Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ρε παιδιά έχω βάλει στο μάτι την DS4 από το πλαίσιο αλλα βλέπω ότι η τιμή τις έχει πέσε 15 ευρώ σε μια βδομάδα :-? το οπό λογικά δείχνει ότι έχουν απόθεμα από τα παλιά revision η κάτι τέτοιο τώρα τι κάνω εγώ να περιμένω να δω ποσο θα πέσει η να περιμένω ποτε θα φέρουν τα καινούρια revision ? τι διαφορες έχει το 1.1 από το 3.3 από όσο είδα στο site παίζει και με το fsb τους από 1066 στο 1 πάει σε 1333 στο 3 για δώστε καμια βοήθεια γιατί έχω ψιλοσκαλώσει και δεν ξέρω τι να κάνω A ρε συ parsifal μου άναψες φωτιές EDIT αν την αγόρασε κανένας τώρα τελευταία πιο revision του ήρθε αν μπορούσε να μου πει θα ήμουν υπόχρεος τηλεφωνα που πήρα και στο e-shop και στο πλαίσιο δεν έχουν ιδέα μου είπαν να πάω από εκεί να δω τα κουτιά τους αλλα είναι λίγο δύσκολο και γιατί μένω μακριά και γιατί έχω αρκετές υποχρεώσεις που δεν μου επιτρέπουν να κόβω βόλτες στα μαγαζιά
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 πήγα μια βόλτα απο το e-shop και έχουν την 3.3 αν ψάχνεται κανένας σαν εμένα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Παρεμπιπτόντως, εαν ενδιφερεται κανεις (χωρις να δω τιμη πλαισιου), η τιμη της DS4 εχει πεσει κατακορυφα! Δειτε... Πριν 2 μηνες ειχε 145?, πριν 1 βδομαδα 135 και τωρα ουτε καν 120! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195214
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ναι αυτό βλέπω και εγώ και περιμένω αρκετά καλό board για όσα λένε και τα λεφτά του αντε αυτή έμεινε και νεο pc ready πάμε για clockια
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Εμένα με χαλάει στην συγκεκριμένη μητρική ότι έχει 2 PCI και ότι αναφέρει εγγύηση Πλαισίου όχι αντιπροσωπείας (Ιnfoquest),οπότε αν χρειαστείς RMA παίρνεις άλλο προιόν όχι το ίδιο που δεν θα'χει τότε,συνέπεια στήσιμο συστήματος από την αρχή
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ΕΑΑΑΑΝΝ χρειαστεις RMA... Προκειται να βαλεις κανα phase change στον επεξεργαστη? Οχι, οποτε....
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χρειαστεις RMA,από προιόντα ανεξάρτητης εισαγωγής (του κάθε)Πλαισίου,πήγαινε μια βόλτα από τα service του.Πως νομίζεις δικαιολογούνται οι 5-15% φθηνότερες τιμές ?.Δεν τους εχουμε μάθει χρόνια τώρα;
stefan123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Eπισης πουλαει ενας στις αγγελιες μια ds4 sta 80 ευρω...Ετσι γλιτωνεις αλλα 40 ευρω κατω...
parsifal Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 A ρε συ parsifal μου άναψες φωτιές :p Φιλική συμβουλή: Αν το πολυψάχνεις και το ψειρίζεις πάρα πολύ σε τέτοια θέματα, από ένα σημείο και μετά θα κάψεις φλάτζα! Εγώ, που δε μου περισσεύει και πολύ νιονιό να το σπαταλάω, είπα να κουλάρω λίγο. Είχα κάνει μία ερώτηση εδώ το φθινόπωρο, μου πρότειναν 2-3 μοντέλα. Eπειδή μέσα σε αυτά ήταν και η DS4 και από 2 προηγούμενες Gigabyte είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, επέλεξα αυτήν. Με τη CPU που διάλεξα, θα μείνω 3 τουλάχιστον χρόνια. Αν εσένα σε ενδιαφέρει η υποστήριξη Intel με FSB 1333ΜΗz, αν θα έχει η μητρική όριο FSB 480 ή 520 MHz, τί να πω; Ήθελές τά κι έπαθές τά...!
