Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Destinator

despotakis007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθεια παλι

Εχω ενα ΜΙΟ C220

Πως σκ..τ. γινεται η εγκατασταση στην καρτα? διαβασα πολλα αλλα ακρη δεν βρηκα. Πρωτα απο ολα, δεν βλεπω ουτε την καρτα μεσα στο λειτουργικο της ΜΙΟ. βρηκα διαφορες εκδοσεις Destinator με ελληνικους χαρτες αλλα δεν βλεπω φως!!

Oσο πιο αναλυτικη βοηθεια please

Thanks

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, έχει κάρτα ή μόνο την εσωτερική μνήμη? Αν δεν έχει κάρτα, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στις εσωτερικές μνήμε του. Από κει και πέρα, πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το ActiveSync που κατεβάζεις από τη microsoft (αν και σίγουρα το έχει μέσα στη συσκευασία το ΜΙΟ) και μετά βάζεις το cd του destinator και το κάνεις εγκατάσταση στο pc σου. Μόλις συνδέσεις το Mio στον υπολογιστή σου, θα κάνει την εγκατάσταση μόνο του...

Δημοσ.

Thanks kostasSTi

Καρτα, αν και στα περισοτερα site περιλαμβανεται στη συσκευασια, δεν ειχε. πηρα μια 1Gb, αλλα οταν την βαζω στο ΜΙΟ, δεν την βλεπει, και δεν εχει πουθενα στο μενου προσβαση στην SD. Destinator βρηκα, (spasmeno) αλλα οταν το τρεχω στο pc λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη WIN32. Πρεπει να το τρεξω, η να το περασω κατευθειαν στην SD?

any help?

Δημοσ.

Φίλε το destinator είναι για pda δεν πρόκειται να τρέξει στο pc.To mio 220 είναι pna οπότε πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση στα windows για να μπορέσεις να βάλεις άλλα προγράμματα.Για το destinator χρειάζεσαι την έκδοση που είναι για pna αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα,αν ισχύουν τα παρακάτω:

1.η συσκευή σου,συνδέεται με το pc μέσω του active sync?

2.Mπορείς να την βάλεις σε standby mode?

Δημοσ.

1. Δεν μπόρεσα να το συνδέσω μέσω του activeSync 4.5

2. Μπαίνει σε standby mode

Δεν μπορώ να καταλάβω παρότι βάζω την κάρτα πως την αναγνωρίζει

Και φυσικά ούτε κι εγώ μπορώ να φορτώσω το destinator

Αν ξέρει κανείς τπτ ας βοηθήσει!

Εντιτ: Με το πρόγραμμα που σου δίνει η Mio το μόνο που μπορεις να κάνει είναι να συνδεθείς στην συσκευή για να αλλάξεις τους χάρτες mio map σε πιο νέα έκδοση και τπτ άλλο.

Δημοσ.

Προς το παρόν είμαι ένα βήμα πριν από το υποτιθέμενο σπάσιμο που περιγράφουν οι τύποι. Αλλά αμφιβάλω αν θα μπορέσω μετά από αυτό να καταφέρω να το συνδέσω με το activeSync.

despotakis007 Κατάφερες τπτ εσύ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...