vlachaquito Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Jericho αρκετά καλό, αλλά κόπηκε (αν και συζητιούνται κάποια επεισόδια για closure). Friday Night Lights μπορεί να το δοκιμάσω εγώ, έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια. kala gia to jericho egine xamos. to psiloevlepa, sto telos eixe ginei kalo kai eno eixe kales thletheaseis to kopsane gia anekshghtous logous!! sto telos oi amerikanoi sthlane sta kentrika pano apo 9 tonous...fystikia san endeiksh diamartyrias!!! http://www.nutsonline.com/jericho
stranger_77x Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 To House an kai to blepw, kai gelaw me kapoies atakes tou IMHO ton theorw megalo M@l@k@ san xaraktira....dexomai apo enan xaraktira san ton Cartman na einai toso kafros, giati einai se cartoon kai i seira exei to sygkekrimeno stil pou isopedwnei ta panta. Alla apo ton House den mporw na dikaiologisw tetoies yperboles, eidika se setial tetioy periexomenou, kai ton apaiso tropo pou fairetai stous gyro tou. Eidika ekeinos o Wilson prepei na einai i megaliteri mazoxa pou yparxei. Anyway sorry kiolas an enoxlw kapoious fanatikous tis seiras, apla afti einai i apopsi mou. Oso gia seires gia to kalokairi egw tha protina kai Doctor Who.
antreaslam Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Jericho κόπηκε Ε? ωραία....πάνω που μου το έστειλε ο θείος !!! ημιτελή σειρά δεν την ξεκινάω....
Konnosgeros Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τσεκάρετε το Rescue me.Παίζεται στο FX τα καλοκαίρια με πρωταγωνιστη τον Denis Leary.12-13 επεισόδια τη σεζόν με τη 4ή να ξεκιναέι σε 2-3 βδομάδες. http://www.tv.com/rescue-me/show/24321/summary.html?tag=tabs;summary
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 To House an kai to blepw, kai gelaw me kapoies atakes tou IMHO ton theorw megalo M@l@k@ san xaraktira....dexomai apo enan xaraktira san ton Cartman na einai toso kafros, giati einai se cartoon kai i seira exei to sygkekrimeno stil pou isopedwnei ta panta. Alla apo ton House den mporw na dikaiologisw tetoies yperboles, eidika se setial tetioy periexomenou, kai ton apaiso tropo pou fairetai stous gyro tou. Eidika ekeinos o Wilson prepei na einai i megaliteri mazoxa pou yparxei. Anyway sorry kiolas an enoxlw kapoious fanatikous tis seiras, apla afti einai i apopsi mou. Oso gia seires gia to kalokairi egw tha protina kai Doctor Who. Why?? Γιατι δεν το δεχεσαι?Πως φερεται στους γυρω του?Επειδη λεει αληθειες?Τις δικες του αληθειες αλλα ο καθενας αυτο δεν βλεπει?