Japan Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 0044 είναι Αγγλία 0061 είναι Αυστραλία/Christmas Island/Cocos Islands 00677 είναι Solomon Islands 00686 Kiribati Αυτά της Αθήνας είναι σίγουρα dialers http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT250407.html
Fidelio Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 thanx a lot θα δω τώρα μήπως και μπορέσω να την γλυτώσω αν μπορέσω να συνενοηθώ με τον οτε.
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 thanx a lot θα δω τώρα μήπως και μπορέσω να την γλυτώσω αν μπορέσω να συνενοηθώ με τον οτε. κανε πρωτα ομως και μια οικογενειακη συννενοηση!!:mrgreen::mrgreen:
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ειναι απλο...εσυ το χρησιμοποιεις μονο το λαπτοπ? αν ναι τοτε κακως μπαινεις σε αγνωστα site για τσοντες...κ ναι οι τσοντες βιντεακια δεν θελουν ινετ συνδεονται ακομη κ χωρις να ακουσεις hxo μοντεμ μιας κ κανει mute το προγραμμα... κ θεωρω απιστευτο να μην δεν πληρωσεις τον λογαριασμο...περα απο καμμια διευκολυνση σε δοσεις. πριν λιγους μηνες κλεισαν πολλους απο αυτους τους dialers
Fidelio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 σε παρακαλώ . . . , ακου τσόντες , αισθισιακές δημιουργίες! το λαπ τοπ το χρησιμοποιώ μόνο εγώ , και είναι καθαρό ,εκείνο το pc στην αθήνα είναι που είναι . . .μπάτε σκύλοι αλέστε . . . . και δεν είναι μονο αυτό , η γκαντεμιά αυτή είναι πολυπαραγοντική , δηλαδή εδώ και κανα 5μηνο που περίμενα την ενεργοποιηση της adsl οι vivodiδες με κάψανε κανονικά, θα είχα πετάξει την dial up kai θα είχα γλυτώσει και την μαλακία με τους dealers. Επιλεκτική φραγή κλήσεων και τέλος, πάντως συμφωνα με την eett και την σελίδα που παρέθεσε ο japan μπορεί και να βρω κάποια άκρη , γιατί τα τηλέφωνα αυτά συμπεριλαμβάνονται στις λιστες και αν όμτως είχαν κλήσει τους dealers αυτους δεν θα έπρεπε να με συνδέσει τότε το σύστημα , ο παρόχέας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. . τεσπα Θα παρω τηλέφωνο στην εεττ να ζητήσω πληροφορίες και θα σας πω . :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.