Προς το περιεχόμενο

grammi stin othoni

despoinangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na rotiso kati....anoiksa proxtes to laptop (hp) kai stin othoni diekrina mia katheti grammi apo pano eos kato me ta xromata ksethoriasmena, mia lepti grammi san trixa as poume...lol...akoympisa tin othoni (tft) kai piesa poli apala kai i grammi eksafanistike.... apo proxtes ginetai auti i douleia, mia emfanizetai mia eksafanizetai....ti einai auto vre paidia? kammena pixel? kai pos ftiaxnetai? kserei kaneis? euxaristo :)

Δημοσ.

Ωωωχ. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα...Στην αρχη ηταν 1 αλλα τωρα εχω 8 αισιως!Η πρωτη εμφανιστηκε πριν 7 μηνες.Αρχικα αναβοσβηνουν αλλα καποια στιγμη εμειναν μονιμα.Οι δικες μου εχουν διαφορα χρωματα.Δωσε μερικες πληροφοριες (οθονη,μαρκα κτλ). Εχω ψαξει αρκετα για αντικατασταση αλλα προς το παρον τιποτα.Εχω κανει και σχετικο Post. H HP μου ζηταει εξωφρενικο ποσο (550-650?)

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον κατι δεν κανει καλη επαφη μεσα στην οθονη, εγω ετσι το καταλαβαινω οταν μου λετε ''το παταω και φτιαχνει''...

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι αυτο. Απο την HP μου ειπαν οτι φταει ο controller (αν και ενας αλλος τεχνικος μου ειπε κατι αλλο). Δεν ασχοληθηκα ομως και πολυ γιατι με την HP ειχαμε ηδη μια διαμαχη (σχεδον δικαστικη) οποτε δεν ασχολουμε πλεον.Παντως η δικη μου ακκομη και αν την πιεσα δεν εφτιαχνε ουτε προσωρινα (τουλαχιστον οχι η πρωτη) μετα το πηρα αποφαση και δεν τις πειραζα, ειναι πλεον μερος της οθονης (πολυχρωμη και trendy)

despoinangel στειλε μου pm καλυτερα να σου πω και τι λυσεις ειχα βρει (για να μην κανω και διαφημιση).Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι το ιδιο προβλημα. Παντως καλυτερα να μην την πειραζεις και πολυ...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ σε fujitsu-siemens.Πιο συγκεκριμένα μου εμφανιζόταν μια ροζ κάθετη γραμμή κόντά στο κέντρο.Αν πίεζες/μετακινούσες λίγο την οθόνη εξαφανιζόταν.Μετά απο λίγο καιρό =>κανα 10ήμερο η γραμμή έγινε πιο παχιά και έβλεπες διάφορα χρώματα όχι μόνο ροζ οπότε το έστειλα για σέρβις - ευτυχώς το κάλυπτε η εγγύηση. Δεν μου άλλαξαν οθόνη αλλά κάτι έφτιαξαν στην παλιά ,στο σέρβις μου είχαν πει οτι περίμεναν ένα εξάρτημα από την γερμανία (μου το κράτησαν 1 εβδομάδα περίπου ...)

Δημοσ.

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με fujitsu-siemens και μου αλλαξαν 2 φορες πανελ μεχρι να το φτιαξουν..

ελπιζω να σε καλυπτει η εγγυηση,και αν προλαβαινεις να αγορασεις και μια επεκταση εγγυησης,γιατι οπως ειπε και ο φιλος παραπανω,αν εισαι εκτος εγγυησης, απλα δεν αξιζει να το φτιαξεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ είχα το πρόβλημα αυτό σε οθόνη LG για pc. κατευθείαν αντικατάσταση χωρίς πολλά πολλά. Στείλτο αν ισχύει ακόμα η εγγύηση να σου αλλάξουν οθόνη. Μάλλον είναι πρόβλημα οθόνης και όχι συνδεσιμότητας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...