Προς το περιεχόμενο

Summer TV series: Τι προτείνετε;

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Meta to telos olon ton agaphmenon mas seiron, & epeidh protimo na peso sta narkotika apo to na do maria h asxhmh, gia proteinete kamia seira apo tis kalokairines..Ante giati erxete eksetastikh edo sto italy kai gia na doume paralia tha perasei polys kairos..

Ego prosopika proteino 2:

1) The Dead Zone

http://www.tv.com/the-dead-zone/show/7420/summary.html?q=the%20dead%20zone&tag=search_results;title;0

Oxi apla mia mesh lysh gia to kalokairi, alla mia apo tis agaphmenes mou seires..

Kalogyrismenh, kalo cast, epeisodia aytotelh etsi oste na vleponte aneta & me to nuclear holocaust poly prin to fantastoun oi senariografoi tou heroes..

17 iouniou h 5h xronia, alla opos eipa, vlepete aneta akoma kai an den exete dei tis prohgoumenes..

2) Kyle XY

http://www.tv.com/kyle-xy/show/35825/summary.html?q=kyle%20xy&tag=search_results;title;0

Ksekinhse apo to abc san mia seira pou htan sigouro oti tha kopei, alla telika parousiase megalh theamatikothta kai etsi to pane gia deyterh xronia..

Arketa endiaferousa, me sci-fi styl kai edo paizoume me undercover kyvernhtika project klpklp..

Ante kai kala mpania :D

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

bones την πήρα και εγώ με παραγγελία,αλλά 1-2 επεισόδια που είδα,δε με ξετρέλλαναν...

τώρα,το 4400 είναι μια καλουτσικη επιλογή (πρέπει να δεις τις 3 πρώτες σαιζόν,δεν είνια πολλά επεισόδια,σύνολο 30 είναι).

Η 2η παραγγελία μου αφορά το prison break,και η 3η το my name is earl (συμπαθητικό,το ξεκίνησα ήδη)!

Δημοσ.
Μπαρδον???Ακομα????Πας καλα???ΘΑΝΑΤΟΣ

εεεεεεεε..........συγγνωμη κύριε αναστασιάδη.....

αλλά είχα μπλέξει και δεν προλάβαινα!

(άσε που τώρα έχω σχεδόν 50 επεισόδια να δω συνεχόμενα)!!!!

Δημοσ.

Κι εγω το prison break δεν το εχω αρχισει ακομα. Υποσχομαι το καλοκαιρι να αναπληρωσω το χαμενο εδαφος :mrgreen:

+1 ψηφος για το The 4400. Οι περισσοτεροι στη σχολη μου ειχαν "λιωσει" οταν τους το ειχα παει :mrgreen:

Δημοσ.

hmm exoume kai leme, prison,lost, heroes, my name is earl, west wing ta exo dei.

Battlestar den eimai fan aytou tou eidous...4400 to skeftomai, alla polla epeisodia...alles protaseis???

P.S. papadakn vlepeis west wing?? kai elega oti eimai o monos apo ellada :D

Δημοσ.

Εγώ με βλέπω για Lost που δεν έχω δει λολ

οκ,βρέθηκε κ 2ος που δεν έχιε ξεκινήσει prison break!

αλλά....λοστ???

Τι να του κάνουμε κάιζερ?

λοβοτομή???????????

(ααα,ξέχασα,θα ξεκινήσω κάποια στιγμη΄κ το heroes,τώρα που τελείωσα λοστ κ 4400)!

Δημοσ.
οκ,βρέθηκε κ 2ος που δεν έχιε ξεκινήσει prison break!

αλλά....λοστ???

Τι να του κάνουμε κάιζερ?

λοβοτομή???????????

(ααα,ξέχασα,θα ξεκινήσω κάποια στιγμη΄κ το heroes,τώρα που τελείωσα λοστ κ 4400)!

den exeis dei heroes kai milas??? FOTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• Members
Δημοσ.

Η 2η παραγγελία μου αφορά το prison break

Ντροπή, απαράδεκτος!

(καλή φάση όμως να το δεις όλο μονομιάς - ετοιμάσου για γερό κόλλημα)

Εγώ πάλι θα προτείνω (κλασικά) τις αγαπημένες μου, για όσους δεν τις έχουν δει ακόμα: Carnivale και Twin Peaks.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη θα το δουν πολλοι αυτο το θεμα και θα θελησουν να παρουν καποιες ιδεες,θα προτεινω 2 σειρες: 1)Battlestar Galactica-παρα πολυ καλη σειρα με αρκετα καλες ερμηνειες.Οσοι δεν τρελενονται για sci-fi,μη το αποριψετε μονο και μονο στο ακουσμα του ειδους.Δεν εχει να κανει καθολου με star trek!Ειναι κυριως ανθρωποκεντρικο tv show.

2)Hustle.Εγγλεζικη παραγωγη με 6 επεισοδια(για να μην βαριεστε) καθε χρονια και ειναι στο στυλ του Ocean's Eleven με κομπινες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...