george_o/c Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 παιδια υπομονη μην βιάζεστε. πεφτουν οι τιμές σε όλα γιατι απο σεπτέμβρη και πιο νωρίς κυκλοφορούν τα καινουρια mainboards, που θα υποστηρίζουν και DDR3 μην βιαζεσαι εαν δεις και τις τιμές στις μνήμες απο εβδομάδα σε εβδομάδα θα τρελαθείς. σε μερικά μοντέλα παρατήρησα και 50 κάτω σε 1 week Δε λέω καλό που πέφτουν οι τιμές αλλά με το σκεπτικό αυτό δεν θα κάνεις ποτέ αναβάθμιση... Να πάρω τώρα PC ή να περιμένω μέχρι 22 Ιουλίου που θα πέσει η τιμή του Q6600 στα 250ε να έχω και τετραπύρηνο ή να πάρω mobo που υποστηρίζει ddr3 που θα έχουν στρώσει λίγο οι τιμές τον Σεπτέμβρη ή να περιμένω τα χριστούγεννα του 2008 να πάρω Barchelona που θα έχει πέσει η τιμή του και ddr3 ή ήήήήή... ποτέ δε θα κάνει κάποιος αναβάθμιση. Αναβάθμιση γίνεται όταν κάποιος το χρειάζεται πράγματι κάνει μια καλή έρευνα αγοράς για 10 μέρες και το παίρνει... μπαμ μπαμ με συνοπτικές διαδικασίες, το πολύ να το καθυστερήσει άλλες 10μέρες να βγάλει και έναν καφέ από τη διαφορά...
Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σωστός,όταν χρειάζεσαι να κάνεις αναβαθμιση,κάνεις έρευνα αγοράς και αποφασίζεις άμεσα. Οσο αφορά αν οι τιμές πέσουν 22 Ιουλίου ή με την έλευση νέων τεχνολογιών ,αυτό εξαρτάται από τι παλαιό stock υπάρχει και τι ζήτηση υπάρχει στην αγορά για νέα προιόντα,γιατι η πράξη μετρά ποιότητα/κόστος/επιδόσεις,και όχι η διαφήμιση της όποιας τεχνολογίας. Δεν σημαίνει κάτι νέο ότι θα έχει επιτυχία (οσο ανεβαίνει το FSB συνήθως το καλό οc πάει περίπατο),και η μείωση της τιμής επειδή θα γίνει στο εξωτερικό,δεν σημαίνει ότι θα γίνει άμεσα και εδώ,ειδικά όταν μετά το καλοκαίρι η αγορά πληροφορικής δουλεύει βασικά για την πίτα της αγοράς των Χριστουγένων και πάντα οι μνήμες και πολλά άλλα είναι στα ύψη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δε λέω καλό που πέφτουν οι τιμές αλλά με το σκεπτικό αυτό δεν θα κάνεις ποτέ αναβάθμιση...Να πάρω τώρα PC ή να περιμένω μέχρι 22 Ιουλίου που θα πέσει η τιμή του Q6600 στα 250ε να έχω και τετραπύρηνο ή να πάρω mobo που υποστηρίζει ddr3 που θα έχουν στρώσει λίγο οι τιμές τον Σεπτέμβρη ή να περιμένω τα χριστούγεννα του 2008 να πάρω Barchelona που θα έχει πέσει η τιμή του και ddr3 ή ήήήήή... ποτέ δε θα κάνει κάποιος αναβάθμιση. Αναβάθμιση γίνεται όταν κάποιος το χρειάζεται πράγματι κάνει μια καλή έρευνα αγοράς για 10 μέρες και το παίρνει... μπαμ μπαμ με συνοπτικές διαδικασίες, το πολύ να το καθυστερήσει άλλες 10μέρες να βγάλει και έναν καφέ από τη διαφορά... oi Barcelona 8a einai me DDR2 btw...8a arghsoun kapows na pane DDR3...
isaias1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 file vatos_loco tis mnimes tis pires amesws i perimenes meres?giati mpika sto site k eida diathesimotita se 2-3 meres... Ante pare tin mitrikoila na testareis tis mnimes na mas peis k emas!