Λεει φωναχτα και ειρωνικα-μπας και σοκαρει-πραγματα που βλεπει στους αλλους, πραγματα που ειτε δεν σκεφτονται πολλοι(διοτι εχουν εγκλωβιστει στα κλισε "Αχ, τι γλυκια η Καμερον") ειτε σκεφτονται αλλα φοβουνται να πουν μοας και τους παρεξηγησουν οι αλλοι. Εχει τα ελλατωματα του(πχ πολλοι προσπαθουν να δικαιολογησουν"Ειναι κουτσος και βγαζει πικρα πανω στους αλλους" αλλα εφοσον δεν ειναι πικροχολος καθε κουτσος τοτε παυει αυτο να ειναι de facto δικαιολογια) αλλα ο καθενας τα εχει. Προβαινει σε κινησεις που σωζουν ζωες, σε μετρα που η Καμερον ή ο Τσεηζ πχ δεν θα εκαναν.ΝΑΙ, δεκτο οτι αυτο ειναι κυριως για ικανοποιηση του εγωισμου του αλλα στο φιναλε εχει τα @@ και το κανει.Και θελει και μπορει. Και οπως εχει πει "Δεν ειμαι εδω για να μιλαω καλα στους ασθενεις μου, ειμαι εδω για να τους κανω καλα". Επετρεψε μου να πιστευω οτι αν ειχες μια πολυ σοβαρη ασθενεια-οπως αυτες που ασχολειται ο Χαουζ- δεν θα προτιμουσες ενα μουρτζουφλη αλλα ικανοτατο γιατρο απο τον πχΓουιλσον΄ή τον Φορεμαν που μπορει να ειναι πιο γλύκομιλητη αλλα που ξερεις οτι θα σηκωσουν πιο ευκολα τα χερια ψηλα?Ικανοι γιατροι αλλα μπορει να δεχτουν την ηττα.Ενω ο Χαουζ, ακομα και αν το κανει απο ματαιοδοξια και αυτο εμενα αν ημουν ασθενης δεν θα με ενδιεφερε ΚΑΘΟΛΟΥ, ξερεις οτι θα εξαντλησει ολες τις πιθανοτητες. Ο χαρακτηρας του ειναι φυσιολογικοτατος. Αμα εκτος απο φοβερα ικανος γιατρος/διαγνωστης ηταν και τελειος ανθρωπος ΕΙΤΕ θα ειχαμε μια βαρετη σειρα ΕΙΤΕ θα επρεπε να του δωσουμε κοκκινη μπερτα και μπλε μπιτζαμες, ελαχιστοι ανθρωποι,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ, ειναι ιδιοφυιες στον τομεα τους ΚΑΙ αψογοι χαρακτηρες. Το καλαμι του ειναι απολυτα φυσιολογικο-ή εστω απολυτα λογικο-παρελκομενο της "τεχνης του" Και οπως ειπε η Καμερον οταν αρνηθηκε να βγαλει τον λογο για το Βογκλερ, "Δεν το κανεις γιατι νοιαζεσαι, αλλα γιατι ειναι το σωστο".Και αυτο για ενα γιατρο ειναι καλυτερο.Δεν με νοιαζει να νοιαζεται ο γιατρος να μην πονεσω, ας κανει οτι θελει αρκει να γινω καλα. Τωρα τελευταια δε, που ειδαμε οτι δεν ειναι και Θεος (γιατι ειχε παρατραβηξει το γεγονος οτι εχει παντα δικιο) και εχασε καποιους ασθενης, βλεπουμε και τον προβληματισμο του, βλεπουμε οτι σκεφτεται "Ρε μπας και εχω ορια", ακομα πιο ανθρωπινο.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα αλλαξει. Και βεβαια πολλα μπραβο και στους σεναριογραφους γιαυτο τον υπεροχο χαρακτηρα(το ποσο υπεροχος χαρακτηρας ειναι το δειχνει οτι τον συζηταμε, αν λεγαμε ολοι "Αχ τι καλος ο δρ.Ρος" πως-λεγανε-τον-Κλουνευ-στο-ER θα ειχαμε μια απο τα ιδια.Και μπραβο και στον Λαουρυ(που εμαθυα πως τον τιμησε η Ελισαβετ προσφατα) γιατι αυτο το φλεγμα των κειμενων το αποδιδει αψογα με τους μορφασμους του.
