Προς το περιεχόμενο

Διεθνείς κλήσεις . . ???

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας πω το εξής, έχω δύο γραμμές τηλεφώνου απο ΟΤΕ , μια γραμμή στην Αθήνα και μια γραμμή στην Τρίπολη. Στο τελευταίο λογαριασμό μου έρχεται ένα τεφτέρη 300 ευρο , από τον λογαριασμό της αθήνας!!!!!

Κόιταξα λίγο τις αναλυτικές τελών (οχι αριθμούς κλήσεων) και βλέπω μέσα χρέωση για διεθνείς κλήσεις.

ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !

Το αμέσως παράξενο είναι οτι διεθνείς κλήσεις υπάρχουν στον λογαριασμό εδώ και κανα 5 μήνες , αλλά όχι υψηλού κόστους για αυτό και δεν τον έλενξα , και το αμέσως πιο παράξενο είναι οτι οι κλήσεις αυτές δεν γίνονται μόνο απο τον έναν αριθμό , της Αθήνας , αλλά και της Τρίπολης ! ????? ? :???:

Σήμερα θα παω στον ΟΤΕ να ζητήσω πλήρη αναλυτική για να δω μήπως βγάλω κάποια άκρη . . Ρε παιδιά τι παίζει, κάνεις απο την οικογένεια δεν παίρνει στο εξωτερικό !!!!!!

:? . . να υπάρχει κάποιο troll που με χρεώνει ; που , πως;

Δημοσ.

το πρωτο που ελεγχεις ειναι το pc σου για dialer.επισης,προς ποια χωρα του εξωτερικου ειναι τα τηλεφωνηματα???

Δημοσ.

..με απλή σύνδεση είναι το internet , και provider είναι η panafon, εχω απο αυτούς δωρεάν κλήση προς νετ.

Αυριο τελικά θα κάνω τις αναλυτικές για να δω τι παίζει , πάντως έχουν γίνει και διεθνείς κλίσεις χωρίς εγώ να έχω μπει στο νετ σε συγκεκριμένες ημερομινίες που αναγράφονται στο λογαριασμό, εκτός και οι ημερομινίες δεν είναι πραγματικές ή κάτι τέτοιο. Εξάλλου αν ήταν απο internet δεν θα έπρεπε να είναι χρεωμενά στις "κλήσεις για ιντερνετ" ;

Ο dialer τι είναι και πως λειτουργέι αυτό; Και πως μπορώ να ελέγξω το pc moy για κάτι τέτοιο; thanx

Δημοσ.

δες εδω κι εδω

οχι δεν θα φαινονται σαν κλησεις ιντερνετ.αυτο που ουσιαστικα κανει ο dialer ειναι να καλει ο υπολογιστης σου αριθμους υψηλης χρεωσης

Δημοσ.

thanx , κάτι άλλο , απο την στιγμή που δεν έχω καθόλου κλήσεις στο ιντερνετ πως γίνεται να έχω διεθνή κλίση, θέλω να πω θα ακουγα το μοντεμ.

Σε ενα λογαρισμό πχ εχω 0 κλίσεις για ιντερνετ και 6 κλήσεις διεθνεις! μα πως , ειδικά αν δεν χρησιμοποιώ υπολιγιστή για εκείνη την περίοδο , πράγμα που έτσι συμβάνει για μερικούς μήνες. Εκτος και αν χρεώνει αναδρομικα ή κατι τέτοιο ο ΟΤΕ.;

Δημοσ.

an i klisis sou einai pros alvania min aporisis apla koita kala ta parathira an einai klismena :P

file kata 99% einai dialer an deis kai ton analitiko sigoura tha einai xores opws trinidal gouadeloupi nisia tou pasxa kai nisia feroe ektos apo kali enthiki podosferou exoun kai dialer

Δημοσ.

παίδες αυριο θα παω στον οτε να βγάλω αναλυτική και να βρω καποιον υπευθυνο, υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσω; Δηλαδή συγνώμη , αυτοί οι μαλακες - dialers δρουν νομίμα; Ποιος διάολος κερδίζει απο όλη αυτην την ιστοριά , έχω φορτώσει πολύ άσχημα όπως καταλαβαίνετε , 300 ευρο για του που..δες!

:(

Δημοσ.

300 ευρω ειναι λιγα για dialer.να λες και ευχαριστω.παντως αν δεν ειναι καποιο απ'τα εξωτικα μερη που αναφερθηκε ο wiseufc τοτε σιγουρα σου "κλεβουν" την γραμμη αλβανοι,πακιστανοι,βουλγαροι κλπ.εχει γινει σε πολλους,ειδικα σε εξοχικα σπιτια

Δημοσ.
300 ευρω ειναι λιγα για dialer.να λες και ευχαριστω.παντως αν δεν ειναι καποιο απ'τα εξωτικα μερη που αναφερθηκε ο wiseufc τοτε σιγουρα σου "κλεβουν" την γραμμη αλβανοι,πακιστανοι,βουλγαροι κλπ.εχει γινει σε πολλους,ειδικα σε εξοχικα σπιτια

Αφού υπάρχουν κλήσεις και από τα δύο σπίτια, δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Υποθέτω πως έχεις ένα laptop που το χρησιμοποιείς και από τα δύο σημεία, έτσι?

