tasosrs2000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα πρόβλημα με το μόντεμ που υπάρχει στο πακέτο conn-x 2mbit.Το μόντεμ είναι το Sagem fast 800.Το πρόβλημα είναι ότι αποσυνδέεται συνεχώς και μου γράφει usb disconnected.Επειδή έχω σκοπό να βάλω σε λίγους μήνες Forthnet 10Mbit και δεν θέλω να έχω κάποιο ανάλογο πρόβλημα,να αγοράσω κάποιο μόντεμ τώρα ή να περιμένω και να πάρω τον εξοπλισμό που δείνει η Forthnet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 dokimase se alli usb dokimase me alous drivers.an thesmporeis px na pareis ena wireless router alios an antexeis kaneis ipomoni na pareis to usr9112 poudinei i forthnet alla den einai wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosrs2000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 oti allo einai pes mas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.