stranger_77x Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Pio poly anaferomouna stin symperifora tou pros tou synadelfous tou kai oxi stous asthenis. An kai exei pei treles kafriles kai ekei, opws stin fasi pou ton akoumpise to moro otan kanan tin enxirisi se astheni kai petakse afto gia ta alien. Anyway afto pou mou tin spaei idiaitera einai i simperifora tou pros ton Wilson kai genika stous ypoloipous giatrous. Stin fasi pou ton kynigouse o astinomikos gia ta xapia pou eperne o House kai eixe strimoksei ton Wilson kai tous allous, i simperifora tou House itan apla aparadekti, afise ton filo tou na xasei tin douleia tou kai na katastrafei (aneksartitos tin kataliksi), pou aneksartitos an o mpatsos ithele na ton trampoukisei i oxi o House eixe adiko gia ta xapia. Ase pou i oli fasi stin teliki itan diagonismos tou pios tin exei megaliteri. Se olo afto to skiniko emena o House mono aidia mou prokalese. Kai sto telos tis fasis oxi mono den ebale kalyterefse alla eginei xeiroteros. To idio otan erikse kai tin mpounia ston Chase otan eixe kanei lathos aftos tin diagnosi kai o Chase eixe dikio. Genika anti na ton blepoume oso proxoraei i seira na ginetai kalyteros anthrwpos exw tin entiposei pws ginetai olo kai pio mizeros kai olo kai pio kafros kai egwistaros. Telos panton nomizw eimaste offtopic kai an thelei kapoios mod as metaferei ta post sto thread gia tin seira.
stranger_77x Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 siga to spoiler, les kai sou edwsame to telos tou Lost. Anyway tha to balw se white letters kai oxi se spoiler tag mias kai egw den ta theorw spoilers afta pou eipa
aliakas Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 proti seira gia mena itan to Prison Break telia seira tora 3ekinao to lost kai o kalos mou 8eios fernei ti season 2 fenete kai afti i seira gamati meta leo na do ta heroes isos kai to 24 kala sto prison break i giatrina kai o m.scolfield einai olo ta lefta ton T-Bag elpizo na ton patisei kana treno i kai odostrotiras na einai den me xalaei pote ton septembrio ipan 8a provli8ei i season 3 ?
Konnosgeros Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ίσως και το 24;;;;Ίσως;;; Δεν έχεις δει καθόλου 24 ή μιλάς για 6ή σεζόν; Ελπίζω για 6ή.Καλά και τα Λοστ,και τα πρίζον μπρεακ και τα χεροες αλλά ... JACK BAUER RULES!!!!!! Μπορεί να είμαι λίγο δογματικός αλλά για εμένα η βαριά ενασχόληση με σειρές,δηλαδή πέρα από τα λίγα που έδειχνε η ελληνικέ τηλεόραση ,άρχισε πριν 4 χρόνια όταν είδα σε δβδ την 1ή μέρα του 24.Και από τότ άλλαξε η ζωή μου....(κάπου εδώ κλαίμε...) Ιδέα μου είναι ή ο Καιζερ είναι φανατίκος του Δρ. Gregory House; Όχι ότι διαφωνώ..... Μην διαβάσετ αν δεν έχει δει το τελευταίο (3x24) του House Τώρα να δω τι θα γίνει που του φύγαν όλοι...Θ α έχουμε επιστροφές οι κανούρια ομάδα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 to telos ths 3hs season tou House htan apsogo...perimenw pws kai pws thn 4h...
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ιδέα μου είναι ή ο Καιζερ είναι φανατίκος του Δρ. Gregory House; Δεν ειναι ιδεα σου, καταλαβαινω γιατι ο περισσοτερος κοσμος τον αντιπαθει ομως εγω τον παω απιστευτα, ισως γιατι μου ταιριαζει αυτο το ψιλο-βρεττανικο στυλακι καφριλας
Konnosgeros Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μαζί σου Καιζερ!! και εγώ τον πάω τρελά όπως και τη σειρά.3 χρόνια τώρα είναι εγγύηση....
speedy23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 siga to spoiler, les kai sou edwsame to telos tou Lost. Anyway tha to balw se white letters kai oxi se spoiler tag mias kai egw den ta theorw spoilers afta pou eipa Ασε την ειρωνια please.Αυτα που ειπες ειναι σποιλερ!Ειναι προβλημα σου αν δεν τα θεωρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.