Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση....πόση βρωμιά?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους.

Κάθομαι και βλέπω σήμερα όλη μέρα πρωινάδικα/μεσημεριανάδικα.

Δεν ξέρω , αλλά πραγματικά σήμερα αηδίασα,γιατί ίσως ήτανε η πρώτη

φορά που έκατσα ΣΟΒΑΡΑ να δω τέτοιες εκπομπές.

Και δεν μιλάω για όλα αυτά που δείχνουνε, αλλά για όλα αυτά που

κρύβονται από πίσω.

Βλέπεις ειδήσεις πχ γνωστού κουτσομπολίστικου καναλιού,και έβλεπα για μία,

που μέχρι πρόσφατα την θάβανε....ξαφνικά,βλέπω σήμερα και την είχανε κάνει

ΘΕΑ!!!! Σε σημείο που λέω ρε μήπως εγώ έκανα λάθος?

Και σκέφτομαι....ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΕΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?

ΠΟΣΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ........ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΘΑΒΩ.....

Βλέπεις μετά Την γνωστή ξανθιά στο ίδιο κανάλι...Ξαφνικά πάει στο σπίτι

της καθεμιας άγνωστης , η οποία μαγειρεύει ( για πρώτη φορα στην ζωή της)

και στο ξέμπαρκο αρχίζει και μιλάει για το cd της....

και σκέφτομαι πάλι...πόσα φράγκα τους έχει σκάσει για να πάνε εκεί?

Και πόσο την εκβιάζουνε μετά για να συνεχίσει να τους τα σκαει,ειδικά αν κάνει επιτυχία....να τους δίνει συνεχώς θέματα,αλλιώς θα την θάψουνε και θα της χαλάσουνε την επιτυχία?

Και πάω σε "αποκαλυπτικές" εκπομπες....Ταρζάν και τα λοιπά....όλοι ξέρουμε ότι ο συγκεκριμλενος δημοσιογράφος έχει υλικό και ντοκουμέντα για πααααρα πολλούς.Και αν έχετε παρατηρήσει , τα βγάζει σε πολύυυυυ συγκεκριμένες στιγμές....Αναρωτιέμε,με τόσους πουυ κρατάει στο χέρι,πόσα μύρια θα έχει βγάλει?

Επίσης, εκπομπές ψυχαγωγικές βραδυνές,γνωστές για τα "πιπίνια" που βγάζει, απολύτως πρόθυμα για τα πάντα μόνο και μόνο για να είναι 5 λεπτά στην κάμερα μεταξύ του ενός βίντεο και του άλλου,με ποια κριτήρια άραγε,και με τι ανταλλάγματα τις πέρνουνε?Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι.....τρελές οντισιόν :-D .

Και επίσης,όλες αυτές που έχουνε πάρει εκπομπές,ξανθιές , που έχουνε βγει τα φορολογικά τους στην φόρα,δηλώνοντας ότι τα αμάξια τους και τα σπίτια τους τα κάνανε από "δωρεές" , πώς ακριβώς τις πήρανε σε αυτές τις εκπομπές?

Για τέλος , δείτε σας παρακαλώ απόψε ( 29/05) την εκπομπή "Το κουτί της πανδώρας " , που λέει για την βρωμιά της AGB.

ΤΕλικά , μήπως η τηλεόραση είναι ένα υποκοσμιακό κύκλωμα , με εμπόρειο σαρκός , με εκβιασμούς και απάτες?

Τα σχόλια δικά σας.............

ΥΓ : Από οικογενειακό μας φίλο που είναι μεγάλο κεφάλι στην κρατική τηλεόραση, είχα μάθει οτι η κυρία "Φραπελιά και εξωγήινοι" , όταν ο άνδρας της ήτανε να πάει στην Ιταλία και να χωρίσουνε( περί το 2000) , έδωσε 20 μύρια σε πολυ γνωστό δημοσιογράφο , για να μην βγάλει στην φόρα φωτός από τα τασάκια και τα βάζα που ρίχνανε ο ένας στον άλλον.....

