Προς το περιεχόμενο

Format σε satellite A200 1CR

free-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα! είμαι καινούργιος στο forum!:mrgreen:

Exω αγοράσει το συγκεκριμένο laptop,

cd με τα vista δεν υπάρχει στην συσκευασία (είναι προεγκατεστημένα)σε περίπτωση που θέλω να κάνω format πως θα ξαναβρώ τα vista!?:confused:

Δημοσ.

εχεις μια κρυφη διαμεριση που τα χει ολα μεσα φυσιολογικα

το λαπτοπ θα χει καποια εφαρμογη που θα σου εχει wizard πως να καψεις ενα αντιγραφο ασφαλειας με windows klp

Δημοσ.

Λογικά έχει επειδή έχω κι εγώ Τοσίμπα, επίσης κατέβασες όλους τους 'οδηγους' απο την σελιδα του κατασκευαστη και μετα προχωρησε σε φορματ διατηρωντας φυσικα ενα back up...

Δημοσ.
Λογικά έχει επειδή έχω κι εγώ Τοσίμπα, επίσης κατέβασες όλους τους 'οδηγους' απο την σελιδα του κατασκευαστη και μετα προχωρησε σε φορματ διατηρωντας φυσικα ενα back up...

symfwnw apolytws psakse kala mesa sto kouti. mhpws sou to "esthsan" sto katasthma kai ekanan th gnwsth kafrila pou meta ksexnane na valoun ta panta pisw sto kouti?

gia ta windows psakse to kryfo partition, ki epishs gia tous drivers exei ergaleio mesa h toshiba pou ta kaiei aytomata se cd (exw to a100-906, ypothetw kai ta neotera to exoun)

Δημοσ.

Pantos paidia epeidh exo to A100-003 eidika gia ta vista vazontas to recovery cd ola ginontai aytomata ,mono gia ta xp xreiazete na katevaseis drivers apo to site ths TOSHIBA....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

mesa sto koyti exei to recovery cd opoy malista an exeis kanei apo prin partition stiw epiloges mporeis na epilekseis na ginei egkatastash sto proto partition xoris na soy mirasei to disko sta dio...toylaxiston sto diko moy a200-1ae etsi ginete...an briskame kai drivers gia ta xp pios tiw xares mas giati me ta vista ta notebook SERNONTAI oiktra...

Δημοσ.

Κοταξε παλια στη σελιδα του κατασεκυαστη με το μοντελο σου αλλα αντι για βιστα βαλε xp pro...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομιζωο τι τα Βιστα στα προαναφερομενα μηχανηματα τρχουν ικανοποιητικα αν και στα φθηνα μοντελα της σειρας Α200 διαθετουν τηην βασικη εκδοση του λειτουργικου χωρις Αερο και flip 3D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...