manic Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες... @manic: Τι σε κανει να πιστευεις οτι τα καναλια του εξωτερικου απαρτιζονται απο αγγελους? οταν λεω καναλια εξωτερικου εννοω history chanel, discovery chanel, bbc κτλ.
desolatorXT Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Εμένα πάντως δεν με αφορά το τι κρύβεται απο πίσω, αλλα το τι βλέπω... Και αυτα που βλέπω ειναι πραγματικά αηδιαστηκά, ποιότητας κάτω του μηδενός, και προωθούν στην κοινωνία μας, την βλακεία, την ηλιθιότητα, την ομοφυλοφιλία (ναι θα το πώ, συγνώμη αν προσβάλλω κάποιους, αλλα έχει γεμίσει, ομοφυλόφυλους η τηλεόραση...)... Επίσης, έχοντας στο μυαλό το thread περί πόκεμον, που έκανε ένας χρήστης σημερα που όλοι βγήκαν να τον κοροιδέψουν κτλπ... ρωτάω... Αντε εκείνος βλέπει παιδικά, φέρετε σαν παιδί... Εσύ, εσύ που καθεσε και βλέπεις μια αγελάδα να χέζει, 5-6 ενήλικους να παίζουν κηνυγητό, σαν 5χρονα παδιά.. Εσύ π βλέπεις έναν καθυστερημένο, και μια γιαγιά με ένα δόντι να τραγουδάει... Εσύ που ασχολείσε με το αν κάνει εμετούς το σκυλί του κωστέτσου,... Εσύ που κάθεσε και βλέπεις ανόητα ριάλιτη σόου, εισαι τι??? Συγνώμη, αλλα αν εγώ είχα να επιλέξω απο αυτά τα 2, θα επέλεγα να δώ πόκεμον, ακόμη κ αυτά είναι πιο σοβαρά, απο αυτα που ο περισσότερος κόσμος βλέπει καθημερινά... Αλλά παρόλαυτα, αυτός ο χαζός κόσμος, έχει το θράσος, να βγεί και να κοροιδέψει τον gameste π βλέπει πόκεμον...Τι να πεις... /Καλάταπήγαμεπάλι Κλείστε την τηλεόραση ασαπ, η βάλτε ΣΚΑΙ... Ευτιχώς υπάρχει το ίντερνετ, οπου μπορεί να περιέχει μλκίες, όπως και η TV αλλά έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις και να δεις ότι θές.... Ευτιχως υπάρχει κ ένας Λαζόπουλος... Έβλεπα και θέμο μέχρι πρότεινος, αλλά όταν βλέπω ότι καλεί αυτούς τους ηλίθους που καλει.... Δεν αντεξα και σταμάτησα να τον βλέπω... @Kwsn_men: Ακόμη και η Oprah, είναι αρκετά καλής ποιότητας εκπομπή(σχετικά με τα δικά μας κουτσομπολίστηκα)... 1-2 φορές το είδα τυχαία, και μπορώ να πώ ότι βλεπότανε...
BIAP Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Σε γενικες γραμμες μαζι σου, αλλα στο σημειο που αναφερεις την εντονη παρουσια ομοφυλοφιλων, να προσθεσω υστερικων κραγμενων και καρικατουρας ομοφυλοφιλου. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, και το ιδιο ισχυει και και την επιμερους ομαδα με αυτη τη σεξουαλικη προτιμηση.
felikas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Η ελληνική tv είναι σαν την ιταλική και μία υπηρεσία (σύμφωνα με τον υπουργό της): "Για τα μπάζα"! blog me: http://greek-tv.blogspot.com/
k_antoni Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ποια ελληνική τηλεόραση?? μόνο δορυφορική... κ εκεί έχει σκουπίδια, αλλά άλλο τα 8 ελληνικά και άλλα τα 2000+ που χει astra+hotbird...
kostastnt Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σε γενικες γραμμες μαζι σου, αλλα στο σημειο που αναφερεις την εντονη παρουσια ομοφυλοφιλων, να προσθεσω υστερικων κραγμενων και καρικατουρας ομοφυλοφιλου. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, και το ιδιο ισχυει και και την επιμερους ομαδα με αυτη τη σεξουαλικη προτιμηση. Κατ'εμέ το 100% αυτής της ράτσας χαρακτηρίζεται ανώμαλη. Χέστηκα τι κάνει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, αλλά όταν βλέπω κάποιον να κουνιέται, να λυγιέται, να φοράει ροζέ κολλητά τότε πραγματικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν σε παράνομα πειράματα με βιοχημικά όπλα. Και δυστυχώς ισχύει ότι το 100% αυτής της ράτσας γουστάρει να επιδυκνύει την ανωμαλία του... Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς έχει βρει και δουλειά στην τηλεόραση...
Mijithroulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Κατ'εμέ το 100% αυτής της ράτσας χαρακτηρίζεται ανώμαλη. Χέστηκα τι κάνει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, αλλά όταν βλέπω κάποιον να κουνιέται, να λυγιέται, να φοράει ροζέ κολλητά τότε πραγματικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν σε παράνομα πειράματα με βιοχημικά όπλα. Και δυστυχώς ισχύει ότι το 100% αυτής της ράτσας γουστάρει να επιδυκνύει την ανωμαλία του... Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς έχει βρει και δουλειά στην τηλεόραση... Εισαι τρομακτικα υπερβολικος... Οτι ισχυει για την στρειτ ξεκωλη γκομενα και για τον στρειτ αντρα με την καδενα και το τριχωτο στερνο, το ιδιο υσχιει και για τον κραγμενο γκει... Μην γενικευεις με αφορισμους οπως παραπανω...
χάπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΣΚΑΙ να βλέπουμε και λίγο Oprah να ξεφεύγουμε από όλα αυτά. δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ στο Σκάι χρυσό μου, πάντως εγώ προτιμώ τα ντοκυμαντέρ του με άγρια ζώα (big cats χε χε), την ελληνοφρένεια, τις ειδήσεις και το top gear
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Και δυστυχώς ισχύει ότι το 100% αυτής της ράτσας γουστάρει να επιδυκνύει την ανωμαλία του... Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς έχει βρει και δουλειά στην τηλεόραση... ε λογικο δεν ειναι? νοιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους σκεπτομενοι οτι η διαστροφη του κεφαλιου τους εχει περαση και τα δινουν ολα, η αναγουλα η ιδια. Αφου καθονται και τους βλεπουν. Το ανοιγεις το ρημαδι κανενα πρωινο και δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιοι ειναι αντρες και ποιες γυναικες με τον τροπο που μιλανε και κινουνται λες και ειναι ολοι ομοιομορφοι. ασχετο αλλα αυτο το σκαι το εχετε υπερτιμησει παρα πολυ απο οτι μου φαινετε. οπως ειπε και η μονη που κατεμε ξερει να μιλαει σωστα ελληνικα στην τηλεοραση αν εναλλακτικη τηλεοραση θεωρειτε το να μαθω τι ωρα το κανει καθε μελος του ζωικου βασιλειου αστο καλυτερα.<<στον πατο>> και η τηλεοραση. που εισαι ρε λευκο.
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ...κι η νετ καλή είναι σε κάποια προγράμματα... μια χαρα ειναι η νετ.
21century Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 H αυτό που έλεγε κάποτε ένας πολιτικός. 'Στο ραδιόφωνο τα παράσιτα τα ακούμε, στην τηλεόραση δυστυχώς τα βλέπουμε'... τα σχόλια δικά σας!
dimitris2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 εγω πια εχω καταργησει την τηλεοραση. ενημερωνομαι κυριως απο το ιντερνετ γιατι επιλεγω ΕΓΩ το τι θα δω/διαβασω και οχι να μου πασαρουν το καθε ξεκαρφωτο ενω εγω θελω να ενημερωθω για συγκεκριμενα πραγματα. οσο γεια ψυχαγωγια, δοξα τω θεω εχουμε κ dvd κ απ ολα. τα ιδια και για το ραδιοφωνο,που κ που καμια αθλητικη εκπομπη αλλα και παλι σπανια. γιατι να πανε χαμενα τοσα μπ3 στον η/υ ???
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 εβλεπα πριν λιγο κατι παιδικα τραγουδια που ειχε το Αλτερ για παιδακια 3-6 ετων σε ενα βιντεοκλιπ ειχε εναν Ιμο και τον λεγανε καλουλη ευγενικο τρυφερο κτλ να μην αρχισουν και τα 5 χρονα τα καραγκιοζιλίκια κριμα ειναι ?
bolec Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 η αλλη λυση ειναι καναλια του εξωτερικου Παντού υπάρχει μια Opra(Tατιάνα στα Ελληνικά....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.