christos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 1. Σε οποιο σημειο θελει μεσα στο κουτι. Δικη του πατεντα και ευθυνη. 2. Φυσικα μονο ενα και αυτον που του παρεχει το κουτι Τι εννοείς δική του πατέντα και ευθύνη? 1. Εφόσον δεν χρειάζεται να τον τοποθετήσει κάπου συγκεκριμένα όπως αναφέρεις, και μπορεί να τον τοποθετήσει σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο κουτί, τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί? Εκτός και αν εννοείς να προσέξει ο αισθητήρας να μην κάνει κάποια επαφή με κάποια άλλη σύνδεση μέσα στο κουτί και δημιουργηθεί πρόβλημα. 2. Το κουτί από ότι μου είπε πρέπει να έχει 3 ανεμιστήρες (μπρος, πίσω, πλάι), διαλέγει έναν από τους 3?, η πρέπει να συνδέσει κάποιον συγκεκριμένα?.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Οχι μωρε, οποιον θελει βαζει... Ωχου τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει? Και ναι οπου το βαλει θα του δειχνει τη θερμοκρασια εκει. Απλα το βαζεις παντα καπου που να εχει καποιο νοημα... εχω π.χ. το εχω στο northbridge.
regent Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Με αυτό το κουτάκι έχω μείνει χαζός. Λόγω εμφάνισης και μόνο αρχικά, αλλά τώρα που διάβασα τα παραπάνω ακόμα περισσότερο. Αν έχει κιόλας 3 αθόρυβους ανεμιστήρες όπως λέτε είναι πραγματικά value for money αγορά. Η ερώτηση που θέλω να κάνω εγώ είναι τι ακριβώς κάνει η ένδειξη του ήχου. Επειδή ο Sorath κάνει λόγο για σύνδεση με το mobo και με μπέρδεψε, μετραέι τα db μέσα στο κουτί ή την ένταση που δίνει το υποσύστημα του ήχου;
shoco Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δεν ειναι ενδειξη ηχου του κουτιου αλλα volume γιατι σου βγαζει και audio το κουτι απο την καρτα ηχου
Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ολα δειχνουν οτι ειναι το καλυτερο κουτι στην κατηγορια 30-50 ευρω.... Βεβαια στα 55 Ευρω χτυπας αυτο χαλαρα.... THERMALTAKE VB6000SWS SWING WINDOW SILVER http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650595
shoco Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Το VB6000SWS διαθέτει ένα ανεμιστήρα και όχι τρεις όπως το sunbeam (μολις το πηρε και ο αδερφος μου)
Sorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 LOL... τελικά χαμός γίνεται. Όντως απο φωτό που υπάρχει πιο πάνω φαίνεται να κουμπώνει ανεμιστήρας μπροστά, αν και προσωπικά όταν το έψαξα δεν μου φάνηκε να χωράει. Πάντως, εμένα μου ήρθε με εγκατεστημένους ανεμιστήρες πίσω και πλαϊ. Βασικά θα πάω να πάρω άλλο ένα τέτοιο κουτί για άλλο pc, οπότε θα δω τι θα κάτσει αυτή τη φορά ΥΓ. Κάποιος είπε οτι κουμπώνεις το back-panel που σου δίνει η m/b. Τσου! Γιατί αυτό που έχει εγκατεστημένο δεν είναι βιδωμένο αλλά κολλημένο στο κουτί. Θα πρέπει να το σπάσεις και μετά με πατέντα να βάλεις το δικό σου back-panel.
Silent Arrow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Το VB6000SWS διαθέτει ένα ανεμιστήρα και όχι τρεις όπως το sunbeam Γενικα καλο ειναι να μην εχουμε σαν κριτηριο επιλογης κουτιου τους προεγκατεστημενους ανεμιστηρες. Σε μενα σταματησαν να λειτουργουν πολυ συντομα σε παλιες αγορες. Θα το καταλαβεις αν δεις να παραγουν παρα πολυ θορυβο. Τεσπα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
shoco Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 SilentArrow μια αναφορα εκανα δε το εθεσα σαν κριτηριο. Sorath ΥΓ. Κάποιος είπε οτι κουμπώνεις το back-panel που σου δίνει η m/b. Τσου! Γιατί αυτό που έχει εγκατεστημένο δεν είναι βιδωμένο αλλά κολλημένο στο κουτί. Θα πρέπει να το σπάσεις και μετά με πατέντα να βάλεις το δικό σου back-panel. Δεν εχεις δικιο σε ολα τα κουτια γινεται για αυτο και καθε μητρικη(απο οσο γνωριζω) σου δινει back panel. Τωρα αν το back panel του κουτιου ταιριαζει με τις μητρικης τοτε οκ, αν οχι ομως τοτε το βγαζεις με απλες κινησεις και βαζεις της μητρικης
Silent Arrow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πολυ φοβαμαι οτι φιλος Sorath αγορασε ελλατωματικο κουτι. Οι περιγραφες του δεν σχετιζονται πληρως με τα review στο net.
Sorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά μην με τρελάνετε τώρα. Θα πάω να το πάρω φωτογραφία το άτιμο. Να σας δείξω πως ήταν το backpanel. Το κουτί το πήρα σφραγισμένο στην συσκευασία του. Το ξέρω οτι κανονικά ξεβιδώνει το backpanel, αλλά αυτό που ήρθε σε εμένα ήταν στερεωμένο απλά απο ένα λαμάκι που ήταν ενιαίο με το υπόλοιπο κουτί. Όσο για το back-panel που δεν έχω, είναι επειδή το board που πήρα ήταν μεταχειρισμένο.
shoco Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Φιλε Sorath το back panel δεν ειναι βιδωμενο απλα το βγαζεις οπως βγαζεις τα λαμακια για να βαλεις την καρτα γραφικων κ.α.
Sorath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΓΑΜ.... Πόσο πιο αναλυτικά να το περιγράψω. Τεχνικός Η/Υ είμαι εδώ και 10 χρόνια, δεν θα μπορούσα να βγάλω απλά ένα back-panel; Αν σε κάποιους άλλους βγαίνει, το μόνο που μπορώ να υποθέσω οτι ίσως να παρέλαβα απο τα πρώτα κομμάτια του μοντέλου αυτού και στα επόμενα απλώς να βελτίωσαν στα σημεία.
karotos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 το κουτι το χω απο τις 18/05/07 και βεβαια ακουω κατι για 35 euro τοτε αλλα εγω δυστυχως για 9 μερες διαφορα το πηρα 60 .. αν και ξεχασμενο αυτο το θεμα θα θελα να μαθω αν μπορει καποιος να στειλει μια photo καποιος που χει βαλει το volume unit!!! οριστε και μια photo απο το pc μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.