Απλά το αναφέρω,με κάθε επιφύλαξη......

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ότι το κύκλωμα της τηλεόρασης βρωμάει, νομίζω ότι είνια γνωστό!

το αν ένα πιπινάκι, αποφασίσει να σου κάτσει,γιατί θα της δώσεις 5 λεπτά δημοσιότητα, είναι επιλογή της,και πρόβλημά της!

το αν θα τα σκάσει ή όχι μια τραγουδίστρια,το ίδιο!

αν ο ζούγκλας εκβιάζε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιος θα του την έστηνε,δε γίνεται !

η κυρία "Φραπελιά και εξωγήινοι"(δεν ξέρω για ποια μιλάς ειλικρινά), έκανε την επιλογή,να μην γίνει ρόμπα, πληρώνοντας 20 εκατ. so? ας μην τα πλήρωνε!

αυτό το βίντεο ποιος το είχε τραβήξει? εγω πάντως όχι!

Δημοσ.

Ευτυχώς, υπάρχει και ο σκάι ! Επίσης, υπάρχει και το "OFF" σε κάθε TV !...

Κλείστη τη ρημάδα και βάλε κάνα dvd !8)

Δημοσ.

Αυτό κάνω εδώ και καιρό :mrgreen:

Απλά με αηδίασε και είπα να ακούσω και την γνώμη σας.....

Εγώ παντώς πιστεύω ότι.......πρέπει να ανοίξουμε ένα κανάλι :-D ......

Ο νόμιμος τρόπος να βγάλεις μάυρο χρήμα, και να έχεις και τα "τυχερά" σου :mrgreen: ....

Anyway , πέρα από την πλάκα , θέλω να ακόυσω πραγματικά την γνώμη σας.

Δημοσ.

+100000

η αλλη λυση ειναι καναλια του εξωτερικου

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες...

@manic: Τι σε κανει να πιστευεις οτι τα καναλια του εξωτερικου απαρτιζονται απο αγγελους?

Δημοσ.

ΣΚΑΙ, ΝΕΤ σε επιλεγμένες ώρες, και συνδρομητικά για σπορ. Αυτά είναι όλα κι όλα...Α, και ένας οδηγός τηλεθέασης για να απομονώνεις τα καλύτερα απο το κάθε κανάλι...

Δημοσ.

Ο ζούγκλας είχε πεί σε μία εκπομπή του ότι έχει 300-400 μηνύσεις που εκρρεμούν... Φανταστείτε πόσους εχθρούς.

Όμως άκουσα κάτι και για τον ίδιο που δεν ξέρω αν είναι σίγουρο. Ότι έχει πάρει Ι-5.

Όσο για το γνωστό κανάλι με τα κουτσομπολιά δες την τηλεθέαση που έχει και βρίσε τα μοσχάρια που το βλέπουν... Το κανάλι καλά κάνει, λεφτά θέλει να βγάλει. Τα μοσχάρια όμως τι κέρδος έχουν?

Χαλαρά ο ΣΚΑΙ είναι κορυφαίο κανάλι. Επίσης όσοι μπορείτε δώστε 300 Ευρώ και βάλτε δορυφορική. Στα ελεύθερα κανάλια του εξωτερικού έχει φοβερά πράματα, ιδίως στην γερμανική τηλεόραση...

Δημοσ.

Όμως άκουσα κάτι και για τον ίδιο που δεν ξέρω αν είναι σίγουρο. Ότι έχει πάρει Ι-5.

το εχει δηλωσει και μονος του αυτο.

Δημοσ.

Οι ειδήσεις στη ΝΕΤ και η αντικειμενικότητα τους είναι χειρότερα και από τις φραπελιές

Δημοσ.
το εχει δηλωσει και μονος του αυτο.

Στάνταρ αυτό? Μήπως είχε πεί και το λόγο?

Από περιέργει ρωτάω. :-D

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΣΚΑΙ να βλέπουμε και λίγο Oprah να ξεφεύγουμε από όλα αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...