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 όχι μωρέ δεν το ψάχνω τόσο απλά μέχρι να μαζέψω τα λεφτά για να την πάρω ψαχουλεύω να έχω κάτι να κάνω τώρα αφού και το e-shop έχει την 3.3 ε φαντάζομαι το πλαίσιο θα έχει και αυτό την τελευταία οποτε μόλις μαζέψω τα λεφτά πάω να την πάρω
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Στα προιόντα πληροφορικής,κανείς δεν εγγυάται ότι 2 διαφορετικά καταστήματα θα έχουν την ίδια παρτίδα προιόντων,εκτός αν ψωνίζουν από τον ίδιο χονδρέμπορο ή αντιπρόσωπο,αλλά και πάλι θέλει προσοχή,παίζονται πολλά με συμφωνίες που δεν ξέρει ο καταναλωτής και Β' προιόντα. Οταν η τεχνολογική εποχή και η αγορά είναι σε μεταβατική περίοδο,είναι φυσικό να υπάρχει ξεσαβούρωμα με το δέλεαρ της τιμής
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 βρε παιδιά εγώ αν χρειαστώ RMA θα έχω κάνει την πατάτα μόνος μου άσε που ποτέ δεν βασίζομαι στην εγγύηση γιατί στην δικη μου περίπτωση πάμπη να ισχύει πάντα γιατί όλο και κάτι θα γίνει stefan123 προτιμώ να πάω να δώσω αλλα 40 όμως αφού είπα να πάρω όλα τα κομμάτια καινούρια ας πάρω και αυτήν έτσι δεν είναι καλύτερα ? parsifal πάντως δεν θα με χάλαγε η υποστήριξη 1333 που ξέρεις μπορεί να κάτσει καμια αναβάθμιση αργότερα για όλους έχει ο θεός και το fsb λογικά θα τσίμπα το κάτι τις του παραπάνω Gary_Kokkin αν χρειαστείς RMA από κάτι σοβαρό θα είναι μέσα στον πρώτο μηνα οποτε μετά και να χαλάσει δεν θα αξίζει να ζητάς την ίδια αφού με τα ίδια φράγκα από το πιστωτικό θα tsipmas μια καλύτερη γνώμη μου πάντα αν το υποστηρίξουμε όμως ότι το πλαίσιο σαν πιο μεγάλη αλυσίδα πουλάει πιο πολλά κομμάτια συνεπώς το πλαίσιο θα έφερνε πιο γρήγορα την DS4 3,3 δεν ξέρω υποθέσεις κάνω parsifal τι λες για τις μνήμες που πήρα ?
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Το (κάθε) Πλαίσιο δεν ξέρει κανείς τι πουλά μεμονωμένα σαν προιόν,αν έχει κατανάλωση,και φέρνει καινούργια.Ο καταναλωτής μόνο την τιμή και την διαθεσιμότητα μπορεί να δεί,όχι τι παρτίδα είναι,από που την έφερε,πόσα κομμάτια έχει stock και ποιά χρονική στιγμή σκοπεύει να τα πουλήσει σαν "προσφορα" όχι επειδή χρειάζεται,αλλά μήπως "σπρώξει" και άλλα μοντέλα της ίδιας φίρμας,marketing κόλπα και κοστολόγιο για την επιχείριση.-Mόνο από μεμονωμένα μαγαζια όπου έχει κανείς ξαναπάρει,λόγω πιό προσωπικής επαφής,μπορεί να ψωνίσει πιό άφοβα,εξάλλου όλοι αυτοί "έχουν άκρες" στις ίδιες πηγές χονδρικής,και σίγουρα θα έχει πιό αξιόπιστη εγγύηση και εξυπηρέτιση,για να σ'εχουν ξανά πελάτη. Οσο αφορά το RMA στο Πλαίσιο,χώρια ότι έχει αναφερθεί από ευτράπελα εδώ μέσα, ξέρω παράδειγμα μετά από 2 έτη σε μητρική Αsus ,δεν υπήρχε η ίδια, και με το πιστωτικό πήγε σε νέα αναγκαστικά μετά από 10 μέρες,αλλά λόγω ασυμβατοτήτων με το παλιό hardware,ο παθών πήγε τελικά σε αναβάθμιση,και λόγω αλλαγής chipset ξαναπέρασε τα Windows από την αρχή κλπ. Σε άλλο HY που η μητρική ήταν από επίσημο εισαγωγέα,υπήρχε stock στα κεντρικά στο εξωτερικό και με courier,πάλι κοντά 10 μέρες,ήταν όλα ΟΚ όπως πρίν.Αυτό είναι σημαντικό (χρόνος-κόστος) για κάποιον που ο ΗΥ είναι βασικά για την εργασία του. :neutral:
ntinos82st Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 παιδια υπομονη μην βιάζεστε. πεφτουν οι τιμές σε όλα γιατι απο σεπτέμβρη και πιο νωρίς κυκλοφορούν τα καινουρια mainboards, που θα υποστηρίζουν και DDR3 μην βιαζεσαι εαν δεις και τις τιμές στις μνήμες απο εβδομάδα σε εβδομάδα θα τρελαθείς. σε μερικά μοντέλα παρατήρησα και 50? κάτω σε 1 week
parsifal Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 parsifal τι λες για τις μνήμες που πήρα ? Για την τιμή: είναι σα να κλέβεις εκκλησία! Σαν συνδυασμός: Με RAM:FSB ratio=2, νεράκι που έχεις και τις μνήμες σε stock συχνότητα, πολύ πιθανόν να τερματίσει ο Ε4300 πριν από τα υπόλοιπα components...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.