Προς το περιεχόμενο

Summer TV series: Τι προτείνετε;

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οκ,βρέθηκε κ 2ος που δεν έχιε ξεκινήσει prison break!

αλλά....λοστ???

Τι να του κάνουμε κάιζερ?

λοβοτομή???????????

(ααα,ξέχασα,θα ξεκινήσω κάποια στιγμη΄κ το heroes,τώρα που τελείωσα λοστ κ 4400)!

Μπορείτε να μου κάνετε και μένα μία για να τα ξαναδώ ΟΛΑ για πρώτη φορά???

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οκ,βρέθηκε κ 2ος που δεν έχιε ξεκινήσει prison break!

αλλά....λοστ???

Τι να του κάνουμε κάιζερ?

λοβοτομή???????????

(ααα,ξέχασα,θα ξεκινήσω κάποια στιγμη΄κ το heroes,τώρα που τελείωσα λοστ κ 4400)!

εύκολα δεν έχω δει Λοστ... Και το σκέφτομαι και πολύ αν θα το ξεκινήσω καλοκαίρι (αν και ο kaizer ήδη μου έχει προτείνει να το κάνω)!

χα και μιλάς εσύ που δεν έχεις δει heroes!!! :P

Δημοσ.
hmm exoume kai leme, prison,lost, heroes, my name is earl, west wing ta exo dei.

Battlestar den eimai fan aytou tou eidous...4400 to skeftomai, alla polla epeisodia...alles protaseis???

P.S. papadakn vlepeis west wing?? kai elega oti eimai o monos apo ellada :D

Είδα και τις 7 σεζόν μαζί, την χρονιά που τελείωσε. Καλή σειρά με πολύ καλές ερμηνείες αλλά στο τέλος σαν να στέρεψαν απο ιδέες.

Δημοσ.
A,kai ENNOEITAI House M.D.

Best Tv Show out there, mporei alla na ta agapame pio poly i na mas porwnoun pio poly alla Greg is da man!!

Nai, exo dei kana dyo epeisodia, mou arese alla re file ligo vareto, ta idia kai ta idia...oraies ermhnies, alla kai logo ths iatrikhs pou eimai, einai ligo extreme katastaseis..

Δημοσ.

Κοιτα, βαρετο με την καμια. Το μονο που καποιος ισως δεν αντεξει ειναι το θεμα "τι κανει ο μαγκας" καθοτι εχει πολυ προχωρημενα σεναρια και ορολογια οποτε καπου εγκαταλειπεις την προσπαθεια να βρεις τι συμβαινει

Οι καταστασεις προφανως ειναι εξτριμ αλλιως θα ηταν αλλο ενα Greys αλλο ενα ER ή κατι τέτοιο. Η μαγκια ειναι το καστινγκ που ειναι απιστευτο και οι τραγικα ευρηματικοι διαλογοι.Ισως να μην γουσταρεις-οχι να μην πιανεις, δεν σε λεω χαζο ετσι?Εννοω να μην σαρεσει-αυτο το φλεγματικο που βγαζει ο Λαουρυ

Δημοσ.
Κοιτα, βαρετο με την καμια. Το μονο που καποιος ισως δεν αντεξει ειναι το θεμα "τι κανει ο μαγκας" καθοτι εχει πολυ προχωρημενα σεναρια και ορολογια οποτε καπου εγκαταλειπεις την προσπαθεια να βρεις τι συμβαινει

Οι καταστασεις προφανως ειναι εξτριμ αλλιως θα ηταν αλλο ενα Greys αλλο ενα ER ή κατι τέτοιο. Η μαγκια ειναι το καστινγκ που ειναι απιστευτο και οι τραγικα ευρηματικοι διαλογοι.Ισως να μην γουσταρεις-οχι να μην πιανεις, δεν σε λεω χαζο ετσι?Εννοω να μην σαρεσει-αυτο το φλεγματικο που βγαζει ο Λαουρυ

oxi, sigoura ayto poy mou arese perissotero einai oi poly eyrymatikoi dialogoi...alla re file metamosxeysh kardias apo asthenh me blenorroia den ginete :D

• Super Moderators
Δημοσ.
A,kai ENNOEITAI House M.D.

Best Tv Show out there, mporei alla na ta agapame pio poly i na mas porwnoun pio poly alla Greg is da man!!

House MD FTW...terma...o Greg einai apla h apo8ewsh ths kafrilas :D

pantws egw perimenw apo 14-15 Iounio to anime tou Devil May Cry...12 episodiakia :D

• Moderators
Δημοσ.
ρίξτε μια ματιά και στο Drive...τα 4 πρώτα επισοδειάκια είχαν αρκετή πλάκα..

Αυτό τελικά τι έγινε πάρθηκε καμμια απόφαση ή το κόψανε οριστικά;

Εγώ λέω να δω κανένα Day Break, να τελειώσω το Rome II που αφησα στη μέση και ίσως ξεκινήσω το Alias...

Από 4400 μακριααααααα

Δημοσ.

Αν εχεις χρονο Alias

5 σεζον,κομπλε, με τα ολα του ετοιμο.

Eπισης Day Break 13 επισοδειακια, σου αφηνει ερωτηματικα-για 2η σεζον-αλλα μιας και το κοψανε τουλαχιστον εχει ενα αξιοπρεπες τελος

Δημοσ.

οκ, ζητάω και πάλι συγγνώμη για το heroes κ το prison break,αλλά μέσα στο καλοκαίρι είναι πολύ ευκολο να ......καλύψω το χαμένο έδαφος!

το friday night lights,το έχει δει κανείς? υπότιτλοι υπάρχουν μόνο για το 1ο επεισόδιο!

(το jericho?)?

Δημοσ.

Jericho αρκετά καλό, αλλά κόπηκε (αν και συζητιούνται κάποια επεισόδια για closure).

Friday Night Lights μπορεί να το δοκιμάσω εγώ, έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...