Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για ελεγχο voltage?

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει καποιος να μου πει ενα προγραμμα που να μετραει τα volt που δινει το PSU? Συνηθως εχει καποιο utility η μητρικη αλλα το θελω για ενα φιλο που η μητρικη του ειναι μαρκα μ εκαψες και δεν εχει καποιο αναλογο προγραμμα.

Δημοσ.

Thnx guys...Εβαλα το EVEREST.Πολυ καλο! Πως θα καταλαβω αν τα volt δεν ειναι σωστα ομως? Γιατι στο pc μου η MSI εχει το PC Alert που οπου υπαρχει προβλημα με τα volt τα βγαζει με κοκκινο και ετσι ξερω. Υπαρχουν καποιες ας πουμε ενδεικτικες τιμες? (το pc του παιδιου εχει ενα τροφοδοτικο απο Multirama 300W με μια 7600GT και υποψιαζομαι οτι δεν τραβαει..Συνεχη κολληματα στα παιχνιδια μετα απο καμποση ωρα και restarts)

• Moderators
Δημοσ.

Τροφοδοτικο ειναι μην το ψαχνεις...

Απο τις ενδειξεις και απο τα συμπτωματα εκει στρεφομαστε...

Δημοσ.

Α και το αλλο! Βαζω το test drive unlimited στο pc μου σε αναλυση 1440χ900 και παιζει καλα. Εχω P4 2.6,1g ram,7600gs overclocked στα 540-1610 gainward bliss,tt tr2 power 550W, MSI 865PE και το βαζουμε και στο PC του φιλου μου με P4 3.0,1g ram,7600GT gainward bliss,τροφοδοτικο μ εκαψες και μητρικη DFI 661FX-MLV σε αναλυση 1024χ768 και το παιχνιδι σερνεται..Καμια σχεση με το δικο μου. Σκεφτηκα οτι παιζει να εχει προβλημα η ram αλλα εβαλα το memtest και δε βρηκε τιποτα... Καμια ιδεα για αυτο? Κατι πρεπει να μην πηγαινει καλα..

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι το τροφοδοτικο ξαναλεω...

Και η GS η Golden Sample κλοκαρει και γινεται σαν την GT και καλυτερη μη σου πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...