Προς το περιεχόμενο

Μιά ανάβει και μιά όχι...

fonzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησε εδώ και κάποιο καιρό το φαινόμενο...

Είπα μην φτιάξει, αλλά μπά!

Οταν ξεκινάει ο υπολογιστής η οθόνη δεν παίρνει πάντα μπροστά. Μία ναι, μία όχι την πάει συνήθως!

Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση από το διακόπτη για να δουλέψει.

Κάρτα γραφικών leadtek 6600gt

Οθόνη nec 1970

Δημοσ.

Δοκίμασα με άλλη κάρτα και η οθόνη ξεκινάει κανονικά.

Καθάρισα την 6600 και τις επαφές, την ξαναέβαλα, και κάνει τα ίδια αλλά σε πολύ χειρότερο βαθμό.

Η άλλη ήταν asus 1650 (ati).

Νεότερα από το μέτωπο: ΔΕΝ μπουτάρει κανονικά με την 6600 πάνω! Εβαλα τα ηχεία και δεν ακούγεται τίποτα. Δεν μπαίνει windows σίγουρα.

Τροφοδοτικό enermax 480 με σχετικά ελαφρύ φορτίο. Δούλευε απροβλημάτιστα με περισσότερες κάρτες πάνω.

Οταν πάρει μπροστά δουλεύουν κανονικά τα ανεμιστηράκια, το fan της cpu και το fan της κάρτας γραφικών. Αλλά κατά τα άλλα τίποτα...

Δημοσ.

Νεότερα:

Επειδή η κατάσταση χειροτέρεψε, του έκανα clear cmos μερικές φορές και επίσης του πέρασα το original bios.

Τελικά δεν ποστάρει καθόλου...

Δείχνει να ξεκινάει, ανεμιστήρες όλοι λειτουργούν, αλλά δεν ποστάρει καθόλου.

Αλλαξα τροφοδοτικό. Δυστυχώς ένα 400ρι είχα διαθέσιμο και με αυτό δεν ξεκινάει τίποτα να δουλεύει.

Αλλαξα vga. Τίποτα.

Δοκίμασα στην δεύτερη pci-e την vga. Τίποτα.

Τα έλυσα όλα από την αρχή και τα ξανασύνδεσα. Μέχρι cpu έβγαλα. Και chipset ψύκτρα. Τίποτα.

Αφησα μία μόνο μνήμη σε διάφορες θέσεις. Τίποτα.

Άλλαξα τις γραμμές που έπαιρνα ρεύμα από το τροφοδοτικό με άλλες. τίποτα.

Μένει πάντα στο ένα led αναμμένο.

Εχω απελπιστεί! Μόνο να ξαναπεράσω bios (μπας και "χτύπησε") αλλά αυτό χρειάζεται δισκέττα με το awdflash και είναι δύσκολο χωρίς να έχεις εικόνα.

Σε ξένα φορουμ έχουν άπειρα προβλήματα παρόμοια αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με τροφοδοτικό.

Νομίζω το πρόβλημα μου πρωτοξεκίνησε όταν άλλαξα τον 3200 με 4200 διπύρηνο. Μπορεί ο διπύρηνος να καταναλώνει τόσο πολύ περισσότερο στην εκκίνηση από τον 3200; Νόμιζα ότι από τα 65 πήγα στα 89watt. Μπας και είναι 2χ89 τελικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...