Προς το περιεχόμενο

Summer TV series: Τι προτείνετε;

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Vlachaquito στο 1χ12 και στο χρόνο 00.08 είναι ακόμα στην εισαγωγή.που δείχνει γρήγορα περιοχές της πόλης.Μήπως εκανες λάθος το επεισόδιο ή το χρόνο;Για ψάξτο λίγο...

Δημοσ.

nai re to 112 kai ego pou exo einai to epomeno, auto pou leei o vlacha einai to 1x11 se mena kai legete terrorist training. Kai sto shmeio pou leei (einai kai merika deuterolepta pio pera) kynhgane ena typo me ksyrismeno kefali pou opos mou pe o vlach sto msn yposthrizei oti einai o Sylar(heroes), fysika diafonhsa loool. Gia des re konnosgeros na mas peis kai sy, einai h den einai o sylar?

Edit - Sta credit tou sylar (Zachary Quinto, lol o zaxarhs), den yparxei sto imdb emfanish sto reno 911. kai mhn mou peis epeidh htan poly mikrh, kai o Hiro (masi oka) epekse gia 1-2 lepta (Season 3, Episode 5) kai to exei sta credits tou.

Δημοσ.

Aπό αυτά που είχατε πει το φανταστηκα οτι είναι το 11.Το τσέκαρα και πριν και τώρα και μπορώ να πώ ευθέως και χωρίς δισταγμό.... ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

Συγνώμη vlachaquito αλλά συμφωνώ με τον Τζινο, δεν παίζει να είναι αυτός που λες.

Από σήμερα αρχίζει το MEGA να δείχνει το The Tudors.Πως κατάφερε και το πήρε τόσο γρήγορα δεν ξέρω.Θα το βλέπω εκεί μιας και δεν το είχα δει καθόλου όταν παιζόταν

Δημοσ.

χλωμο, δεν πρεπει να υπαρχουν. Αφου και στο φουλ ντιβιντι που εχω την 4ρτη σεζον δεν εχει ουτε καν αγγλικους. Και νομιζα οτι ειχε

τι ναι το tudors?

Δημοσ.
lost!!enoeitai....

kai εγω ακριβως αυτο θα ελεγα!!!!αν θες να το δεις απο την αρχη η νετ το εχει σε επαναληψη,αν θες τον δευτερο ηρθε στα dvd clubs και οσο για τον τριτι πρεπει να τον εχει το filmnet σε επαναληψη αλλιως ξεκιναει στη νετ τον οκτωβρη....εχεις και τους 3 κυκλους μπροστα σου

• Super Moderators
Δημοσ.

dystyxws to Tudors gia thn wra pou provalete kai me thn voh8eia ths zesths enos kanape h enos krevatiou se exei parei o upnos prin to katalaveis...

Δημοσ.

ThReSh για τo Tudors ,ετσι μου φενεται και εμενα, καπως βαρετη. ( δεν ξερω αν πραγματικα ειναι).

Οσο για αλλες σειρες εχω αρχισει το 24 3 φορες και δεν το εχω τελειωσει καμια!!! Δεν ξερω κατι δεν με τραβαει σε αυτη την σειρα , παρ ολο που ειναι απο τις πιο καλογυρισμενες που εχω δει.

Τι να σας πω αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

Δημοσ.

Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω τι να πω....¨οχι απλώς άβυσσος η ψυχή του ΑΝΗΛΙΚΟΥ αλλά ακόμα πιο κάτω....

Είναι πραγματικά ντροπή να μην έχεις δεί 24.Και να μου έλεγες ότι έκανε κοιλιά στην 4η ή στην 6ή σεζόν να το δεχτώ.Αλλά να μην μπορείς να δεις τις πρώτες;

Αιτούμαι την απομάκρυνση του ΑΝΗΛΙΚΟΥ από το παρών φόρουμ!!!! (Χουμορ κάνω χούμορ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...