Δημοσ.
Αφού υπάρχουν κλήσεις και από τα δύο σπίτια, δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Υποθέτω πως έχεις ένα laptop που το χρησιμοποιείς και από τα δύο σημεία, έτσι?

εκτος κι αν τον παρακολουθει ο αλβανος/πακιστανος/κουρδος/κοσοβαρος :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι αλλα ρε συ ,εχω στο ένα λογαριασμό της Τρίπολης ,μηδέν κλήσεις προς ιντερνετ και ταυτόχρονα 14 κλήσεις διεθνείς με ποσό ευτυχώς μηδαμηνό, και το κουφο είναι οτι είναι για ημερομινίες στις οποιές δεν χρησιμοποιησα το pc και δεν ήμουνα Τρίπολη, ενώ δεν υπάρχει υπολογιστής στο σπιτι αυτό ! :???:

Το τεφτέρη των 300 ήρθε απο της αθήνας , όπου εκεί εκτός απο το λαπ τοπ έχω και ένα σταθερό pc το οποίο εντάξει έχω να κάνω φορματ κανα 3αρι χρόνια και βάλε . . και επίσης πρέπει όντως να γίνεται της πουτ...ς στο pc αυτό.

ps . βεβαια έχω και έναν αδελφό , ο οποίος έχει φίλους στο εξωτερικό , είχε και μια γκόμενα απο εκει , αλλά μου λέει οτι δεν πέρνει αυτός τηλ. Θα μάθω με τις αναλυτικές τι γίνεται και θα σας πω. . .

Στο pdf που μου έδωσες , το οποίο θα μελετήσω καλύτερα , λέει κάτι για καταγγελίες , μπορώ να την γλυτώσω με κάποιο τρόπο , σαφώς πρόκειται για παράνομα dialer, δεν έχω κάνει ποτέ accept συνειδητά σε τέτοιες ενέργειες.

Δημοσ.

Λοιπον πήγα στο ΟΤΕ και έβγαλα αναλυτικές ,τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

για τον ένα λογαρισμό της τριπολης έχω διεθνείς κλήσεις που αρχίζουν απο 004413155ΧΧΧΧΧ , όπως και μια κλήση από 00612973ΧΧΧΧΧ, είναι ο ακριβής αριθμος ψηφίων μαζί με τα Χ

Στης αθήνας όπου είναι και το μεγάλο ποσό βρήκα κλήση διεθνή από 006777ΧΧΧΧ (είναι με λιγότερα ψηφία απο τα παραπάνω ????) , όπως εντώπυσα και αριθμό απο 0068679ΧΧΧ . Αυτός είναι και ο κρίσιμος λογαριασμός.

Ρε σεις που μπορώ να ελέγξω σε ποιές χώρες απευθύνονται ή που , αυτοι οι αριθμοί ; Επίσης αν έχει κάποιος κάτι υπόψην του σχετικά με τα παραπάνω νούμερα θα το εκτιμούσα να μου πει .

Τέλος έκανα επιλεκτική φραγή κλήσεων για εξωτερικό και στα δύο νούμερα καθώς και για κλήσεις 090.

Στην υπάλληλο του ΟΤΕ μίλησα σχετικά με το τι είδους καταγγελία μπορώ να κάνω και που, απο την στιγμή που το τηλέφωνο της αθήνας φαίνεται ύποπτο για dialers (αν και δεν το έχω εξακριβώσει ακόμα) και απο την στιγμή που έγινε ερήμην μου ! Δεν φάνηκε να είναι διατεθημενη να μου εξηγήσει , μου φάνηκε σαν να μην ξέρει καλά ή να βαριότανε . Δεν μπορούσα να την πιέσω παραπάνω , αλλά όταν την ρώτησα τι μπορώ να κάνω , αυτή μου είπε γράψε μια αίτηση παραπόνων που θα λέει οτι εγώ δεν πήρα αυτά τα τηλέφωνα . . μπλα μπλα μπλα ! Στο μεταξύ της είπα για την ΕΕΤΤ και τις καταγγελίες που έχουν γίνει αλλά δεν φάνηκε να ξέρει και πολλά ,είχε μια αποφαση στα χερια της αλλά αυτή αφορούσε μια συγκεκριμένη εταιρία dialers και για ημερομινίες παλιότερες πριν τον 1/1/07 . . . ενώ το παραπάνω pdf αναφέρει και κάποιες αποφάσεις για τον απρίλι που μας πέρασε. :confused:

Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ή κάποια διαδικασία, που μπορώ να απευθηνθώ κτλ ας μας πει . Γιατί αν πάω εκεί και το παίξω ζόρικος δεν νομίζω να με βοηθήσουν . . . τουλάχιστον να πάω ξανα προετιμασμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...