Konnosgeros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Kai aman me ta cliche aspros super agent gia afentiko, eksypnh maurh boithos kai latinos field agent! Aaaa kai panta h synomosia exei roufianous mesa sto homeland security. come onnnn Τζίνο γιατί το λες αυτό;Μα έτσι είναι και στην πραγματικότητα;Δεν είναι;Αγχώθηκα. χχαχαχα Ο πατέρας είναι κορυφαίος.Τον παώ πολύ τον ηθοποιό αυτό.Καθώς και ο πιο νέος κακός που μπήκε (ο γκριζομάλλης όχι ο ανώτερος της μαύρης). Τώρα που γύρισε και ο Traveler να δούμε που θα το πάνε.Στη αρχή παραξενεύτηκα.Λέω ολόκληρος πρώην X-Man και μόνο στομ πιλότο;
bati9 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Mixed feelings kai gia to cast, oi dyo leading stars mou thn spane eidika h blakofatsa tou ksanthou, o opoios mou thymize kati. Epeze ton trey ton aderfo tou ryan sto THE OC, to idio skata. επαιζε και το ρολο του "επαναστατη"γιου του σεκρετεριορφδεφενσ χελερ στο 24....τον βασανιζαν πρωι μεσημερι βραδυ μεχρι να τελειωσει η σεζον αλλα εμενα μου την σπαει ο αλλος που εχει την φατσα θριλερ....αυτο το παιδι εχει δει κατι τρομερο που η υπολοιπη ανθρωποτητα δεν γνωριζει ακομη και ειναι μονιμως με το πανικοβλητο υφος..
Madvil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Οντως πολυ κολλημα το Heroes, ακουσα την παροτρυνση απο αυτο το θεμα και τα εβλεπα το ενα μετα το αλλο τα επεισοδια! Καταπληκτικη σειρα Η 2η σεζον ξεκιναει 24 Σεπτεμβριου, αν δε κανω λαθος. Αν και μερικοί το κατηγορούσαν για αντιγραφή του 4400 όταν ξεκίνησε, εν τέλει είναι μέγιστο respect. Ειδικά μετά τον τρόπο που τελείωσε η πρώτη season...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 sorry alla to 4400 den ikanopoiei oute sto elaxisto thn ore3h kapoiwn gia PEW PEW super powers...
Piper_H Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Το Ghost Whisperer ειναι πολυ ωραια σειρα...για οποιον του αρεσουν οι ιστοριες με φαντασματα...Jennifer Love Hewitt απλα τελεια στον πρωταγωνιστικο ρολο...υπαρχουν 2 σεζον αλλα ειναι αυτοτελη σχεδον τα επισοδειο οποτε κ το 2ο μονο να δεις καταλαβαινεις.
Konnosgeros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ένα λίγο άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε φλασιά (μωρε λες να είμαι στο Λοστ... Πιστεύω ότι αξίζει να δείτε το The Lost Room του Sci-Fi.Είναι 3 επεισόδια των 1.30-2.00 ωρών.Εμένα μου άρεσε πολύ .Και από ότι φαίνεται μάλλον ήταν απλώς η αεχή και θα συνεχιστει μεσα στην χρονιά σαν κανονική σειρά.ΕΈτσι ακούγεται και ελπίζω τουλάχιστον http://www.tv.com/the-lost-room/show/65382/summary.html?tag=login;dropdown
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Α ναι, το lost room όντως είναι ενδιαφέρον. Χωρίς να είναι στα αγαπημένα μου, το βρήκα αρκετά καλό - σίγουρα βλέπεται ευχάριστα και δεν το βαριέσαι. Επίσης, αρκετά καλό βρήκα και το Firefly που είδα την περασμένη εβδομάδα - αν και κόπηκε απότομα (14 επεισόδια σύνολο). Είχε ενδιαφέρουσα αισθητική (διαστημικό western) και συμπαθητικούς πρωταγωνιστές.
warewolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 εχει κανεις αποψη για τη σερα john doe ? ενας κυκλος βλεπω οτι υπαρχει. να αρχισω να την βλεπω ή ειναι καμια πατατα ? παραπανω δεν ειδα να λεει κανενας τιποτα.
