Προς το περιεχόμενο

Summer TV series: Τι προτείνετε;

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
bones την πήρα και εγώ με παραγγελία,αλλά 1-2 επεισόδια που είδα,δε με ξετρέλλαναν...

Συνέχισε να βλέπεις.

Ίσως η μόνη περίπτωση σειράς που τα πρώτα επεισόδια μπορεί να σε κάνουν να χάσεις διαμάντι :)

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ προσωπικά. Δυο season σε τρεις μέρες :mrgreen:

Για κάτι πιο ελαφρύ, διασκεδαστικό και συχνά με πολύ ωραίες υπάρξεις (Krista Allen, Stacy Keibler στον δεύτερο κύκλο ας πούμε) What About Brian.

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kaloutsiko to What About Brian, blepete euxarista xoris na nai tipota spoudaio. exo meinei sto proteleutaio ths proths sezon, kapoia stigmh tha do kai ta ypoloipa. An den kano lathos kopike me to pou teleiose h 2rh sezon, h tha synexistei?

Δημοσ.
Συνέχισε να βλέπεις.

Ίσως η μόνη περίπτωση σειράς που τα πρώτα επεισόδια μπορεί να σε κάνουν να χάσεις διαμάντι :)

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ προσωπικά. Δυο season σε τρεις μέρες :mrgreen:

Ωχ, με ξενερωσες. Ειχε ερθει το delivery με season1 και ειδα τα πρωτα 5 αλλα την βρηκα πολυ μετρια...και τα επεστρεψα για Criminal Minds Season1 που μεχρι στιγμης μαρεσει περισσοτερο.

Παντως βλεπω ηδη 10, με CM 11, βαλε και του χρονου τι θα προσθεσω, ποσα να βλεπω πια...

Δημοσ.

To arrested mages einai kata thn gnomh mou h koryfaia komodia pou exo dei pote mou..

Sigoura to eidos tou thimizei ligo brit humour, & sigoura se merikous den tha aresei, alla gia mena an oxi h koryfaia komodia olon ton epoxon sigoura mesa sto top 3...

Kai fysika to thrilliko teleio apisteyto monadiko The office...

Δημοσ.

+++++ 1.000.000.000.000.000....

Για το Arrested Development ήταν αυτό.Όποιος δεν το έχει δει ακόμα....δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναγράψει σε αυτό το forum (υπερβάλω λίγο....ή οχι; ).

Άνετα η καλύτερη κωμική σειρά.Με απίστευτο ,οτι να΄ναι,τι-έγινε-μολις-τώρα,είπε-αυτό-που-νομίζω, σενάριο και ατάκες.Μην πιάσουμε τους χαρακτήρες τώρα που ήταν όλοι 10 και 10 (όχι απλώς 1 και 1).

Εεεελαααα ηρέμησε....Οοουυυφφ Εντάξει είμαι τώρα

Βέβαια την κόψανε και αυτή απότομα γιατί παραήτανε έξυπνη για τα αμερικανάκια.Καλό και το office δε λέω ,αλλά για μένα το Arrested Development είναι στην κορυφή.

Δημοσ.

The office (gia allous uk gia allous us, doesnt matter)

Arrested development

Scrubs

How i met your mother

My name is earl

Me auth th seira pane for me. Kai oso kai an diaskedazo pou kai pou me to Earl, tis 4 protes tis theoro must kai to earl kai na mhn to xa dei pote den aisthanomai oti tha eixa xasei kati shmantiko. Den sygkrinete se humour kai eurhmatikothta me ta alla. Ante to how i met your mother exei ligo apo friends alla exei poly kalous xarakthres kai stathero gelio, eno to earl exei polla ups and downs. Sthn telikh office, arrested kai scrubs prepei na ta exei dei opoiosdhpote exei ligo ixnos humoyr pano tou kai goustarei komodies. Kai ego tha prostheso kai to reno 911 pou proteina sthn prohgoumenh selida. Poly kalh seira. Eixa tsekarei kai merikes sezon apo to "Curb your enthusiasm", me ton typo pou htan o writer tou seinfield, eixe thn plaka tou, alla den to polysympathisa. Poly fonaklidiko, poly eksarthmeno apo katastaseis parekshghseon me asteia metria.

O tobias sto arrested htan gamo tous xarakthres opos kai o barney sto HIMYM. Apo to office poion na protodialekseis, michael, dwhight, jim....oloi gamatoi. Sto scrubs epishs great wacky cast kai apo to earl poio poly plaka gia mena exoun o crabman kai h joy, o earl kai o aderfos tou me kourazoun!

Δημοσ.

Arrested development

Scrubs

Office

My name is Earl

Μιλάμε για τελευταίων χρόνων έτσι;Μην πάμε πιο πίσω γιατί θα χαθεί η μπάλα και θα τσακωνόμαστε για ώρες.