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 βρε παιδιά το θέμα είναι ότι εγώ τώρα την θέλω την αναβάθμιση οποτε γιατί να περιμένω αφού με 300 ευρώ έφτιαξα μηχανάκι μια χαρά καλο και γρήγορο isaias1983 για τις μνήμες το είδα και εγώ και μετά από 2 ώρες με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν ορίσει να παραλάβουν σήμερα το εμπόρευμα οποτε λέει μέχρι τέλος βδομάδας θα τις έχω σήμερα μου είπαν να τους πάρω τηλ να ρωτήσω τι γίνετε χθες τις παράγγειλα parsifal τέτοια λεγε τέτοια λεγε Gary_Kokkin σωστότατο σε βρίσκω αλλα τα πράματα είναι όπως βλέπεις περίεργα αυτό τον καιρό και τώρα που τα πήρα όλα έμενε να ψάξω moo για την μητρική μέχρι να μαζέψω τα λεφτά να την πάρω για αυτό το ψειρίζω κιόλας στην χειρότερη την παίρνω από το e-shop στο μενίδι που την είδα μπροστά μου ότι είναι το τελευταίο revision EDIT λοιπόν πήρα τελέφωνο σήμερα περιμένουν παραλαβή για τις μνήμες και είπαν ότι θα με πάρουν να μου πούνε άντε να δούμε
mkpk Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 επειδη ειχα ds4 rev1 και 3.3 οι διαφορες ειναι στο βιος update το οποιο το κανεις και μονος σου. to αυτοκολητο που λεει 1333fsb που και rev 1 μια χαρα τα επιανε.... ουσιαστικη διαφορα ειναι το chip ηχου που ειναι πιο νεο και οτι το rev3.3 exei kati ψηχτρακια κατω απο τα ΝΒ και SB τα οποια το rev 1 δεν ειχε, στο λεω διοτι στο νετ δεν κσερω να διχνει κανεις τα Μ/Β απο κατω... αυτα και καλες αγορες... το ΜΒ παντως τραβα καλα. εγω ειχα τετραπυρηνο πανω στα 3.2 με multiplier OC και νερο. επεισης φιλαρακι μου εχει με νερο πανω σε αυτο το Μ/Β ενας 6700 στα 3.7-3.8Ghz....οποτε 380χ4 =1520FSB.... με revision 1.0 ολα αυτα. αυτα ειχα να πω..καλες αγορες...
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Thanks mkpk τώρα ούτος η άλλος το αποφάσισα να το πάρω τα λεφτά περιμένω να μαζέψω παναθεμα τα ξέμεινα άσχημα που πήρα και τις μνήμες και με βλέπω να περιμένω κάνα 2 βδομάδες
Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αφου το αποφάσισες,πάρτη σύντομα από το eshop,δεν ξέρω όμως αν είναι επίσημης εισαγωγής,από ότι ξέρω όμως συνεργάζεται με Infoquest.Οσο αφορά τις διαφορές του revision του chipset που αναφέρθηκε πιό πάνω,η C2 τοποθετείται σε νεώτερες πλακέτες (PCB) που δεν ζεστένονται όσο πριν με το οc,και δεν θέλουν ιδιαίτερη ψύξη κλπ είναι πιό ανθεκτική με φθηνότερο κόστος. Το θέμα είναι ότι στα υπόλοιπα προιόντα Gigabyte μητρικές, μάλλον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και έχει βγάλει τα χαρακτηριστικά των.Είτε μυρίστηκαν φαίνεται τις προσφορές,και πλάκωσαν όλοι:| είτε υπήρχαν λίγα κομμάτια σε Gigabyte γενικά,πωλήθηκαν,οπότε πάλι υπάρχει η πιθανότητα να είναι ανακατεμένες οι revision
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 δεν ξέρω τι να πω μόλις μαζέψω τα υπόλοιπα 70 ευρώπουλα θα πάω να την πάρω από το κατάστημα τους στο μενίδι που πήγα να πάρω μια ram για την αδερφή μου τους ρώτησα και μου φέρανε την μητρική μπροστά μου να δω μονος μου γιατί ο πολίτης με κοίταγε σαν χάνος όταν του είπα για revision
WizNick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγω αγορασα την DS4 απο το πλαισιο πριν 2-3 εβδομαδες και ηταν rev. 3.3.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ωραίος φιλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα δες μια την τιμή τις ποσο έπεσε ποσο την πήρες εσύ ?
WizNick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ασε το εχω ηδη δει. Καπου 140 ευρω την ειχα παρει εγω. Αλλα πλεον εχω συνηθησει τις αλλαγες τιμων..
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ναι εγώ πάλι τώρα συνηθίζω που δεν έχω λεφτά για να την πάρω ακόμα και χαίρομαι που την βλέπω να πέφτει κανένα καλο λόγο έχεις να πεις σε OC πως πάει την έχεις δοκιμάσει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.