vlachaquito Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 gia to john doe mou ta exei priksei 1 filos mou, einai leei foverh.. alla den mporo na thn vro..an exeis kamia idea pm
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το Traveler εμένα με απογοήτευσε. Δε ξέρω αν θα το συνεχίσω και αν το κάνω θα είναι γιατι δε θα έχω τίποτα άλλο να δω. (δύσκολο). Τις περισσότερες καταστάσεις και τα σκηνικά τα έχω ξαναδεί, το βασικό σενάριο είναι ανόητο και βασίζεται σε πολύ suspension of disbelief (sic), και ας μη μιλήσω για τις ερμηνείες. Στο John Doe πρωταγωνιστεί ο Dominic Purcell (ο lincoln brother από το Prison Break). Χμ... δεν έχει παράδοση από καλές ερμηνείες. Δεν το έχω δει, αλλά η υπόθεση του αμυδρά μου θύμισε μια σειρά που είχε δείξει πριν χρόνια το Mega (το Νowhere Μan πρέπει να ήταν -επίσης μια season και μετά τσεκούρι).
Konnosgeros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το John Doe θα το δω στο ΣΚΑΙ και θα σας πω τη γνώμη μου.Ακούγεται ενδιαφέρον και παίζει και το ίερο τερας της υποκριτικής ο Dominic Purcell !!! Όσον αφορά το Firefly,είναι απότις αγαπημένες μου σειρές και έχει αποκτήσει πλέον cult αξία.Καθότι μία ακόμα από τις πάρα πολύ καλές σειρές που κόπηκε από το κανάλι.Με πάρα πολλούς φανατικούς οπαδούς (browncoats) στο δίκτυο.Προσπάθησαν να πιέσουν το κανάλι να το συνεχίσει αλλά δεν το κατάφεραν (και το κατάφεραν για το Jericho....τι να πώ....).Αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά.Και μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη κομμένη σειρά που μετά από κάποια χρ'όνια έγινε η συνέχεια της ταινία για το σινεμά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 exei vgei kai nice movie apo to Firefly...to Serenity
Members gsarig Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 exei vgei kai nice movie apo to Firefly...to Serenity Όντως... απαραίτητο συμπλήρωμα για όσους έχουν δει τη σειρά, καθώς απαντάει σε κάποια από τα βασικά της ερωτήματα.
tzinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Fobero to serenity kai eidika h gkomenitsa pou pezei summer bleau nomiz legete. Exei kai ena gamato fight sequense sto telos pou to bgale h gkomena gnorizontas mono mpaleto! +1 sto lost room, endiaferon kai se krataei, exei komiko stoixeio, exei sci fi, mysthrio, atmosfaira, ta panta. -10 sto john doe, otan eixe bgei eida 2 epeisodia kai to parethsa trexontas. Pou na ksera tote oti eblepa ta prota bhmata tou acting monster me to anoixto poukamiso. Kai nomizo oti kopike kai h seira kapou sta 6 epeisodia. Den nomizo na oloklhrthike pote, ektos an problithike apo allo kanali argotera.
Konnosgeros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το Γιάννης ο Ντόουλος (John Doe) είχαν παιχτεί και 21 επεισόδια της 1ης σεζόν.Είδα χθες στο ΣΚΑΙ τον πιλότο.Δεν ήταν τόσο άσχημο.Το περίμενα χειρότερο.Βέβαια μου δίνει την εντύπωση ότι θα έχει πολλά κενά το σενάριο.Και χρονικής συνέχειας αλλά και επιστημονικά.Αυτο που εξέπληξε θετικά ήταν ότι το Τ.Υ.Μ.Α.Π (τέρας υποκριτικής με ανοιχτό πουκάμισο) δεν ήταν τόσο κακός.Πολύ καλύτερος από ότι στο Prison Break. Βέβαια να δούμε που θα το πάνε.Μην μας βγάλουν κανά ότι να'ναι σενάριο.Θ ατου δώσω μερικά επεισόδια ακόμα και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.