Το How I Met Your Mother τόσο καλό ρε παιδιά.Δεν έχω δει καθόλου αλλά δεν μου γέμιζε το μάτι ότι έχω διαβάσει.Πολύ αμρικανιά-sitcom μου φαίνεται.

Δημοσ.

an den to breis poly kalo, tha to breis toulaxiston sympathitiko. Kai ego den to ksera, ospou to proteine kapoios edo mesa, katebasa merika kai kolhsa. Eidika o barney einai ola ta lefta.

• Members
Δημοσ.

Μετά από όσα διάβασα εδώ και σε άλλα topics, έβαλα τελικά να κατεβαίνει το 4400... αργότερα ίσως πάρει σειρά και το Alias, που επίσης ακούγεται ενδιαφέρον, κρίνοντας από το σχετικό topic του.

(σημείωση: δεν έχω δει ακόμη το 24, πέρα από κάποια επεισόδια στον ΑΝΤ1 :roll:)

Τέλος, ίσως να μην είναι ακριβώς στο πνεύμα του συγκεκριμένου topic, αλλά είδα πρόσφατα τον Δεκάλογο του Κισλόφσκι (δέκα αυτοτελή επεισόδια που αναφέρονται το κάθε ένα σε μία από τις 10 εντολές) και μου άρεσε πολύ.

Δεν είναι στο πνεύμα των άλλων σειρών που έχουν αναφερθεί, αλλά σε όσους αρέσουν οι ταινίες του σκηνοθέτη, αξίζει σίγουρα να δουν και τον Δεκάλογο (που, παρεμπιπτόντως, μου θύμισε αρκετά τις "πολωνικές" σκηνές στο Inland Empire).

• Moderators
Δημοσ.

+1 απο μένα για Arrested Development. Πολυ καλή κωμωδία, χιούμορ, χαρακτήρες και σκηνοθεσία. Βλέπεται και ξαναβλέπεται άνετα. Κρίμα που κόπηκε....

Τα The Office είναι φυσικά κορυφαία για μένα, αλλά έχουν ιδιαίτερο και όχι τόσο δημοφιλές "κάφρικο" χιούμορ (και το UK και το US), και δύσκολα το "αγαπάει" κάποιος.

Από Scrubs και How I met your mother δεν έχω ιδέα.

Από Earl, έχω δει κάποια αρχικά από την 1η season, και κάποια σποραδικά από τη 2η. Δε με συγκινεί σχεδόν καθόλου. (παρά το ότι τον πάω πολύ τον Jason Lee).

-1000 για 4400. H σειρά απλά δε ξέρει γιατί υπάρχει. Ψάχνεται και πέφτει σε τόσα ατοπήματα, κλισέ καταστάσεις και ανόητα storylines που δεν αντέχεται. Αλλά υποθέτω γούστα είναι αυτά -μια και συνεχίζει για 4η season.

Για το Alias: δεν έχω αποφασίσει σε τι το κατατάσσω. Έχει δράση, έχει την απίστευτη-και-ομολογώ-ότι-κακώς-άργησα-να-τη-γνωρίσω- Jennifer Garner. (Πρέπει να πω ότι τα photos που είχα δει... καμμία σχέση, η γυναίκα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ και ΣΕΞΥ στη σειρά).

Με εξέπληξε ευχάριστα το ότι δεν έχει να κάνει με εξωγήινους (για κάποιο λόγο είχα αποκτήσει τέτοια εντύπωση). Και η σκηνοθεσία κινείται σε καλά επίπεδα -αν εξαιρέσω το ότι τα μοτίβα που ακολουθούνται δεν παρουσιάζουν πολύ πρωτοτύπία (οι ίδιες 2-3 συνταγές εφαρμόζονται συνέχεια).

Η κεντική υπόθεση όμως είναι ό,τι να ναι. Γίνονται συνέχεια διάφορα κουφά και μέχρι τώρα (4η season στις αρχές είμαι) μόνο σε 1 ή 2 στιγμές ένιωσα κάποια πράγματα να ανατρέπονται (btw πολύ κακή η έναρξη της 4ης season μετά το τέλος της 3ης). Τις περισσότερες φορές έχεις δει την εξέλιξη να έρχεται από μίλια μακριά. Επίσης έχεις την αίσθηση ότι στην αρχή της σειράς γινόταν περισσότερα, ενώ πλέον ή επαναλαμβανόμαστε ή απλά δεν έχει νόημα. Και τέλος το όλο θέμα με τις "χακιές" και την προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε κάθε επεισόδιο -πέρα από την απλοϊκότητα του- συνεχώς πέφτει σε αντιφάσεις (σε ένα επεισόδιο έχουν την τέλεια μέθοδο για να χακέψουν χ+ψ servers remotely/wirelessly και σε ένα επόμενο πχ θα πρέπει να περάσουν τα μύρια όσα για να βρουν το password του root και μετά να μπουν στο server room κλπ κλπ). Τέσπα, πάνω κάτω στα επίπεδα του 24 μάλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...