Προς το περιεχόμενο

www.expressupload.info

expressupload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά κατεβάζω με 70kB/sec με 768 σύνδεση....

και έχω και το bitcomet να δουλευει ασταμάτητα!

Εμένα πάντως μου άρεσε σχετικά!!

Καλή επιτυχία παιδια......

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επαναλαμβανω,η σελιδα πεφτει καθε τρεις και λιγο.αυτη τη στιγμη ειναι κατω.μπαινω απο OTENET και ολα μου δουλευουν ρολόι

Δημοσ.

Το θέμα είναι να ανεβάσουμε εμείς; Δηλαδή εσύ στο Rapid πας μόνο για να κατεβάσεις; Δεν είναι λογική αυτή, αλλά leeching! To site απότι βλέπω λέγεται expressupload όχι downloadhere.

Δημοσ.

Η σελίδα δεν έχει πέσει ούτε δευτερόλεπτο...(φίλε έλεγξε μήπως μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα την ip μας...)

Τώρα σχετικά με τα κίνητρα που έχει ο user να ανεβάσει... 100mb παραπάνω... Όταν κατεβάσει κάποιος από εμάς δεν περιμένει μετά... και επιτέλους ας σταματήσουμε να πλουτίζουμε το rapidshare(λες και μας τα δίνει όλα πλέον...)

Μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς να πληρώνεις!

Ένα αρχείο 1GB γιατί να μην το ανεβάσω με 5 προσπάθειες;;;... και να το ανεβάσω με 10:confused:

Δημοσ.
Η σελίδα δεν έχει πέσει ούτε δευτερόλεπτο...(φίλε έλεγξε μήπως μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα την ip μας...)

καποιο προγραμμα δεν παιζει καθοτι απο linux που μπαινω δεν υπαρχουν firewall κλπ.θα κανω το εξης.αν την ξαναδω κατω θα μπω απ'την αλλη μου γραμμη που εχει forthnet.αν κι εκει το ιδιο θα ξανακανω ποστ,οκ?:)

(δεν εχω καμμια διαθεση να υποτιμησω την δουλεια σου η το αποτελεσμα της,απλα προσπαθω να την βελτιωσω.no offences λοιπον:mrgreen:)

Δημοσ.

OK, ρε παιδιά δεν είναι λόγος για να τσακωνόμαστε.

Είναι μια αξιόλογη ΕΛΛΗΝΙΚΗ προσπάθεια.

Και το Rapidshare από κάπου ξεκίνησε και μη μου πει κανείς όταν πρωτοξεκίνησε χάριζε πόντους; Ή ξεκίνησε με εκατοντάδες αρχεία;

Κάποιοι το υποστήριξαν, κάποιοι άλλοι το εμπιστεύτηκαν και έγινε αυτό που είναι σήμερα.

Ίσως εμείς, οι απλοί "download" χρήστες να μη μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Αυτό που θα βοηθήσει όμως είναι η διαφήμιση περνώντας και από το δικό μας πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά όταν έχω τις ίδιες ταχύτητες μετακομίζω στο expressupload. Τα 100MB επιπλέον παίζουν ρόλο για εμένα.

Επίσης πολύ ωραίο ότι έχει index από τα files, που προστατεύουν ταυτόχρονα και το απόρρητο των υπολοίπων ζητώντας κωδικό για να κατεβάσεις αν το επιθυμείς.

Δημοσ.

1ον)ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

2ον)εννοείται,ότι το ράπιντ δίνει κάτι σε σένα που ανεβάζεις,γιατί ζητάει χρήματα για να κατεβάσεις κάποιο αρχείο,κάτι που εδώ δεν υπάρχει

3ον)εσείς θα έχετε κάποιο search engine?

4ον)πολύ ωραίο που μπορεί να δωθεί password απευθείας

5ον)θα ήταν πιο ωραίο αν μπορούσες να του πεις να ανεβάσει 5 αρχεία μαζί

6ον)να μην είναι τόσο...ευκολο, αυτά που ανεβάζω εγώ,να τα κάνει ριπόρτ (και να τα σβήνει με άλλα λόγια) κάποιος άλλος!

Δημοσ.

Παιδια αν μπορειτε να βαλετε οταν καποιος κανει upload την προοδο που εχει αυτο.

π.χ ανέβηκαν 50MB απο τα 88..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...