arxaggelos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 kalhspera se olous phga exthes se ena katasthma me analwsima kai zhthsa o,ti pio fthniariko eixe se cd-r gia kati dokimastikes eggrafes pou hthela kai mou edwse...verbatim! pragmati mou ta edwse oso th epairna "no name" diskakia, dhl den paizei na mou edwse ayta aplws epeidh den eixe kati allo. epeidh ta verbatim ta exw genika se ypolhpsh, mhpws kanw kapoio lathos??
blackstar Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 hehehe kapote eixa petixi mao mao verbatim, trelo gelio, kai to kalitero einai oti ta plirosa kai akriba. Pantos se genikes grames ta verbatim einai apo ta (an oxi) kalitera.
kpartsi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Είναι τα καλύτερα!!! Όπως υπαγορεύουν οι κανόνες του εμπορίου, όποιος πουλάει τις μεγαλύτερες ποσότητες καταφέρνει να έχει και καλές τιμές διατηρώντας πάντα ψηλά την ποιότητα!!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Σε cd που τα εχω δοκιμασει, ΜΟΝΟ VERBATIM χρησιμοποιω. Σε dvd δεν εχω ιδεα... TDK εκει...
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Tα καλύτερα Verbatim CDR είναι τα κατασκευής ΤΥ ,και τα γνήσια Verbatim,δηλ. αυτά που έχουν λογότυπο Super AZO στην συσκευασία.Ολα τα υπόλοιπα είναι από συνεργασίες και η ποιότητα είναι ανάλογη.:?
kpartsi Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω πόσο τα πήρε ο φίλος αλλά η τιμή τους είναι γύρω στα 10 ευρώ το πακέτο των 25. Ίσως και κάτι λιγότερο όταν τα έχουν σε προσφορά.
Cloud_7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Για cdr δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν γράφω και πολλά cd, όμως σχεδόν όλες μου οι ταινίες και τα δεδομένα (γύρω στις 300 στον αριθμό), είναι γραμμένα σε verbatim dvd και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου η συγκεκριμένη μάρκα μαζί με τα maxell (και τελευταία τα tdk), είναι κορυφή.
kazanas Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Iparxoun kai merika poli ftina amfibolou poiotitos kai gnisiotitos
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Tα καλύτερα Verbatim CDR είναι τα κατασκευής ΤΥ ,και τα γνήσια Verbatim,δηλ. αυτά που έχουν λογότυπο Super AZO στην συσκευασία.Ολα τα υπόλοιπα είναι από συνεργασίες και η ποιότητα είναι ανάλογη.:? eyxaristw oles ti apanthseis paidia. eidika an isxyei ayto pou les file gary_kokkin tha exw to nou mou gia tetoies leptomereies pou mallon kanoun telika th dafora
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εγω αυτα χρησιμοποιω. Τα Verbatim, συμφωνα με μια προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ (απο το reorder number), αναφερει οτι ειναι AZO (οχι η "Super" AZO σειρα, αλλα σκετο AZO), και παρολο που αναφερει ως εταιρεια κατασκευης αυτο ακριβως: © Verbatim Corporation, A Mitsubishi Chemical Company, λεει και ενα made in china που μου την εδωσε στα νευρα! Ακριβως το ιδιο σχολιαζοταν και στο ιντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.