Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πληκτρολόγιο

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Microsoft Curve Keyboard 2000 (USB) και παρουσιάζει το εξής, δεν επιτρέπει να είναι πατημένα ταυτόχρονα περισσότερα από 3 πλήκτρα, το οποίο είναι πρόβλημα σε κάποια παιχνίδια.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση;

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

To ιδιο ακριβως προβλημα με 2 ακομα πληκτρολογια της "σειρας" (δλδ των 3?) κι εδω... (PS2 συνδεση)

Αγορασα ενα Microsoft με 10? και ηρεμησα χιχι!

Παντως ηθελα να το αναφερω κι αυτο, εαν υπαρχει λυση θα σας ειμασταν ευγνωμονες...

Δημοσ.

ena grhgoro browsing sto web,kai eida kai to anti8eto ap' auto pou proteineis georgeman,dld "DOWNGRADE" se apla ps2 plhktrologia.Alles "lyseis",dokimaste na kanete to ps2 usb,to usb ps2 (me antaptores),ki ena teleutaio,synh8ws den pername drivers gia ta plhktrologia,alla afhnoume ta win na perasoun dikous tous gia generic keyboard...E,valte tous manisious.

Δημοσ.

Βασικα εγω για τον ιδιο λογο ηθελα να αγορασω πληκτρολογιο αυτες τις μερες!

Εχω το κλασσικο το 101 (ναυαγισμενο πληκτρολογιο)

και ηθελα να παρω 1 καινουργιο γιατι οπως ειπε σε 1 αλλο post καποιο member δεν μπορεις να στριψεις με γκαζι και χειροφρενο σε μια στοφη στο NFS

:P

Εγω προσωπικα επειδη δεν θελω να δωσω και κανενα μεγαλο ποσο για να παρω 1 πληκτρολογιο σαν αυτα που εχουν στα internet cafe σκεφτομαι αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502006

αλλα λεει "PS2 θύρα"

αυτο υποδηλωνει την συνδεση και ποσα κουμπια συγχρωνος 8α μπορω να πατησω!Ενημερωτικα σας λεω οτι ειναι τις κλασσικης παλιας γενιας (οχι USB)

αλλα με 3-4 ? παραπανω παιρνεις αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502007

που ειναι USB και ΜΑΛΛΟΝ δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

thanos182 το πρώτο που δίνεις το είχα πάρει σε μαύρο για ένα μικρό pc που έφτιαχνα αν δεν σε πειράζει να νομίζεις ότι πατάς κουμπιά και είναι έτοιμα να σπάσουν τότε πάρτο δεν έχει πρόβλημα με τα κουμπιά αλλα είναι πολύ "πλαστικουρα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...