johnGT Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Καλημέρα σας. Εχω έναν server win2003 και καμμιά 30 users. Ο server έχει 2 κάρτες δικτύου, 1 που συνδέεται στον router και 1 με το τοπικό δύκτιο.Τελευταία μου παρουσιάζει το εξείς πρόβλημα: κάθε πρωί δεν παίζει το τοπικό δύκτιο και φυσικά οι users δεν βλέπουν Internet. Εχω αλλάξει κάρτες δυκτίου αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμμιά ιδέα?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 kalos irthes sto forum.ego aporo gia kati allo.poios o logos ton 2 karton diktiou afou kai me mia tha epeze.
question mark Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εγώ έχω στήσει το ίδιο δίκτυο με το johnGT (δυο κάρτες δικτύου κλπ), και έχω παρατηρήσει το εξής. Οταν περνάω μεγάλα αρχεία μέσα στο lan και παράλληλα κατεβάζω αρχεία απ' το internet πέφτει η ταχύτητα του internet δικτύου αλλά και του lan δικτύου. Γιατί γίνεται αυτό; Η κάρτα δικτύου που είναι για το internet είναι 100άρα και του lan 1000άρα.
johnGT Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Το πρόβλημα λύθηκε .Η μία κάρτα δικτύου τα είχε παίξει. Οι 2 κάρτες χρειάζονται για να παρεμβάλετε ο server μεταξυ του router και των clients. Ετσι δεν μπορεί κάποιος με laptop να συνδεθεί στο internet χωρίς authentication απο τον server
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 kai me mia karta logika tha petixene.ta pc gateway ton server kai o server to adsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.