porco_rosso21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Τα σπαει το twin peaks!οποιος το λιωσει κ γουσταρει,μπορει να παρει να δει κ την ταινια,εχει πολυ ενδιαφερον,σαν μεγαλο spin off kati επεισοδειο ειναι,βεβαια παντα david lynch,που ριχνει φως σε πολλα ερωτηματα-και παιζει κ ο θεος david bowie-....
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 To REgenesis einai poli kalo, nomiza oti eixe teleiwsei perisi alla telika exei kai 3 season pou einai para poli kali! Tin eblepa apo tin 1 season kai perimena pws k pws gia kenourgio episodeio!
alexpeykh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγώ επιμένω πάντως για σταθερή αξία: The Shield +1 .Foverh seira ,pos kai den einai gnosth sthn ellada ?Tora vrisketai sthn 6h season !
Geokon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παιδιά μια ερωτησούλα...πότε κυκλοφορεί η καινούρια σεζόν του "The 4400"?? Ευχαριστώ
Erunildo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ξεκινησε πριν λιγο καιρο.Τσεκαρε και το tv.com
Konnosgeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 AAAAAAXXXXX Jasminnn AAAAAAXXXXXX Mετά το παραληρήμα με την jasmin του θρυλικού Βaywatch,έχω να πω τα εξής: Το John from Cincinati μου φαινόταν λίγο O.C. και δεν το είδα καθόλου.Αλλά άμα το γυρνάει σε κάτι διαφορετικό ίσως και να το τσεκάρω.Περιμένω και άλλες γνώμες. Κατά τα άλλα μία άλλη σειρά για καλοκαίρι είναι και το Entourage.Με διαλόγους για ενηλίκους ,κοφτερές και καυτές ατάκες και καυτά κορίτσια.Επειδή είμαι κουρασμένος από τα σημερινά μπάνια (χε χε να σκάνε μερικοί....κάργα Ιόνιο μωρεεεε) δείτε εδώ περί τίνος ακριβώς πρόκειται http://www.tv.com/entourage/show/27346/summary.html
tzinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 +100 gia entourage! malista hmoun etoimos na to proteino Basika eida to pilot kai eixa oloklhres tis dyo protes sezon. Apofasisa na to sbhso dioti to sixathika to proto epeisodio, mou ekane se mia synithismenh amerikania me adiaforous xazous xarakthres se pseutocool katastaseis. E eutyxos den to sbhsa kai apofasisa na do allo ena epeisodio kai ekatsa kai eida kai tis 2 sezon kapaki! Entaksei paramenei amaerikania, alla exei humour, telika exei endiaferon to pos ekselisete h kariera tou vincent, eurhmatiko dialogo, tigka stis gkomenes, kai oi xarakthres exoun anebei poly me proto ton manager ton ari! Idanikh seira gia na arxiseis tora kalokairi, light, mpanistir, xabales, amaksia, gkomenes.... Aaaaa ksexasa na po oti einai epishs tigka sta guest star appearences, jessika alba, Scarlett Johansson, mandy moore, Holly Valance (gnosth kai apo prison break h rosida) jamie priesley, Mark Wahlberg (einai exec producer), luke wilson, hugh hefner & the playboy girls!, james cameron....mexri kai o ralph machio lol (karate kid). Oloi autoi mexri th 2rh sezon pou exo dei mono. Genikos olh h afrokrema tou hollywood pernaei kai h plaka einai oti pezoun tous eautous tous, afou h seira einai gia thn kariera enos ypotithetai yparktou anerxomenou star sto hollywood.
Konnosgeros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Η 1ή σεζόν δεν ήταν και τόσο καλή πράγματι και ήταν και λίγα επεισόδια(μόλις 8 ).Όμως όσο πάει γίνεται ακόμα καλύτερο.3ή σεζόν που έχει και κοντά 20 επεισόδια είναι κορυφαία και σε αυτό το ρυθμό συνεχίζει και η 4ή τώρα το καλοκαίρι.Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζουν και οι γκέστ νε τελευταία προσθήκη τον Dennis Hopper στο 4Χ03. Ο Mark Wahlberg δεν είναι απλώς παραγωγός.Υποτίθεται ότι σε αυτόν βασίζεται ελαφρά ο χαρακτήρας του Vincent.Τουλάχιστον στην αρχή.Στο 1ό νομίζω επεισόδιο που πετυχαίνουν τον Wahlberg στο δρόμο ενός στούντιο ,μαζί του είναι οι πραγματικοί Turtle,Drama kai Eric.
takis renesis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Να προτεινω και εγω κατι.Λεγεται LOST ROOM ειναι 3 επεισοδια των 90 λεπτων το καθενα.Απλως τελειο.
NOMIKOS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Να προτεινω και εγω κατι.Λεγεται LOST ROOM ειναι 3 επεισοδια των 90 λεπτων το καθενα.Απλως τελειο. Eντάξη βλέπετε αλλά όχι και κάτι τρομερό...
Members gsarig Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια Dexter και πρέπει να πω ότι είναι φοβερή σειρά. Ελπίζω να πάει έτσι ως το τέλος. Προτείνεται και από μένα ανεπιφύλακτα! (Keyser, είδα ότι έχεις μεταφράσει μερικά επεισόδια - συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά!)
Members gsarig Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 A, επίσης κάτι ενδιαφέρον. Στο επεισόδιο 6 μαθαίνουμε το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο Dexter για να προμηθεύεται την ουσία με την οποία ναρκώνει και παραλύει τα θύματά του. Το ψευδώνυμο είναι Patrick Bateman, ο οποίος μαντέψτε ποιός είναι...
tzinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 dexter rules! To kalytero neo show (persino) kai synexizei dynamika. Osoi den to exoun dei akoma einai to apolyto must
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.