tzinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 e tvra na po kai ego oti pao ton house?? oxi apla ton pao, alla einai to role model mou!!!!! heheh Oi kalyteroi xarakthres pou exoun perasei pote apo thn tv einai cartman, dr greg house kai o xlapatsas lool Kai entaksei, kamia seira den einai teleia kai kamia seira den apotelei akribh eikona ths pragmatikothtas. Sigoura h symperifora tou house orismenes fores einai arketa proklhtikh kai pera gia pera thleoptikh kai oxi realistikh. Alla den ton krinoume os ena synanthropo mas alla os ena tv character re paidia, mhn mperdeueste. Thn trela me to prison break den mporo na thn katalabo. Eimoun fanatikos yposthrikths ths proths sezon, alla h deuterh apla prosbalei thn nohmosynh mou. Opos leo se ena thleoptiko show mporeis na dikaiologhseis polla pragmata, alla h 2rh sezon tou prison break mporouse na eixe skinotheth/senariografo aneta ton seferlh!
Konnosgeros Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δε σας αρέσει ο Ηouse; Θα σας δείξω εγώ ....Θα δείτε τι θα πάθετε>>>!!! Που τον θυμήθηκες τον Χλαπάτσα;;Από τις πιο καλτ μορφές της παγκόσμιας τηλεόρασης. Όσο για τον Πρίσον, και εγώ αυτό λέω για τη δεύτερη.Γαμάτη η πρώτη αλλά στη δεύτερη το ξεφτίλισαν. Αυτός ο Σκοφιλντ ούτε ο Νοστράδαμος να ήταν και είχε προβλέψει τα πάντα.Μετεωρίτης να έπεφτε που θα κατέστρεφε τη μισή Γη , θα ήμουν έτοιμος να ακούσα τον Σκοφίλντ να λέει ότι έχει έτοιμο υπόγειο καταφύγιο στην άλλη πλευρά του πλανήτη και το αεροπλάνο τους περιμένει να τους οδηγλησει στην ασφάλεια.....Να δούμε τη ΄3η που θα είναι σαν την 1ή σεναριακά τι θα λέει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εντωματαξύ έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και το Traveler...από ABC. O πιλότος ήταν έτσι και έτσι. Μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον.
DimitRi_Del Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εντωματαξύ έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και το Traveler...από ABC. O πιλότος ήταν έτσι και έτσι. Μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον. +1 Για Traveler. είχα δει το pre-air περισι και ήτανε παρα πολύ καλό. Θα το δω σίγουρα. Kyle XY το έβλεπα πέρυσι το καλοκαίρι κάθε βδομάδα και μου άρεσε πάρα πολυ. Ένα όμως είναι το must-see του καλοκαιριού. Το 4400 σεζόν 4. Δεν έχω κάτι άλλο στα υπ'όψιν αλλά όλο και κάτι θα προκύψει edit: Ξέχασα το Eureka, έχω την εντύπωση ότι θα παίξει και δεύτερη σεζόν. Η πρώτη ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Γενικα πιστεύω ότι είναι η φαντασίωση του κάθε high-tech πορωμένου να ζει σε μια τέτοια πόλη!
Konnosgeros Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Είδα και εγώ τον πιλότο του Traveler.Δεν ήταν κακό.Τώρα είναι στο δρόμο και το 2ο επεισόδιο θα το δω και θα επανέρθω.Εδώ θα δούμε αν θα είναι καλό ,γιατί ως συνήθως ο πιλότος έχει γυριστεί πολύ πιο πριν, οπότε να δούμε τι έχουν για συνέχεια. Χαλαρά 4400!!!! το Kyle XY δεν το έχω δεί καθόλου.Αξίζει; Δεν μπυ γεμίζει το μάτι με αυτά που διαβάζω πάντως. Και μην ξεχνάμε και το άλλο must. The Dead Zone!!!
vlachaquito Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 to traveller einai me ayton pou taksideyei ston xrono gia na lysei egklhmata?? kati apo hiro nakamura mou kanei lete na piaso telika ton house?? molis teleioso desperate kai carnivale mou fainete tha apofasiso
speedy23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Όσο για τον Πρίσον, και εγώ αυτό λέω για τη δεύτερη.Γαμάτη η πρώτη αλλά στη δεύτερη το ξεφτίλισαν. Αυτός ο Σκοφιλντ ούτε ο Νοστράδαμος να ήταν και είχε προβλέψει τα πάντα.Μετεωρίτης να έπεφτε που θα κατέστρεφε τη μισή Γη , θα ήμουν έτοιμος να ακούσα τον Σκοφίλντ να λέει ότι έχει έτοιμο υπόγειο καταφύγιο στην άλλη πλευρά του πλανήτη και το αεροπλάνο τους περιμένει να τους οδηγλησει στην ασφάλεια.....Να δούμε τη ΄3η που θα είναι σαν την 1ή σεναριακά τι θα λέει. Xμμ...ψιλοδιαφωνω.Εγω πιστευω οτι εκανε λαθακια στην 2η που καπως εβγαλε την εικονα του ρομποτ απο πανω του.Στην 1η τα 'ξερε ολα διοτι τα ειχε σχεδιασει ολα συν τον δεικτη νοημοσυνης του και γι'αυτο ειδαμε πως τα αντιμετωπιζε ολες τις καταστασεις.
