσω γι'ακόμα μια φορά ,ότι σε Verbatim το τελευταίο καιρό κυκλοφορούν αρκετά Μade in Japan δισκάκια,όλων των τύπων (φυσικά είναι ΤΥ) .Ο λόγος είναι ότι άλλαξε η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και προφανώς θέλει να ξαναδημιουργήσει το καλό όνομα στην αγορά όπως παλαιότερα ,και το ίδιο έκανε και γνωστή ξένη αλυσίδα ηλεκτρικών με δικές της εισαγωγές σαν κράχτη.Λίγο ψάξιμο θέλει:-)

Επίσης ένα γνωστό Media code που πολλές φορές βρίσκουμε σε μικρότερες φίρμες δίσκων,συνήθως είτε είναι μαιμού για καλύτερη εγγραφή υποτίθεται,είτε χρησιμοποιούν μεν την οriginal βαφή,αλλά είναι ότι έχει περισέψει από τις μεγάλες βασικές φίρμες,και φυσικά τα προιόντα αυτά,σπάνια είναι αξιόπιστα σαν τα original,πλέον ότι κατασκευάζονται όπου τύχει φθηνότερο κόστος και ο έλεγχος ποιότητας είναι ανύπαρκτος κλπ

Gary τι γνώμη έχεις για τα Fujifilm?Moυ φαίνονται αρκετά ποιοτικά σαν DVD.

Στα 16x DVD+R αυτά που έχουν κωδικό ΜΙD (PHILIPSC16) και 16x DVD-R (FUJIFILM04),ειναι άριστα,τα 16x DVD-R με MID (ProdiscF02) αρκετά καλά ,όλα Μade in Taiwan,με γραμμή παραγωγής και έλεγχο και τεχνογνωσία από την Fujifilm ασχέτως ποιος τα φτιαχνει σαν φασόν.

Τα υπόλοιπα DVD+R 16x (RITEK...F16),(PRODISC.R05) ,16x DVD-R ( RITEKF1) Taiwan ,και 16x DVD-R (MBI 03RG40..) Iνδίας είναι όλα με τεχνογνωσία φασον και μέτρια ποιοτικά ,όπως όλες οι φίρμες κάνουν για λόγους κόστους.

Επίσης υπάρχουν ακόμα στην αγορά 8x DVD+R (RITEK...R03) τα οποία ανάλογα το αντιγραφικό γράφονται καλά,αλλά είναι a' διαλογής σε σχεση με άλλες φίρμες που εχουν το ίδιο ΜΙD,......8x DVD-R ( FUJIFILM03.. ) πολύ καλά (επιπέδου ΤΥ) και σαν (ProdiscF01..) απλά φασόν,όλα Μade in Taiwan.

Δυστυχώς όμως εκτός από το made in,είναι δύσκολο να ξέρεις τι κωδικούς στα δισκάκια θα εχει το πακέτο,εκτός αν βρείτε μαγαζί που πουλά και χύμα ή έχετε πάρει βγήκαν καλά,και έχει το κατάστημα την ίδια παρτίδα κλπ.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ TDK CD/DVD και ενίοτε Taiyo Yuden CD χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα Verbatim pou χρησιμοποιώ.Μια φορά είχα πάρει μια δεκάδα από τον Extra στην θεσσαλονίκη και μόνο verbatim δεν ήταν.Τελειώς χάλια κ τα πήγα πίσω.

post-27579-129062947436_thumb.jpg

Δημοσ.

Γνήσια είναι,ο κωδικός είναι της Verbatim + το Extra φέρνει γνήσια προιόντα ,αλλα πέτυχες σε παρτίδα προβληματική .

Αυτό οφείλεται στο εργοστάσιο κατασκευής .Αν είναι Ινδίας ,είναι όντως χάλια ,αν είναι Τaiwan αυτά κατασκευάζονται σε 3 εργοστάσια (CMC,Prodisc και προσφατα και Ritek) με καλύτερα αυτά από CMC

Ενα κόλπο αναγνώρισήs τους αναφέρεται εδω:

http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?t=196917&page=4&pp=25

Δημοσ.

Ναι μάλλον αυτή η παρτίδα όμως δεν έβγαζε κάν κατασκευαστή στο Nero xD.Mπανανιστάν ήταν λογικά.

Δημοσ.

To "Εxtra" κανει δικές του εισαγωγές ,οπότε μπορεί και να τον κορόιδεψαν οι μεσάζοντες.Παρόλα αυτά αν ήταν στην κανονική Verbatim συσκευασία με ότι αναφέρεται στο site της Verbatim Εurope κλπ μάλλον φταίει το Nero-Το DVD indentifier είναι το πιό αξιόπιστο προγραμμα αναγνώρισης MID

Δημοσ.

apo ton extra thessalonikis eixa parei Verbatim -R 8x made in taiwan, kai mesa apo to

cd/dvd speed elege TY, milame poli gelio oyte ena den eixe graftei sosta, pantos se

genikes grames den exw kapoio parapono apo ton extra....toylaxiston exei xamiles times.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πόσο τα πήρε ο φίλος αλλά η τιμή τους είναι γύρω στα 10 ευρώ το πακέτο των 25. Ίσως και κάτι λιγότερο όταν τα έχουν σε προσφορά.

ποσο????????

εγω τα περνω απο το μονο μαγαζι που φερνει στο χωιρο μου τα 100 cd 12Euro.

Και τα 25 dvd τα περνω 6Euro.

Εξεφτεληστηκες τημες.ε????????

και δν κανω πλακα.

Δν προλαβαινει να φερει το μαγαζι.

Δημοσ.
apo ton extra thessalonikis eixa parei Verbatim -R 8x made in taiwan, kai mesa apo to

cd/dvd speed elege TY, milame poli gelio oyte ena den eixe graftei sosta, pantos se

genikes grames den exw kapoio parapono apo ton extra....toylaxiston exei xamiles times.

Σ'εχω προλάβει και αμφισβητώ ότι δεν είναι καλής ποιότητας :-) ,δες το (τελευταίο) post μου ,και δεν έχω πάρει απάντηση για μη γνησιότητα http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?t=112854&page=28#post1794826

Κάποιο λάθος στην συσκευασία έγινε,καθώς είναι προφανώς από τα τελευταία παραγωγή retail,πριν καταργηθούν από την Verbatim και τα "ξαπέταξαν" όπως και όπως....

Δημοσ.

to ida, ala kanena apo ola ta dvd-rw (benq 1650 / liteon165p6s / nec 71773) den h8ele na mou ta grapsi sosta, kai pleon merika apo ayta den diabazonte.

Isos esy na eisoun poio tyxeros apo oti egw, ala an exeis xronno kane 3ana ena disc quality, kai opos eipa eisos na eisoun poio tyxeros, egw eixa katastrofika apotelesmata apo ta sygkekrimena (opos kai apo ola ta fake TY).

Kai ena dvd-r poy brika grameno me to 4570 f/w 1.z1 kai scanarismeno me to 165p6s.

LITE-ON_DVDRW_SHM-165P6S_MS0R_05-June-2007_10_58.png.xs.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...