vatraxopedila Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 ο mozilla τα εχει φτυσει. κλεινει καρτελες μονος του,κλεινει μονος του γενικα,μερικες φορες επιλεγει μονος του την επιλογη εργασια χωρις συνδεση...επισης ειναι εξαιρετικα αργος. τι μπορει να φταει; πως μπορω να τον επαναφερω στα λογικα του;;
poscaman Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 χρησιμοποιοντας τον 1.5.0.10 κι εμενα μου κανει τα ιδια...
kazanas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Eleu8ero logismiko den 8elate? parte twra.. entwmetaxi pou kai pou to kanei kai se mena o IE5 alla mono anoigei polles karteles sinexws kai prepei na kanw epanakinisi. TO exei kanei 2 fores se 3 mines peripou
poscaman Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 το οτι μια εκδοση του mozilla εχει bug δεν τον στελνει στον πυρ το εξωτερο.αλλωστε η εκδοση που μου βγαζει προβληματα ειναι παλια σχετικα με συχνοτητα:περιπου 3-4 φορες σε ενα μηνα
Kazushi Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Χρησιμοποιώ το mozilla από την πρώτη έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα… Κάνε upgrade στη νέα έκδοση και μην το φορτώνεις με extensions !
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δες μήπως υπάρχει πρόβλημα με κάποιο extension. Αυτό φαντάζομαι μπορείς να το διαπιστώσεις αν τον λειτουργήσεις σε safe mode. Αν παρόλα αυτά σου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα, προσωπικά θα πρότεινα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση (εκτός αν έχει κάποιος άλλος κάποια καλύτερη ιδέα στο μεταξύ)...
wiz@rd21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Eleu8ero logismiko den 8elate? parte twra..entwmetaxi pou kai pou to kanei kai se mena o IE5 alla mono anoigei polles karteles sinexws kai prepei na kanw epanakinisi. TO exei kanei 2 fores se 3 mines peripou Με ένα μεμονομένο περιστατικό χαρακτήρισες όλο το ελέυθερο λογισμικό. Αφού έχεις βρει την λύση, τι ασχολείσαι;
cyberking Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 προτεινω maxthon ο καλυτερος browser.δουλευει με explorer βεβαια. o mozilla εχει και σ'εμενα προβληματα
andreas4067 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 paidia,egw exw to FF 2 kai mou paizei mia xara! ektos apo auta pou sou eipan ta paidia,des mipws exeis kanena "kakovoulo" logismiko sto pc sou.Kane ena SCAN me to antivirus... Auta apo mena..!
kazanas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Με ένα μεμονομένο περιστατικό χαρακτήρισες όλο το ελέυθερο λογισμικό. Αφού έχεις βρει την λύση, τι ασχολείσαι; Re paidia plaka ekana mi barate..
wiz@rd21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Re paidia plaka ekana mi barate.. Δικό μου σφάλμα τότε.
blu-ray Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Και σε έμενα κάνει κάτι κουφά ώρες ώρες μου κλείνει μου ξανανοίγει μου ανοίγει καρτέλες μου κλείνει καρτέλες.
vatraxopedila Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δες μήπως υπάρχει πρόβλημα με κάποιο extension. Αυτό φαντάζομαι μπορείς να το διαπιστώσεις αν τον λειτουργήσεις σε safe mode. Αν παρόλα αυτά σου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα, προσωπικά θα πρότεινα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση (εκτός αν έχει κάποιος άλλος κάποια καλύτερη ιδέα στο μεταξύ)... πως τον λειτουργω σε safe mode? βαζοντας γενικα το pc se safe mode η μπαινει και ο μοζιλλα μονος του;;; και επισης πως να του βγαλω αμα ειναι μερικα extensions? υ.γ.ειναι η καινουργια εκδοση ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις
kastel Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 πως τον λειτουργω σε safe mode? βαζοντας γενικα το pc se safe mode η μπαινει και ο μοζιλλα μονος του;;; Start>All Programs>Mozilla Firefox>Mozilla Firefox (Safe Mode). επισης πως να του βγαλω αμα ειναι μερικα extensions? Μέσα από το Firefox. Tools>Add-ons και από το tab Extensions κλικ και Uninstall στο αντίστοιχο extension. Τελειώνοντας κάνεις restart το Firefox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.