Konnosgeros Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 to traveller einai me ayton pou taksideyei ston xrono gia na lysei egklhmata?? kati apo hiro nakamura mou kanei lete na piaso telika ton house?? molis teleioso desperate kai carnivale mou fainete tha apofasiso Όχι δεν είναι αυτό το Τraveler.Κοίτα εδώ.. http://www.tv.com/traveler/show/58473/summary.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;summary Αυτό που λες προσπαθώ και εγώ να δω αν ξεκίνησε,που ήταν στο πρόγραμμα να αρχίσει, ή αν πήγε για σεπτέμβρη.Και δεν θυμάμαι πως λέγεται...Το βρήκα .Μάλλον λες το Journeyman http://www.tv.com/journeyman/show/69207/summary.html Xμμ...ψιλοδιαφωνω.Εγω πιστευω οτι εκανε λαθακια στην 2η που καπως εβγαλε την εικονα του ρομποτ απο πανω του.Στην 1η τα 'ξερε ολα διοτι τα ειχε σχεδιασει ολα συν τον δεικτη νοημοσυνης του και γι'αυτο ειδαμε πως τα αντιμετωπιζε ολες τις καταστασεις. Στην 1ή ναι τα ήξερε γιατί είχε κανεί λεπτομερή έρευνα για τι φυλακή και τι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να βγουμ εξώ.Επισης είχε σχεδιασμένα και κα΄ποια πράγματα για έξω που θα τους βοήθαγαν. Αλλά, άλλο όλα αυτά και άλλο αυτο που γινόταν από ένα σημείο της 2ής και μετά.Λες και ήξερε τα πάντα που θα γίνουν.Το είχαν παρα-ξηλώσει λίγο.Έτσι και μας δείξει στη 3ή να έχει πράγματα έτοιμα και σχεδιασμένα για τη καινούρια φυλακή ,που δεν το νομίζω μεν, εεε εντάξει θα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.
DimitRi_Del Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 to traveller einai me ayton pou taksideyei ston xrono gia na lysei egklhmata?? kati apo hiro nakamura mou kanei lete na piaso telika ton house?? molis teleioso desperate kai carnivale mou fainete tha apofasiso Καμία σχέση, το Traveler έχει να κάνει με κάτι φίλους που ξεκινάνε να κάνουν ένα ταξίδι, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Δεν θέλω πω κάτι παραπάνω γιατι θα σποϊλεριάσω
vlachaquito Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 δεν φαινετε ασχημο... κατσε να παρω τηλ τον θειο να μου το στειλει....
TAKE5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εχω να δω 2 σεζον 4400 καθώς και αυτήν που αρχίζει. Εχω Dresden Files και Jerico. Πρέπει να ξαναδώ Carnivale. Με ψησατε να δοκιμασω τον House(υπάρχουν υπότιτλοι για την 2η σεζόν?) Ισως να ασχοληθώ και με την μετάφραση του Twin Peaks (2η σεζον) ώστε να το δω ολόκληρο
aliakas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ίσως και το 24;;;;Ίσως;;; Δεν έχεις δει καθόλου 24 ή μιλάς για 6ή σεζόν; Ελπίζω για 6ή.Καλά και τα Λοστ,και τα πρίζον μπρεακ και τα χεροες αλλά ... JACK BAUER RULES!!!!!! έχω δει μόνο την σεασον που εδιξε το Σκαι την πρώτη όχι αυτή που παίζει τώρα (η πρώτη σεασον ήταν ?) ο Jack όντως γαματος δεν είχα χάσει λεπτό η αγωνια χτυπούσε κόκκινο με το τέλος κάθε ώρας αλλά λόγω δουλειας αναγκαζόμουν να γράφω τα περισσότερα επεισοδια στο pc και αυτή η διαδικασία με κούρασε έτσι αν αξίζουν και οι υπόλοιπες σεασον της κατεβάζω asap
Konnosgeros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αυτή που ξεκίνησε να δείχνει το ΣΚΑΙ ήταν η 2ή.Έχει ήδη ξεκινήσει και δείχνει την 3ή.Πρέπει αν δεις και την 1ή.Έκει έγινε η αρχή και θα καταλάβεις κατ τι εστί Νίνα. Όλες οι σεζόν είναι πολυ καλές.Και εκεί που.για μένα πάντα. η 4ή έκανε μία μικρή κοιλιά ήρθε η 5ή και τα διάλυσε όλα,ήταν εκπληκτική.Την 6ή τώρα θα την δω και εγώ .Κατέβαζα τα επεισόδια αλλά δεν αντέχω να βλέπω 24 βδομάδα-βδομάδα,Θα τα δω καπάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 kala an sou fanhke oti h 4h ekane koilia tote me thn 6h 8a spaseis ta dvd ( h svhseis ta dedomena )...apla aparadekth oso gia thn Nina to fact ta leei ola "If Jack Bauer was in a room with Hitler, Stalin, and Nina Meyers, and he had a gun with 2 bullets, he'd shoot Nina twice."
antreaslam Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ThReSh,Η ατάκα είναι πραγματικά απίστευτη,αλλά όμως ,είναι και λίγο σπόιλερ για όποιον δεν έχει δει,ή δεν έχει τελειώσει την 1η σαιζόν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.