despoinangel Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 na rotiso kati....anoiksa proxtes to laptop (hp) kai stin othoni diekrina mia katheti grammi apo pano eos kato me ta xromata ksethoriasmena, mia lepti grammi san trixa as poume...lol...akoympisa tin othoni (tft) kai piesa poli apala kai i grammi eksafanistike.... apo proxtes ginetai auti i douleia, mia emfanizetai mia eksafanizetai....ti einai auto vre paidia? kammena pixel? kai pos ftiaxnetai? kserei kaneis? euxaristo
rodez Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ωωωχ. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα...Στην αρχη ηταν 1 αλλα τωρα εχω 8 αισιως!Η πρωτη εμφανιστηκε πριν 7 μηνες.Αρχικα αναβοσβηνουν αλλα καποια στιγμη εμειναν μονιμα.Οι δικες μου εχουν διαφορα χρωματα.Δωσε μερικες πληροφοριες (οθονη,μαρκα κτλ). Εχω ψαξει αρκετα για αντικατασταση αλλα προς το παρον τιποτα.Εχω κανει και σχετικο Post. H HP μου ζηταει εξωφρενικο ποσο (550-650?)
despoinangel Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 plirofories tha mporeso na doso to apogeuma poy tha eimai sto lap....tora eimai se allo :) elpizo na vroyme akri pantos rodez kai na min ginei megaliteri zimia....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μαλλον κατι δεν κανει καλη επαφη μεσα στην οθονη, εγω ετσι το καταλαβαινω οταν μου λετε ''το παταω και φτιαχνει''...
rodez Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Οχι δεν ειναι αυτο. Απο την HP μου ειπαν οτι φταει ο controller (αν και ενας αλλος τεχνικος μου ειπε κατι αλλο). Δεν ασχοληθηκα ομως και πολυ γιατι με την HP ειχαμε ηδη μια διαμαχη (σχεδον δικαστικη) οποτε δεν ασχολουμε πλεον.Παντως η δικη μου ακκομη και αν την πιεσα δεν εφτιαχνε ουτε προσωρινα (τουλαχιστον οχι η πρωτη) μετα το πηρα αποφαση και δεν τις πειραζα, ειναι πλεον μερος της οθονης (πολυχρωμη και trendy) despoinangel στειλε μου pm καλυτερα να σου πω και τι λυσεις ειχα βρει (για να μην κανω και διαφημιση).Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι το ιδιο προβλημα. Παντως καλυτερα να μην την πειραζεις και πολυ...
despoinangel Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 kserei kaneis na mas pei ti akrivos einai auto to provlima? kai an nai pos linetai? thelei texniko? thelei programma? i thelei petamaaaaa??? xaxaxa
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πόσο καιρό τα έχετε αγορασμένα? Μερικές εταιρίες έχουν εγγύηση για 2-3χρόνια...
zaxoys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ σε fujitsu-siemens.Πιο συγκεκριμένα μου εμφανιζόταν μια ροζ κάθετη γραμμή κόντά στο κέντρο.Αν πίεζες/μετακινούσες λίγο την οθόνη εξαφανιζόταν.Μετά απο λίγο καιρό =>κανα 10ήμερο η γραμμή έγινε πιο παχιά και έβλεπες διάφορα χρώματα όχι μόνο ροζ οπότε το έστειλα για σέρβις - ευτυχώς το κάλυπτε η εγγύηση. Δεν μου άλλαξαν οθόνη αλλά κάτι έφτιαξαν στην παλιά ,στο σέρβις μου είχαν πει οτι περίμεναν ένα εξάρτημα από την γερμανία (μου το κράτησαν 1 εβδομάδα περίπου ...)
basilis5 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με fujitsu-siemens και μου αλλαξαν 2 φορες πανελ μεχρι να το φτιαξουν.. ελπιζω να σε καλυπτει η εγγυηση,και αν προλαβαινεις να αγορασεις και μια επεκταση εγγυησης,γιατι οπως ειπε και ο φιλος παραπανω,αν εισαι εκτος εγγυησης, απλα δεν αξιζει να το φτιαξεις
despoinangel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 to exo 3 xronia opote eggyhsh den paizei... ti na po.... as meinei etsi mexri neoteras.... na'ste kala paidia euyxaristo:)
santosp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Πολλες φορες σε τετοιου ειδους προβληματα, φταιει η καλωδιοταινια που συνδεει την οθονη με το laptop.
kosmasgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ είχα το πρόβλημα αυτό σε οθόνη LG για pc. κατευθείαν αντικατάσταση χωρίς πολλά πολλά. Στείλτο αν ισχύει ακόμα η εγγύηση να σου αλλάξουν οθόνη. Μάλλον είναι πρόβλημα οθόνης και όχι συνδεσιμότητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.